• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederin genç eşi

Yaslara bak hele 55-28..saka gibi .almayin tabu evinize.nerdeyse ayni yastasiniz hamile halinizle onlarin banyosunu masasinu mi temizleyeceksiniz arkalarindan surekli,resti cekin annen gelebilir ama o kadin hic biseyimiz diye
dedigim gibi kötü gecmisimiz olmasa bi nebze saygi duyardim ama hem benim 8 ayimi mahfet hem beni hamile hamile dövmeye kalk hem de pişkin pişkin evime gel bu ne arsızlık ya beni kesseler ben onun evine bidaha gitmem

Amma darlandın bu kadar büyütme kafanda icraate geç. Kocan laftan anlamıyor mı gelme diyemiyor mu ben arayacağım de ara. Gelmesin o kadın benim evime de kayınpedere. Zaten ipleri koparmışsın karnındaki sabiyi niye sıkıntıya sokuyosun. Ha anlamıyorsa kocan özleyen gitsin de yolla babasına. Daha daha daha da mı olmuyor yüzsüzce gelecez mi diyorlar al çantanı onlar gelince annene geç kafanı dinle. Söyle kocamanda sen gelince bi güZel temizlettirsin evi. Hamilesin zaten bu kadar strese niye sokuyosun kendini çek restini. Kocan da bi haddini bilsin. Herkese idare ettirmeye alışmış bi kere de o idare etsin

kuzum valla hamile olmasam kendimi krizlere sokardim ama iste en ufak stres yasayinca sancim basliyo bebek erken gelir diye korkuyorum daha 5 aylik hamileyim.ondan sonra da kimse bu kizi üzdük de böyle oldu demez olan bana olur bebegime olur Allah korusub
İşte en iyisi kocayı gönder cici anasiyla babasıyla ne yapıyorsa yapsın. Hevesini alıp geri dönsün mis. Tek suçlu kocan burada. Tam ağzına tavayla dalmalik. Ama öyle teflon tava değil. Has döküm tava ehe. :KK76: Allah yardımcın olsun. Evine kabul etmemek hakkın. Peki onlar geleceği zaman evde olmaman mümkün mü? Annene gitsen mesela birkaç günlüğüne. Kocan da ne yapıyorsa yapsın.

kızlar merhaba iyiki siz varsınız yahu yoksa patlayacağım sıkıntıdan ❤ konuyu uzatmadan hemen bi özet geçeyim yardımlarınıza fikirlerinize çok ihtiyacım var akıl akıldan üstündür.
gelelim konuya.ben 23 yaşında 2 senelik evli 5 aylık da hamile bi bayanım benim sorunum kayın pederimin kendinden yaşca küçük eşiyle bizim evimize gelmek istemesi.aslına bakarsanız kim kiminle evlenmiş beni baglamaz ama bu kadinla daha önce çok sorunumuz oldu ben 8 ay kadar bu kadınla ayni evde oturmak mecburiyetinde kaldim e resmen evliligimin ilk zamanlari bana zindan oldu çok pis bi kadın ve arkasini toplamaktan bikmistim kendi pis biraktigi odalarin fotografini cekip cekip kayinpederime atiyodu gelinin cok daginik diye ben bir gün kayinpederimin telefonunda rastgele bu fotograflari gorup kocama gösterdim oyununu ortaya cikardim eşim bir iki celallendi falan ama o benim babamin karisi diyo sevmesek de mecbur katlanicaz ben de bayilmiyorum diyo ayriyetten kadin benim ilk hamileligimde ablasiyla bir olup üstüme yürümüştü benden o derece nefret ediyo yani sebebi de benim aryik isyan edip onun arkasini pisligini toplamamam.titiz bayanlar beni anlar pis ve daginik bi insanla ayni evde yasamak insani resmen hasta ediyo boyle boyle gecti 8 ayimiz sonra biz o evden ciktik ama ben tabi sabahlara kadar aglamis sinir krizleri gecirmistim coktan.surekli kayinpederimle ve esimle arami acmaya calisiyodu.neyse biz simdi kendi evimizdeyiz onlar sehirdisina tasindi bugün esim aradi bize gelecekler haberin olsun diye.ben direk o kadini evime sokmam sokmak mecburiyetinde de degilim bana neler yasatti dedim.
not:kayinvalidem sag ama kayinpederle bosanmislar biz kayinvalideyle gorusuyoruz.bu kumayi anne yerine falan koymadik yani zaten kayinpederim 55 kadin 28 yasinda.
aslina bakarsaniz ben kayinpederimle bile gorusmek istemiyorum dugunumu nisanimin herseyimi burnumdan getirdigi icin ve ayriyetten bana cok buyuk yalan soyleyip kandirdigi icin ama esimin babasi diye gelmesin diyemiyorum.
simdi size sorum bu ben bu kadini acik ve net istemiyorum evimde ama esim de afedersiniz köpegin hatri yoksa sahibinin de mi hatri yok diyerek bana baski yapiyo.benim yanimda sahibinin de hatri yok cunku kayinpederimin de yaptiklari ortada dedigim gibi.esimin bu tutumu benim zoruma gidiyo sonucta beni bu kadar aglatan ustume yuruyen ve ailenin de asla kabul etmedigi bu yeni kumayi hala daha evime getirmeye calismasi bana yapilanlari hazmetmesi unutmasi yok saymasi beni kırıyo sonucta bana yapilan yanlis ona da yapilmis olmasi lazim dimi? babam icin katlan diyo(ben babasina bile katlanamiyoken)
durum bu kizlar bu durumda kendimi yerden yere vurup kadini eve almayayim mi yoksa gelsinler diyip esimin gönlünü edip yüz vermeyeyim mi?
uzun oldu affedin beni konuyu anlamaniz acisindan detaylandirdim biraz

Acaba kaynanan eşini arayip oglum onlari eve alirsan hakkimi helal etmem mi dese.. :110:
Hı tamm çok sinsice oldu :KK12:

kızlar merhaba iyiki siz varsınız yahu yoksa patlayacağım sıkıntıdan ❤ konuyu uzatmadan hemen bi özet geçeyim yardımlarınıza fikirlerinize çok ihtiyacım var akıl akıldan üstündür.
gelelim konuya.ben 23 yaşında 2 senelik evli 5 aylık da hamile bi bayanım benim sorunum kayın pederimin kendinden yaşca küçük eşiyle bizim evimize gelmek istemesi.aslına bakarsanız kim kiminle evlenmiş beni baglamaz ama bu kadinla daha önce çok sorunumuz oldu ben 8 ay kadar bu kadınla ayni evde oturmak mecburiyetinde kaldim e resmen evliligimin ilk zamanlari bana zindan oldu çok pis bi kadın ve arkasini toplamaktan bikmistim kendi pis biraktigi odalarin fotografini cekip cekip kayinpederime atiyodu gelinin cok daginik diye ben bir gün kayinpederimin telefonunda rastgele bu fotograflari gorup kocama gösterdim oyununu ortaya cikardim eşim bir iki celallendi falan ama o benim babamin karisi diyo sevmesek de mecbur katlanicaz ben de bayilmiyorum diyo ayriyetten kadin benim ilk hamileligimde ablasiyla bir olup üstüme yürümüştü benden o derece nefret ediyo yani sebebi de benim aryik isyan edip onun arkasini pisligini toplamamam.titiz bayanlar beni anlar pis ve daginik bi insanla ayni evde yasamak insani resmen hasta ediyo boyle boyle gecti 8 ayimiz sonra biz o evden ciktik ama ben tabi sabahlara kadar aglamis sinir krizleri gecirmistim coktan.surekli kayinpederimle ve esimle arami acmaya calisiyodu.neyse biz simdi kendi evimizdeyiz onlar sehirdisina tasindi bugün esim aradi bize gelecekler haberin olsun diye.ben direk o kadini evime sokmam sokmak mecburiyetinde de degilim bana neler yasatti dedim.
not:kayinvalidem sag ama kayinpederle bosanmislar biz kayinvalideyle gorusuyoruz.bu kumayi anne yerine falan koymadik yani zaten kayinpederim 55 kadin 28 yasinda.
aslina bakarsaniz ben kayinpederimle bile gorusmek istemiyorum dugunumu nisanimin herseyimi burnumdan getirdigi icin ve ayriyetten bana cok buyuk yalan soyleyip kandirdigi icin ama esimin babasi diye gelmesin diyemiyorum.
simdi size sorum bu ben bu kadini acik ve net istemiyorum evimde ama esim de afedersiniz köpegin hatri yoksa sahibinin de mi hatri yok diyerek bana baski yapiyo.benim yanimda sahibinin de hatri yok cunku kayinpederimin de yaptiklari ortada dedigim gibi.esimin bu tutumu benim zoruma gidiyo sonucta beni bu kadar aglatan ustume yuruyen ve ailenin de asla kabul etmedigi bu yeni kumayi hala daha evime getirmeye calismasi bana yapilanlari hazmetmesi unutmasi yok saymasi beni kırıyo sonucta bana yapilan yanlis ona da yapilmis olmasi lazim dimi? babam icin katlan diyo(ben babasina bile katlanamiyoken)
durum bu kizlar bu durumda kendimi yerden yere vurup kadini eve almayayim mi yoksa gelsinler diyip esimin gönlünü edip yüz vermeyeyim mi?
uzun oldu affedin beni konuyu anlamaniz acisindan detaylandirdim biraz

Biz bir kv ile başa çıkmaya çalışırken kadın 2 tanesi ile uğraşıyor helal olsun :KK45:

Şaka bir yana bence gelmelerine engel olma. Geldikleri zaman suratın hiç gülmesin fazla ilgilenme her fırsatta laf şok. Yanı geldiklerine pişman et :) Bir dahaki sefere zaten kendileri gelmek istemez

28 yaşında neredeyse seninle yaşıt,neden tercih etmiş kp nizi acaba? Çok zengin filanmi kp niz.yani 28 yaşındaki bı genc kız neden 55 yaşındaki birini tercih eder inanamadim gerçekten.bu arada seni çok kıskanıyor bu kadın.sahip olduklarindan kötü etkileniyor.yani kabul etmemeyi nasıl yapicaksin bilmiyorum ama kendi anneni filan getirsen ogün.kalmazlar ozaman

Kalmazlar oturup giderler herhalde yani.babası geliyorsa kadın nasıl gelmesin. Ayrıca söylediğiniz şeylerde çirkin kuma falan ne alaka?kayınvalide ile ayrılmışlar adam evlenmiş ne kuması? genç.olması falan eşinizi ilgilendirir siz niye bu kadar yorum yapıyorsunuz.evin dağınıklığını çekip yollaması da enteresan eve gelincr görmeyecekler miydi? samimi olmazsınız olur biter ne olursa olsun sizin zor durumunuzda 8 ay evlerini açmadılar mı? pekala o kadında sizi istemeyebilirdi kadının kendi evinde kendi dağınıklıysa niye çekip mesaj yolladı evinde çok rahattınız demek ki
yok sen yanlis anlamissin canim kayinpederle kayinvalide bosanmadan önce girdi bu kadin hayatimiza.binevi bu kadin yuzunden bosandilar.kuma yani es falan degil.ayrica ben onun evinde kalmadim esimle ben ev tutacaktik kayinpeder de bizimle geldi meger o da kadini bizimle oturtma planlari yapiyomus neyse aradan bi ay gecti bizim tasinacagimiz gun baktim bu kadin gelmis bizden önce eve yerlesmis benim kendi begenip tuttugum eve.ufak capli bi sinir krizi gecirdim tabi.sonra olaylar olaylar.velhasil 8 ay birlikte oturmak zorunda kaldik

Söylemeden geçemeyeceğim.
Kayınvalidenize yapılan yanlış sizi üzmeli.
Hele de eşinizin her şeye rağmen babasına hürmet duyuyor olması iki kat üzmeli...
Siz bu yanlışa sessiz kalırsanız, yarın öbür gün aynı şeyi size dayatmaya çalışan eşinizi karşınızda bulursunuz...

Benim kayınpederim aynı haltı yedi, ben ortalığı ayağa kaldırdım.
Hatta kadınla tanışan halaları arayıp onların da ifadesini aldım.
Değil o kadını görmek, görüşmek, aynı evi paylaşmak, bulunduğum şehre adım atamaz.
Kayınpederim de yapabileceklerimi çok iyi bilir...

bu yaşından sonra o itibarını, karakterini, saygınlığını düşünmüyor olabilir.
Ama ben kendimi ve ailemi düşünmek durumundayım. Öyle koluna metresini takıp bizim çevremizde gibi atamaz.

Kabul etmeyin evinize diyeceğim ama siz ayni evde bile yaşamış, böyle bir duruma rıza göstermiş olmuşsunuz...
bu saatten sonra ahlaksızlık deseniz, kabul edemem deseniz, aklın neredeydi derler...
Hakikaten aklınız neredeydi?
ben de ilk ögrendigim zaman ayni seyi yaptim esimden cok tepki gösterdim kayinvalideme yapilmis yanlis bana yapilmistir dedim neticede magdur taraf o ve hicbir kadin bunu haketmez ben de zamaninda savas verdim ama gel görki kayinvalidem onun ugruna huzurumu kacirdigim günleri unuttu beni evinden kovdu.o gün dedim ki bunlar birbirlerini yemeye alışmış kimse de dürüst degil bosuna kimse icin savas vermiycem kendimi yipratmicam

Butun olanlarsan sonra bir kez sokarsan o eve, gerisi gelecektir, gelmeye devam ederler. Hazir mesafe korunmusken uzak olun. Esiniz babasiyla gorussun, siz girusmeyin. Kadinda iftira huyu var cunku. O kadindan her turlu kotuluk beklenir. Gitsinler otelde kalsinlar ya da konukevinde ama eve almayin. Esinizle ecik acik konusun. Ya da onlar gelmeden siz annenize gidin kalmaya. Onlar gidene kadar da donmeyin.

Amma darlandın bu kadar büyütme kafanda icraate geç. Kocan laftan anlamıyor mı gelme diyemiyor mu ben arayacağım de ara. Gelmesin o kadın benim evime de kayınpedere. Zaten ipleri koparmışsın karnındaki sabiyi niye sıkıntıya sokuyosun. Ha anlamıyorsa kocan özleyen gitsin de yolla babasına. Daha daha daha da mı olmuyor yüzsüzce gelecez mi diyorlar al çantanı onlar gelince annene geç kafanı dinle. Söyle kocamanda sen gelince bi güZel temizlettirsin evi. Hamilesin zaten bu kadar strese niye sokuyosun kendini çek restini. Kocan da bi haddini bilsin. Herkese idare ettirmeye alışmış bi kere de o idare etsin
aynen öyle elimi tasin altina koyup bunu yapmaliyim sanirim.ya da el mahkum cekicem.o zaman da sikayet etmeye hakkim yok

İşte en iyisi kocayı gönder cici anasiyla babasıyla ne yapıyorsa yapsın. Hevesini alıp geri dönsün mis. Tek suçlu kocan burada. Tam ağzına tavayla dalmalik. Ama öyle teflon tava değil. Has döküm tava ehe. :KK76: Allah yardımcın olsun. Evine kabul etmemek hakkın. Peki onlar geleceği zaman evde olmaman mümkün mü? Annene gitsen mesela birkaç günlüğüne. Kocan da ne yapıyorsa yapsın.
tam agzina 45 numara botla vurmalik :D mumkün degil burda kimsem yok gurbetteyim

Acaba kaynanan eşini arayip oglum onlari eve alirsan hakkimi helal etmem mi dese.. :110:
Hı tamm çok sinsice oldu :KK12:
umrunda degil esimin.kaynanam kac kere helal etmem dedi.benimki kayinpederle kaynanami yatistirip bildiklerini okuyolar.ha kadina bayilmiyo ben de farkindayim ama kayinpederin esi diye de gel afedersin agzimiza et diyecek halimiz yok yani.ona bakarsan ben de onun esiyim benim bu kadar kredim yok ya

b
Biz bir kv ile başa çıkmaya çalışırken kadın 2 tanesi ile uğraşıyor helal olsun :KK45:

Şaka bir yana bence gelmelerine engel olma. Geldikleri zaman suratın hiç gülmesin fazla ilgilenme her fırsatta laf şok. Yanı geldiklerine pişman et :) Bir dahaki sefere zaten kendileri gelmek istemez
bu da bi ihtimal canim.suna en risksiz olani.gururumu cignemis olucam ama bebekten dolayi gururda inatta degilim artik inanki.ama bunun sonuclari da beni korkutmuyo degil bundan sonra herseye nasilsa katlaniyorum diye daha rahat davranmalarindan korkuyorum

Butun olanlarsan sonra bir kez sokarsan o eve, gerisi gelecektir, gelmeye devam ederler. Hazir mesafe korunmusken uzak olun. Esiniz babasiyla gorussun, siz girusmeyin. Kadinda iftira huyu var cunku. O kadindan her turlu kotuluk beklenir. Gitsinler otelde kalsinlar ya da konukevinde ama eve almayin. Esinizle ecik acik konusun. Ya da onlar gelmeden siz annenize gidin kalmaya. Onlar gidene kadar da donmeyin.
evet taviz tavizi dogurur diye korkuyorum ama suan bu kaosa da hazir degilim bebek var.ikisinden birini secicem ya el mahkum kabul edicem yada cingar cikaricam koymicam evime

b

bu da bi ihtimal canim.suna en risksiz olani.gururumu cignemis olucam ama bebekten dolayi gururda inatta degilim artik inanki.ama bunun sonuclari da beni korkutmuyo degil bundan sonra herseye nasilsa katlaniyorum diye daha rahat davranmalarindan korkuyorum

O zaman kadını ara ya da okkalı bir mesaj at onca yaşanan olaydan sonra hangi yüzle benim evime geleceksin gibisinden. Illa ki eşinle aranda buyuzden tartışma geçecek özür dilerim hayatım kinime yenik düştüm yaşadıklarımı unutamıyorum 2 damlada göz yaşı oldu bitti :) en azından o kadına niyetini belli etmiş olursun.

Ay ne taktikler varmış bende :D

Back