Kocamm beni aldatiyormuu?

Görmezden gel nasılsa bosamayacaksin ! Anne babanız yok mu sizin ya 17 yaşında nasıl izin verdiler sana üstelik sen 15 yaşında birlikte olmussun senin kocan pedofili bir sapik !!
Okul da okumamissin belli yazımından. Ne vardı kocada pipisi altın kaplı mi ?

Hayir ya evlendik Ben almanyada yasiyorum Burda imamla evlendik dügünpmüze de yaptik Bas baya evliyiz yani resmi nikahla evet
İmamı şikayet edecem bana özelden isim soyisim versene ? Resmi nikahı olmayan çocuğun dini nikahini nasıl kiymis !

Allah sana akıl fikir versin gezip tozup eğlenip gencliginin tadını çıkaracağım yaşta kocam beni aldatıyor diye ağlıyorsun devam edin kendinizi böyle araya vermeye hiç üzülmüyorum okuyacaginiza bu kadar imkan elinizin altındayken koca peşindesiniz daha 18 bile olmamissin

2024 yılında Almanya'da 17 yaşında evlilik akıl alır gibi değil. Üstelik 29 yaşında bir erkekle Ne güzel Almanya'da okuyup meslek sahibi olup sonradan evlenebilirdiniz. Ne acelesi vardı? Çocuk yaşta gidip evlenmişsiniz. En başından hatalı bir evlilik. Eminim üniversite okusan 25 yaşlarına gelsen bu adama dönüp bakmazdın.4 milyar erkek arasından ilk tanıdığın erkekle evlendiğin için tebrik ederim. Kocam dediğin kişiye diyecek bir şey bulamıyorum zaten. Boşanmayacaksan bari iyi korun da çocuk yapma,onun hayatını da mahvetmeyin. 2005,2006 doğumlular evleniyor şaka gibi.

Pedofili kocan hep sapkın sapik hem de pisliğin teki evet aldatıyor çocuk yap düzelir!!!!

Eşit; bosan adını bile anma ve bir daha da bu kadar yaş farkı olan birini tercih etme

29 yaşındaki adam 17 yaşındaki çocukla evlenmeyi uygun görüyorsa her şeyi yapabilir. Ayrılmayacaksanız susacaksınız.

Konu biraz uydurma gibi geldi bana..
Sen a.zima scsa bile dönerim kafasında olduğun için hiç milleti yorma.
Zaten ne b.k yerse yesin donerim diyorsun,aldatilsan ne aldatilmasan ne ?

Ben hayatimda Hic sevilmedim birtek o seviyordu

O da sevmiyormuş gördüğün gibi 2 meme açana kapılmış gitmiş.

İnsanlardan sevgi dileneceğine kendini kurtar diyecem ama sen kesin hamilesindir şimdi o ameliyat çocuk için yapılmadıysa bir şey bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…