Kocamm beni aldatiyormuu?

Kocan zaten pedofili, sapık olmasına niye bu kadar şaşırdın? İyi halt yemişsin elin Alman çocukları Almanya’nın imkanını dibine kadar kullansın bizimkiler de 17 yaşındayken 29 yaşında adamla evlensin bi de boynuzlansın. Valla mal bizim millet ülke değiştirince kafa yapısı değişmiyo. Muhtemelen bi de hamilesindir onu yazmayı unutmuşsundur..

Almanya'da çocuk istismarı diye birşey yok mu? Daha 15 yaşındayken birlikte olmaya başlamışsın bu ahlaksızla ki 26 yaşındaymış. Şuan aldatıyor mu bilmem de, mutlaka aldatacak. Çünkü artık reşit oluyorsunuz, onun işi belli ki reşit olmayanlarla.

Bu arada 1 saat bile olmamış üye olalı, ilk konun bu. Hayırlısı bakalım hafta sonu gelince bir başka telden çalıyor üyeler...

İstisnalar elbette var ama buradaki Türkler gerçekten çok tuhaf.Benim gördüklerimin %80 i böyle maalesef.

Hamile değildir ama korunmuyordur hatta olmuyor diye üzülüp kahrolmaya başlar yakında.

Sen kendini ona mahkum diye göstermişsin almanyada yaşayıp telden açık saçık kızlara bakıyorsa senin bilmediğin daha neler yapıyordur eminim buna en büyük sevgi sadakattir oda yoksa neyin sevgisi yanii sen neden bukadar bu adama tapiyorsun ben onuda anlamadım açıkcası

Yurd dışına gelin gelenlerin bir çoğu böyle cunku bu tür adamları burda alan yok gidip turkiyede gariban kızlarını kandırıyorlar

Çocuk yapma.

Hayir ya evlendik Ben almanyada yasiyorum Burda imamla evlendik dügünpmüze de yaptik Bas baya evliyiz yani resmi nikahla evet
Ilk mesajınızı okuduğumda kırsalda yaşayan veya suç oranının yüksek olduğu bir çevrede yetişmiş ,bulunduğu ortamda sığınacak bir liman arayan bir kız çocuğu olduğunuzu düşünmüştüm bazı şeylere hala şaşırıyor olmam beni üzüyor.

lütfen konu fake olsun. Reşit olmana bile daha bir ay var çocuğum yaaa

İki senedir birlikteyseniz, adam 27 yaşındayken 15 yaşındaki çocukla birlikte olmuş, 15 yaşında liseye gitmen gerekirken ne işin vardı 27 yaşındaki adamla? Bahane de hazır hiç sevilmedim.
Evet aldatıyor boşanmasan bile tavsiyem çocuk yapma, iyi korun, bir de çocuğun hayatını mahvetme.

Senin ne yapmak istediğini biz de anlamadık ki annen baban nasıl anlasınlar?

7 aylik evliyim esim 29 yasinda ve cok severek evlendik
Eşin pedofili ve Hayır severek evlenmediniz.
Bahaneye bak sevilmemişmiş şaka mısın sen 29 yaşındaki bir adam(!) 17 hatta görüşmeye başladığında 15 yaşındaymışsın çocukmuşsun. Bu herifin seni sevdiğini mi düşünüyordun? Yazıp yazıp siliyorum

canim cok yaniyor bosanmak istemiyorum ama bosansam yine ona dönerim diye cok korkiyorum cok seviyorum
Gurursuzca kabul edeceksin b*ynuzlanmayı yani? Bir kere aldatılmayi affeden bir daha aldatılıyor erkekler cesaret alıyor sizin gibilerden. Nasıl olsa beni affeden biri var ben neden sadık olayım ki? Diye düşünüyorlar. Evlilik, ilişki zaten sıkıntılı başlamış eşin pedofili Net! Bundan bile g*tüne tekmeyi basman gerekiyorda neyse... Parmaklarımı yormama değmez...

Bu yaşta sizin evlenmenize onay vermiş ana baba zaten sizin ne yaşadığınızı umursamaz.

Kurcalamayı bırakın madem çok seviyorsunuz (!) ne halt yiyorsa yesin. Muthemelen hayatınız hep aldatılmayla geçecek. Cehalet mutluluktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…