Artık yemiyorum ki amaKi benim şeker problemim var, bak konularında nutellalı ekmek falan demişsin tatlı zaafı insülin direncine işaret
hala şettiriveriyo sappıközlenmezmisiniz tabisi..en çokta karkın şeyettirvermelerini özledim
Artık yemiyorum ki ama
Çayı bile şekersiz içiyorum.
Çocuğu kontrole gotururken yaptiririm o tahlilleri o zaman. Dr vermesi mi gerekiyor acaba ben direk yaptirabilirmiyim ki
Helal be :)))benim kaynana da oğlum şişman sevmez ablasına yediği için hep kızardı dedi..
döndüm fatih sen zayıf seviyomuşsun öyle mi dedim...
yoo nerden çıktı dedi
ne bileyim 93 kiloyla aldın beni ama annen böyle böyle diyo dedim...
kaynanamdan daha duymadım bir şey
ama eşime demeyecem sandı ha
ben bu kadina inat o ikram tabagini siler supururum birde yokmu daha derim yemek tabaklarinida sonunu ekmekle siyirir bana bana yerim.
İşin sağlığında değil sanırım. Başkalarını örnek veriyormuş bilmem kim karısını aldattı şişmandı çirkindi diyesağlık önemli kadın seni düşünmüştür belki.valla bende tansiyon bilmem ne doğumdan sonra diyete başladım spora vs. dün kayınvalideydim..az az yiyorum ye kızım yee takattan düşme diyor.oğlun zayıf istiyor dedim anne ben onun ağzının payını veririm dedi.bende yeni doğum yaptım sayılır
Endokrine gidip durumunu anlattığında o zaten şeker ve tiroid isteyecektir
Tatlım kilo için olmasa bile yeni doğum yapmış bir kadınsın vücudunda birseyler eksik olabilir bak ben 20 ay emzirdim kemik ağrılarım vardı meğer d vitaminim menapozlu annemden bile daha düşükmüş
canım d vitamini kan sayımında mı bakılıyor?
Doktorlar bakmaya gönüllü değil genelde, ben kendim istedim
benimde ayağımın altındaki kemik acıyor üstüne basarken zorlanıyorum 6 ay olcak doğum yapalı doğumdan sonra doktor hiç bakmadı bandajlarımı bile kendim çıkardım ne diyorsun artık gitme vakti dimiEndokrine gidip durumunu anlattığında o zaten şeker ve tiroid isteyecektir
Tatlım kilo için olmasa bile yeni doğum yapmış bir kadınsın vücudunda birseyler eksik olabilir bak ben 20 ay emzirdim kemik ağrılarım vardı meğer d vitaminim menapozlu annemden bile daha düşükmüş
benimde ayağımın altındaki kemik acıyor üstüne basarken zorlanıyorum 6 ay olcak doğum yapalı doğumdan sonra doktor hiç bakmadı bandajlarımı bile kendim çıkardım ne diyorsun artık gitme vakti dimi