Kocamla sorunum bitse kv ile bitmiyor

Ki benim şeker problemim var, bak konularında nutellalı ekmek falan demişsin tatlı zaafı insülin direncine işaret
Artık yemiyorum ki ama
Çayı bile şekersiz içiyorum.
Çocuğu kontrole gotururken yaptiririm o tahlilleri o zaman. Dr vermesi mi gerekiyor acaba ben direk yaptirabilirmiyim ki

Bence kaynananin sana yalnızken söylediği herşeyi kocası ve oğlu olduğunda bir şekilde ortaya çıkar ama tatlı dille nazlanarak eşine sor annen böyle diyor hayatım aldatılmış de bak bakalım bir daha konuşuyor mu bizzat denedim sonuç aldim

Artık yemiyorum ki ama
Çayı bile şekersiz içiyorum.
Çocuğu kontrole gotururken yaptiririm o tahlilleri o zaman. Dr vermesi mi gerekiyor acaba ben direk yaptirabilirmiyim ki

Endokrine gidip durumunu anlattığında o zaten şeker ve tiroid isteyecektir

Tatlım kilo için olmasa bile yeni doğum yapmış bir kadınsın vücudunda birseyler eksik olabilir bak ben 20 ay emzirdim kemik ağrılarım vardı meğer d vitaminim menapozlu annemden bile daha düşükmüş

Helal be :)))

İşin sağlığında değil sanırım. Başkalarını örnek veriyormuş bilmem kim karısını aldattı şişmandı çirkindi diye

canım d vitamini kan sayımında mı bakılıyor?

Bi arkadaşımın kv sizin kv gibi kilo takıntısı var. Kız en sonunda kocam böyle istiyo kilo vermemi istemiyo dedi kadın sustu artık.

Sık sık gitme. .
Aşırı bir kilo yok . .
Bebek olunca olabilir. .
Boylusun iyi bir avantaj. .
Akıl verme para ver deseyin ..

Benim kv de kıyafetlerime çok takardı. Renklerine falan. Ben de beğendiğim bir kıyafeti sürekli giyyorum. Bi yaz iyice çıldırmıştı dayanamayıp paran mı yok senin para vereyim de yeni bişey al dedi. Düğüne giderdik mesela küçük yer ille kuaföre git düğün kıyafeti giy diye ısrar ederdi ben de elbisemi sevdiğim için hep onu giyerdim hep gülüp geçtim yani hatta eğlendim o öyle konuştukça esprisini yaptım. Artık soğudu benden bu anlamda yanaşmıyor..ne kadar ciddiye alırsan o kadar pekiştirmiş oluyorsun onu

o kadına nekadar konuşursan konuş sana illaki cevap verecek..en iyisi ya biraz sert bir dille kayınvalideni uyar yada eşine söyle o uyarsın..
çok mu spora gitmek istiyorsun..evine gittiğinde bırak bebeğini oraya öyle git..onu bekleme yani..

Buna inat zayifla. Ama kötü enerjiyi bir üzerinden atman lazim. Bu kilo verme olayi ne kadar diyet spor da olsa psikolojide de bitiyor. Yapacagina inanip mutlu olursan basarirsin. Ben dogumdan iki hafta sonra sadece on dakika yürüyüsle baslamistim. Mutluydum ama on dakika bile yürümekten. O inancla ve azimle verdim bütün kilolari. Bir sene de emzirdim eskisinden de fit oldum. Ama simdi saldim mesela yine o zamanki gibi kendimi inandirmaya calisiyorum. O zamandan bu zamana bes kilo almisim Koyverdim kendimi baya. Simdi kendimi motive etmeye calisiyorum. Ikinci cocuk düsünüyorum ondan sonra ben de inadina fit olacagim. Kimseye laf ettiremem. Millet cok acimasiz ne yapalim. Nasil mutluysan öyle yasa, anlasilan bu durumdan memnun degilsin zaten. Beynini rahat birak ve o zaman nasil kilo veriliyor gör. Motive olmak inanmak cok önemli.

Bu kayınvalideler psikolojik tedavi görmeli oğulları evlendikten sonra kırıyorlar. Bıktık artık valla bizde anne olcaz Allah izin verirse ama nedir ya gelinlerinizden istediğiniz, düşmanlığınız, kininiz.

kv terbiyesizlik yapmış ama sizde biraz rahatsızınız galiba kadın sizi onun için sıkıştırıyor olmasın,

benimde ayağımın altındaki kemik acıyor üstüne basarken zorlanıyorum 6 ay olcak doğum yapalı doğumdan sonra doktor hiç bakmadı bandajlarımı bile kendim çıkardım ne diyorsun artık gitme vakti dimi

Tabi tabi git mutlaka tam kan hormon idrar d vitamini baktır demir vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…