• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederin genç eşi

tam agzina 45 numara botla vurmalik :KK70: mumkün degil burda kimsem yok gurbetteyim
Çok yapacak bir şey yok gibi. Sanırım gelecekler ve engel olamayacaksin. Bari ikram mikram hazırlama. Ağırlayacak kocan halletsin. Sen içerde yat uyu. Beni onlarla muhatap etme de bari. Sadece oturup kalkarlarsa iyi. Allah vere de yatılı şu kadar gün kalacak demese (konusu geçti mi bilmiyorum. Bütün sayfaları okumadım)

evet taviz tavizi dogurur diye korkuyorum ama suan bu kaosa da hazir degilim bebek var.ikisinden birini secicem ya el mahkum kabul edicem yada cingar cikaricam koymicam evime
Cingar cikarin o zaman. Kabul ettiginiz an bunun sonu gelmeyecektir cunku. Eninde sonunda kotu olan siz olacaksiniz, bastan kotu olun o zamsn. Bastan eve sokmamak daha mantikli.

O zaman kadını ara ya da okkalı bir mesaj at onca yaşanan olaydan sonra hangi yüzle benim evime geleceksin gibisinden. Illa ki eşinle aranda buyuzden tartışma geçecek özür dilerim hayatım kinime yenik düştüm yaşadıklarımı unutamıyorum 2 damlada göz yaşı oldu bitti :) en azından o kadına niyetini belli etmiş olursun.

Ay ne taktikler varmış bende :KK70:
hakkatten fenasın :D ama bence hakliyken haksiz duruma düserim benim eşimde izan yok yani kadin ne yapsin benimkinin beni korumasi lazim sıkıntı stresten

Çok yapacak bir şey yok gibi. Sanırım gelecekler ve engel olamayacaksin. Bari ikram mikram hazırlama. Ağırlayacak kocan halletsin. Sen içerde yat uyu. Beni onlarla muhatap etme de bari. Sadece oturup kalkarlarsa iyi. Allah vere de yatılı şu kadar gün kalacak demese (konusu geçti mi bilmiyorum. Bütün sayfaları okumadım)
o konuyu daha konusmadik daha dogrusu ben sormadim kac gun kalacaklar diye(ikna oldugumu dusunmemesi icin) ama eger evime yatili geleceklerse ben ceker giderim agirlasin misafirini o kadar da uzun boylu degil bu da artik farzi gecip keyfiyete giriyo bence

Cingar cikarin o zaman. Kabul ettiginiz an bunun sonu gelmeyecektir cunku. Eninde sonunda kotu olan siz olacaksiniz, bastan kotu olun o zamsn. Bastan eve sokmamak daha mantikli.
yani simdiye kadar yaptiklarimi kocam görüp de afferin mi dedi ki bu hareketimden sonra aferin olgun davrandin beni kirmadin diyecek.bilakis demek ki bunu da hazmedebiliyo diyip yarin öbür gün basima baska bisey cikaracak

O zaman kadını ara ya da okkalı bir mesaj at onca yaşanan olaydan sonra hangi yüzle benim evime geleceksin gibisinden. Illa ki eşinle aranda buyuzden tartışma geçecek özür dilerim hayatım kinime yenik düştüm yaşadıklarımı unutamıyorum 2 damlada göz yaşı oldu bitti :) en azından o kadına niyetini belli etmiş olursun.

Ay ne taktikler varmış bende :KK70:
bu arada açıklama kısmın ne güzelmis kiz senin :D

Back