• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanız kıymetinizi biliyo mu

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
arkadaşlar
benim koca beni hiç takdir etmez yaptığım bişeyi beğense bile belli etmez milletin yanında dalga geçer ama bu ona göre şakadır
ne yapmalıyım???

ondan daha çok ve ağır çalışıyorum ve ondan daha çok takdir alıyorum
amirlerim beni daha çok beğeniyo ondan daha çok aktifim aynı meslekteyiz ama ben daha çok şey biliyorum etraftakiler bunun farkında ondan mı acaba diyorum bana sataşması özellikle milletin yanında aşağılaması o ne bilir ya falan demesi gıcık boğasım geliyo

iş güç çalış yemek yap pastasını böreğini yap çoçukla ilgilen misafirini ağırla ki pasta börek sürekli ve güzel yaparım değişik şeyler denirm millet takdir eder ve nasıl beceriyosun der ama o bir türlü beğenmez beni yapmıyo falan der
yaptım mı sen mi yaptın der ki görür yemez zaten bu tür şeyleri yemediği gibi bide bahane bulur gülerek diyo ya şakaymış bende şakadan anlamazmışım

öğlen konuştuk işte napıyosun dedim oturuyorum dedi bende bir bardak çay içmeye vakit bile bulamam o kadar yoğunum birde çoçuğu emzirmek için koşturuyorum 2 saate bir

ve oh ne şanslısın deyince sen neye koşturuyosun ki diyo
bi iş bi çoçuk bakar mısınız ya

diyorum ki takdir et yoruluyosun koşturman fazla ama hayat bu de ya

dün akşam tansiyonu düştü kansızlık var ve kilo kaybı çoçuk emiyo derken iş yoğunluğu ve gece 12 de yattığımı bilirim kocaya kahvaltıda börek yesin diye
değer mi derseniz hayır derim
ama yapmadanda duramıyorum

birden yatınca akşam kilo veriyorum ya ondan dedim bu halsizlik adam kalkmış teselli edeceğine kilo mu veriyosun diyo dalga geçerek
senin dalgalarınla uğraşacak halim yok dedim
ne denir ki

bir laf var ya eşek okumakla eşekliginden bişe kaybetmezmiş işte ortada

ve bakıyorum bir çok kişi kocasını önemsemez 3 çeşit yemek yerine ya 1 yapar ya yapmaz ama kocası onu çok sever el üstünde taşır yada başkasının yanında bizim hanım güzel yapar der yada susar ama bu takdir maktir hikaye

ve sizden yardım istiyorum
bir hanım kendini nasıl takdir ettirir
siz neler yapıyosunuz lütfen yardımmmm

canım bende senin gibi çok yorulanlardanım ama git sor eşime koca gün oturuyor der. ben artık bıraktım kendi haline ve son söz olarak ta soğuk şakalarından bıktığımı söyledim ama 2 gün iyi 3 gün gene aynı .allah sabır versin

Canim bence "takdir etmek" edenle ilgili, seninle ilgili degil, yani sen ne yaparsan yap karsidaki etmeyecekse yine etmez, bu konuda sansli sayilirim, esim beni takdir eder, ama oyle harika yemekler yapmiyorum, ya da olagan ustu meziyetlerim yok, siradan bi kadin ne kadar yapiyorsa o kadar....Takdir edilmek senin en buyuk hakkin, sadece cocuk yapmis olmasi bile,takdir edilmesi icin yeterlidi kadinin, ona hayatinin en buyuk hediyesini vermissin, daha ne istiyor.....Fikir olarak ise yarar mi bilmem ama onu takdir etmeyi deneyebilirsin.."Hayatim arabayi ne kadar guzel kullaniyorsun, makinayi ne cabuk onardin vs...."Bunlara eminim mutlu olacaktir ve belki bu sozleri duya duya, o da ogrenecektir takdir etmeyi...

yemek beceremem pasta beceremem acaip şımartır beni bende sinir olurum şıumartma zamanı değl nasıl olmuş adam gibi söyle şunun tadını ya diye kızarım..milletin yanında övünülmektende utanırım kıpkırmızı olurum sus ya söylemesen olmuyor mu derim..
aksileri de varmış..senin koşturduğunu nasıl görmüyor anlamış değlim..ben olsam güzelce konusurdum tatlı dille..yani eşim yapsaydı çoktaaan kafasına geçirmiştim bi tane :dilcikar:
bide şu aklıma geldi acaba sen eşini eleştiriyor musun? insanların yanında eşine tavrın nasıl?

Valla böyle bir adamdan çocuk yapmanız hayret verici!:1shok:
Ben katlanmazdım beni aşağılayan bir adama..:bbo:
Hele ki sizin yaptığınız işlerin yarısının yarısını bile yapmam ama güleryüz beklerim,ilgi beklerim illa..:dilcikar:

Seni çok iyi anlıyorum canım. Çünkü aynı sorun bendede var. Bende eşime birşey beğendiremem. Kelin ilacı olsa başınan sürer. Bende bir türlü bu huyundan vazgeçiremedim. Bazıları şanslı oluyor iyi insanlara düşüyor. Biz ve bizim gibiler eşinin değişeceği günü bekliyor. Ama maalesef. Can çıkmadan huy çıkmıyor. O yüzden herşeyi boşla gitsin. Yapsanda aynı yapmasanda aynı. O zaman neden yorup üzüyorsun ki kendini.
Allah kolaylık ve sabır versin sana.

kusura bakma ama bence senin eşinde aşağılık kompleksi var
seni çekemiyor ondan üstün olmanı kabullenemiyor

hep mi erkekler kotu yahu
biri de kocam soyle der, iyidir yazsa...

neyse bence esin seni kıskandigi icin boyle yapiyor
ayni sey benim basima gelmisti, bazi alanlarda ondan daha iyiydim
ama kesinlikle sevinmiyor aksine laf carpiyordu
bence sen kendini on plana cikarma bisure

bencede esın senın altında ezıldıgı ıcın bunları yapıyor erkekler kendılerınden ustun kadınları kabullenemezler senı ezerek kendını ıspatlamaya calısıyor ama yanlıs tabıkı kesınlıkle onu ovme sen onu ovdugun zaman yaptıgının dogru bırsey oldugunu sana bılır bence konuyla ılgılenmıyormus gıbı yap bence ozaman vazgecektır.

arkadaşım seni saymayan kiymet bilmeyen bir adam için neden yırtıyorsunki kendini bukadar
yok börek yok pasta
madem sana böyle davraniyor sende hiç birini yapma
ama açık konuşmak istiyorum demissin ya ben ondan daha çok çalişiyorum daha çok bilgi sahibim daha çok takdir aliyorum sen ne güzel oturuyorsun benim çay içmeye bile vaktim yok vs.
bunları aynı şekilde onada söylersen kompleks yapmış olabilir
banada biri sürekli ben senden daha iyiyim daha çok biliyorum gibi laflar etse gıcık giderim o kişiye
eşinde kompleks yapıp bunu dalgaya vurmuş olabilir
ama dediğim gibi eğer takdir etmiyorsa sende parmağini kımıldama onun için

her yönüyle mükemmel eşe sahip adamlar genelde öyle oluyor. yani dert etme yalnız değilsin bu konuda. benim eşimde bazen yapar bunu ama ben haddini bildiririm. sen kendine bak ne işe yarıyosun tek yaptığın şirkete gidip gelmek derim susar hemen. özellikle çalışan kadınlar daha çok eziliyo sanırım. bide sen sessiz sakin hanım hanım bi kadınsan ondan üstüne geliyo. biraz eli sopalı olacaksınki bak bakalım yaptığın yemeği falan beğenmemek nasıl oluyomuş görecek o.

yaptığımız şeylere karşılık olarak en ufak bı iltifat bi güzel söz tatlı bakış yetıpte artıo cok koyız ama anlayabileneee.....:oklava:

Benim kocam doğru ne ise onu söyler, çirkin olmuşsa bişey söylemez ve asla yermez beni ama güzel olmuşsa takdir eder, her gelen misafire eşim pasta börek konusunda süperdir der.

Arkadaşım sende yapma, hem çalışıyorsun, hem emziriyorsun, hem bebek var, nasıl yetişiyorsun, yazık diilmi sanada, bence yapma...

kocana aynen böyleee sırnaşık şeysırnaşık şey gülmekteyin neden mi tatlım
kocan seni ,mesleki başarını,pratik zekanı o kadar iyi görmüş kii bu maalesef kendini senin yanında yetersiz görmesine neden olmuş,işyerinde koşturman ve heryere yetişömen çocuk emzirmek ,yemek,pasta ,börek gibi bunlarıda yapman ve eksiksiz başarman adamın "yahu bu nasıl yetişiyor heryere düşüncesi bilinaltına kazınmış"bu da kendini,işe yaramaz ve uyuşuk biri olarak görmesine neden olmuş
-başarılı olamama,senin kadar takdir görmemesi kendinde yetersizliği ortaya çıakrtmış
-heryere yetişip işini halletmende onda hem şaşkınlık hemde,işe yaramaz olduğunu düşünmesine neden olmuş
-bunları yapmaya çalışmış senin gibi olabilir mi acaba diye düşünmüş; ama bu tip adamlar vede kadınlar uyuşuk yapıya sahip,,istemeden parmaklarını bile kımıldatmayan asalaklara (özür dilerim)benzediklerinden seniin gibi olamayacağınıda görmüş veeeeeeeeeeee
-seni aşağılayarak
-seni başkasının yanında rezil edip,kendini kurtarmak için "ama hayatım şaka şaka yaptım, aaaaa daha beni tanıyamadın mı .tamam tamam özür dilerim"laflarına sığınırlar ama bu laflara devam ederler.
-çünkü kocanın senden alamadığıhırsı var sen BAŞARILISIN ama o değil en azından senin kadar değil.veeeee sana olan bu hırsı seni hazmedememesine neden olmuş
-bundan dolayıda senin kendine olan özgüvenini kaybetme mücadelesi veriyor.bunun daha hızla olması için başkalarının yanındada yapıyor yapacağını
olay bu hayatım sen başarılı ve güzel bir kadın,güzel bir annesin kocanı takma inan yok say

Eşim çok dikkatli,ilgili ve hoşgörülü bir insan,bana o kadar güzel davranıyor ki ona tekrar tekrar aşık olmaktan kendimi alamıyorum.Eş olarak da baba olarak da beni kıran bir davranışta bulunmamıştır şimdiye kadar...Neden? Çünkü ben de aynı şekilde,ona bazen anne şefkatiyle,bazen en iyi arkadaşı sıfatıyla bazen çok esprituel bazen de son derece flortçu davranıyorum yani dişiliğimi kullanıyorum..İlişkimizi sevgimizi taze tutmaya çalışıyoruz ikimiz de..Bence Gerçek evliliklerin,gerçek ilişkilerin bu ve benzeri sorunları olmaz.Pişmanlıklar,kahretmeler yaşanmaz.Günlük tatlı ve çözülebilir zorluklar olur o kadar..Dünyada eşi tarafından övgü ve takdir görmeye karşı koyabilecek bir kişi bile yoktur.Eğer biriyle evlenmiş iseniz,dünyada fikirlerine en çok değer verdiğiniz,en çok takdir ettiğiniz,en çok etkilendiğiniz,en çok benzemek istediğiniz kişi eşinizdir demektir.Ya da öyle olmalı,yani en çok eşinizin düşüncesine ehemmiyet vermeli, en çok onun sözüne değer vermeli, en çok onu takdir etmeli, en çok onu beğenmelisiniz. ..Şeytan bile biliyor ki yalnız bir insanın depresyona girmesi,ailesiyle mutlu ve huzurlu yaşayan bir insana göre çok daha kolay...Sizin evlatlarınız olmuş artık,BİRLİKTE yaptığınız,onları düşünün.Eşinizle konuşun ruh halinizi ciddiyetini anlasın artık..MADEM görmek istemiyor,siz anlatın..Hala daha umursamazsa ALLAH ıslah etsiin diye dua etmekten daha olmlu bir çare düşünemiyorum...:teselli:

Allah yardımcın olsun arkadaşım sana böyle davranan birine sende gerektiği gibi davran onun için hiç birşey yapma bırak bulduğunu yesin.Sanırım bu konuda şanlısıyım ne yaptıysam önüne ne getirdiysem her zaman eline sağlık der yaptığım çoğu şeyleri beğenir arkadaşlarının yada misafirin yanında kesinlikle kötü olarak bişey duymadım onun tek takıntılı olduğu konu temizlik sadece buna dikkat etmemi ister.sanırım eşinde biraz kompleks yapmış gibi senin gibi heryere herşeye koşuşturan bir eş bu zamanda biraz zor bulunur

YAPACAKLARIN CANIM
-Yalnızken asla yaptığın yemek için "nasıl olmuş,hayatım" diye sorma bu kendini bişey sanmasına neden olur.Bu soruyla onun fikrine önem verdiğini gösterirsin
-Eğer sen sormadan,"beğenmedim,güzel olmamış" gibi laflar söylerse sende "gülerek ,hayatım sen beğenesin diye yapmadım zaten,maksat karın doyurmak.farkındaysan sana nasıl olduğunu sormadım.sen ne beğenirsin ki,hiiiççç ,bugüne kadar neyi beğendin hiççççç eee niye sorayım ki ,beğenmediysen bırak yeme de ciddiyim ben diyemem falan dersen bu adam böyllllleee gider anacım
-Birinin yanında,eğerrrrrrrrrrrrrr seni rezil etmeye kalkarsa,sakın hiç bozulmuş gibi yapma olurmu çok önemli ne derse bir kere güleceksin,"arkadaşına dönüp,"ay şekerim bu adam bahane bulmadan yapamıyor,herhalde bunlardan daha iyilerini gördü yada kendisi daha güzel yapıyor da benden saklıyor.Dön kocana eee bundan sonra sen yapar bizi ağırlarsın artıkkk...de gülemeye devam et bütün bu laflarıda gülerek söyle.senin gülmen,onun sinirlerini bozacak,misafirlerin de adam manyak mı ne kadın da ne neşeli gülüyor ben olsam kızarım diyip direk seni savunmaya geçecekler.benim kocama gelince Allah var,yaptığım herşeyi beğenir,aldığım herşeyi beğenir,severek giyer,heryerde takdir eder.Yine günahına girmeyim.hatta görümelerimin yanında onlara siz karımısınız,öğlen 1 de kalkıyorsunuz.piyano öğlen 1 e kadar orduya yemek hazırlar der.hatta birgün işkembe dolması yaptım 15 kişilik kimsede yardım etmedi.siz ancak öyle bakarsın bu yaşa gelmişsiniz bişey bilmiyorsunuz demişti.:)))yaawww insanın hoşuna gidiyor yaaaaa:asigim:

ne gıcıkk yaaa
ben gelemem böyle şeylere hiççç...
zaten bilir eşim huyumu şakasını dahi yapmaz böyle şeylerin
her zamnda takdir eder hiç bişey yapmasam bile

Back