İstisnalar elbette var ama buradaki Türkler gerçekten çok tuhaf.Benim gördüklerimin %80 i böyle maalesef.Kocan zaten pedofili, sapık olmasına niye bu kadar şaşırdın? İyi halt yemişsin elin Alman çocukları Almanya’nın imkanını dibine kadar kullansın bizimkiler de 17 yaşındayken 29 yaşında adamla evlensin bi de boynuzlansın. Valla mal bizim millet ülke değiştirince kafa yapısı değişmiyo. Muhtemelen bi de hamilesindir onu yazmayı unutmuşsundur..
Hamile değildir ama korunmuyordur hatta olmuyor diye üzülüp kahrolmaya başlar yakında.Kocan zaten pedofili, sapık olmasına niye bu kadar şaşırdın? İyi halt yemişsin elin Alman çocukları Almanya’nın imkanını dibine kadar kullansın bizimkiler de 17 yaşındayken 29 yaşında adamla evlensin bi de boynuzlansın. Valla mal bizim millet ülke değiştirince kafa yapısı değişmiyo. Muhtemelen bi de hamilesindir onu yazmayı unutmuşsundur..
Sen kendini ona mahkum diye göstermişsin almanyada yaşayıp telden açık saçık kızlara bakıyorsa senin bilmediğin daha neler yapıyordur eminim buna en büyük sevgi sadakattir oda yoksa neyin sevgisi yanii sen neden bukadar bu adama tapiyorsun ben onuda anlamadım açıkcasıMerhabalar Ben 15 subatta daha yeni 18 oliyorum 7 aylik evliyim esim 29 yasinda ve cok severek evlendik Ben hayatimda Hic sevilmedim birtek o seviyordu sonra evledik 2 yil onunla beraber olduk sonra evlendik ama Ben telefonlarina kontrol ettmeye basladim ve cok acik sacik kizlari buldum ve yazisiyordu onlarla hani var ya sosyal mediyada acik kizlar boyle gögüslerini cikartiyolar falan sirf para icin falan Neyse Ben ona dedim yapma falan cok yaptim 8 kere uyardim ve hep inkar ediyordu bende hep ispat ettmek icin Erkan görüntüsü aldim ve hep sustu onun yüzüne vurunca Neyse Bu boyle devam etti tik tok hesapi insta Facebook hepsi bende var ama acik kizlara bakmiyor bende dedim ki kendi kendime akillandi ama deglmis az önce telefonuna baktim yorutube girdim ve internete girdim o kizlarin isimleri yazmis tek tek ve bütün vidoekari bakmis cok agladim cünkü onu cok seviyoeum daha dün amelyat oldum ben cok agrim var üstelik bunu yasiyorum canim cok yaniyor bosanmak istemiyorum ama bosansam yine ona dönerim diye cok korkiyorum cok seviyorum onu ne yapmaliyim soyleyin bana nolur kimsem yok annem babam var ama anlmazlar beni bisey soyleyin ne yapmaliyim lütfen arkadaslar
Yurd dışına gelin gelenlerin bir çoğu böyle cunku bu tür adamları burda alan yok gidip turkiyede gariban kızlarını kandırıyorlar17 yaşında evli olmana o kadar sinirlendim ki bir aile nasıl buna izin verir aklım almıyor. 8 kere uyardım demissiniz adam sizi takmıyor ki? Nasıl olsa ne yaparsa affedeceksiniz diye düşünüyordur.. O yüzden size he he der yine yapar yapacağını hiç mi bir güvenceniz yok cidden bu adam akıllanmaz çünkü
Merhabalar Ben 15 subatta daha yeni 18 oliyorum 7 aylik evliyim esim 29 yasinda ve cok severek evlendik Ben hayatimda Hic sevilmedim birtek o seviyordu sonra evledik 2 yil onunla beraber olduk sonra evlendik ama Ben telefonlarina kontrol ettmeye basladim ve cok acik sacik kizlari buldum ve yazisiyordu onlarla hani var ya sosyal mediyada acik kizlar boyle gögüslerini cikartiyolar falan sirf para icin falan Neyse Ben ona dedim yapma falan cok yaptim 8 kere uyardim ve hep inkar ediyordu bende hep ispat ettmek icin Erkan görüntüsü aldim ve hep sustu onun yüzüne vurunca Neyse Bu boyle devam etti tik tok hesapi insta Facebook hepsi bende var ama acik kizlara bakmiyor bende dedim ki kendi kendime akillandi ama deglmis az önce telefonuna baktim yorutube girdim ve internete girdim o kizlarin isimleri yazmis tek tek ve bütün vidoekari bakmis cok agladim cünkü onu cok seviyoeum daha dün amelyat oldum ben cok agrim var üstelik bunu yasiyorum canim cok yaniyor bosanmak istemiyorum ama bosansam yine ona dönerim diye cok korkiyorum cok seviyorum onu ne yapmaliyim soyleyin bana nolur kimsem yok annem babam var ama anlmazlar beni bisey soyleyin ne yapmaliyim lütfen arkadaslar
Ilk mesajınızı okuduğumda kırsalda yaşayan veya suç oranının yüksek olduğu bir çevrede yetişmiş ,bulunduğu ortamda sığınacak bir liman arayan bir kız çocuğu olduğunuzu düşünmüştüm bazı şeylere hala şaşırıyor olmam beni üzüyor.Hayir ya evlendik Ben almanyada yasiyorum Burda imamla evlendik dügünpmüze de yaptik Bas baya evliyiz yani resmi nikahla evet
17 yaşındaki kızını elinin kolunun uzanamayacagi bir ülkeye nasıl verdiler oda işin tuaf tarafi ama adı üstünde almannnnciiiii o yuzden vermişlerdirAlmanya da 17 yaşında evlenmesine izin veren aile muhtemelen boşanmasını da izin vermez.
Senin ne yapmak istediğini biz de anlamadık ki annen baban nasıl anlasınlar?Merhabalar Ben 15 subatta daha yeni 18 oliyorum 7 aylik evliyim esim 29 yasinda ve cok severek evlendik Ben hayatimda Hic sevilmedim birtek o seviyordu sonra evledik 2 yil onunla beraber olduk sonra evlendik ama Ben telefonlarina kontrol ettmeye basladim ve cok acik sacik kizlari buldum ve yazisiyordu onlarla hani var ya sosyal mediyada acik kizlar boyle gögüslerini cikartiyolar falan sirf para icin falan Neyse Ben ona dedim yapma falan cok yaptim 8 kere uyardim ve hep inkar ediyordu bende hep ispat ettmek icin Erkan görüntüsü aldim ve hep sustu onun yüzüne vurunca Neyse Bu boyle devam etti tik tok hesapi insta Facebook hepsi bende var ama acik kizlara bakmiyor bende dedim ki kendi kendime akillandi ama deglmis az önce telefonuna baktim yorutube girdim ve internete girdim o kizlarin isimleri yazmis tek tek ve bütün vidoekari bakmis cok agladim cünkü onu cok seviyoeum daha dün amelyat oldum ben cok agrim var üstelik bunu yasiyorum canim cok yaniyor bosanmak istemiyorum ama bosansam yine ona dönerim diye cok korkiyorum cok seviyorum onu ne yapmaliyim soyleyin bana nolur kimsem yok annem babam var ama anlmazlar beni bisey soyleyin ne yapmaliyim lütfen arkadaslar
Eşin pedofili ve Hayır severek evlenmediniz.7 aylik evliyim esim 29 yasinda ve cok severek evlendik
Gurursuzca kabul edeceksin b*ynuzlanmayı yani? Bir kere aldatılmayi affeden bir daha aldatılıyor erkekler cesaret alıyor sizin gibilerden. Nasıl olsa beni affeden biri var ben neden sadık olayım ki? Diye düşünüyorlar. Evlilik, ilişki zaten sıkıntılı başlamış eşin pedofili Net! Bundan bile g*tüne tekmeyi basman gerekiyorda neyse... Parmaklarımı yormama değmez...canim cok yaniyor bosanmak istemiyorum ama bosansam yine ona dönerim diye cok korkiyorum cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?