Sen ciddiye aldıkça uzuyor konu. Bak ben yırtdışındayım biçok arkadaşım var burda yabancı. Onların da eşleriyle çocuklarıyla problemleri oluyor ama hiçbirinin içselleştirip kendini dövdüğünü(tabiri caizse) görmedim. Bizim kadar yok şu bana bunu dedi, yaptı diye kendini helak eden bi millet yok herhalde. Mesela bugün bi arkadaşımın kocası okuldan çocukları alacağını söylemiş gitmemiş(annesiyle kahve içmeye gitmiş) bir saat sonra okuldan aramışlar, çocuklar hala burda diye. Kızcağız çıldırmıştı, ilk defa olmuş. Üstelik kocası trip atıyormuş bide bi daha bana çocukları okuldan al falan deme diye falan filan..kızdı bi süre espri yaptık 5 dk sonra kocasını gördü dönüp üzerine eğilmedi, bişey de demedi. O kadar az üzerinde duruyorlar ki demek istediğim. Biz mübarek bir kelimenin üstüne destanlar yazıyoruz. Buraya ilk geldiğimde bir türk arkadaşın bir yıl boyunca o kadın bana "şunu giymeseydin" dedi gibisinden bişeye alınmasının derdini dinledim düşün yani. Yaaa bırak Allah aşkına. Kiloysa da senin hayatsa da senin. Tabi ki öncelikle sağlığın için ver. Üstelik seni böylesine negatif etkileyen bir insandan da mümkün mertebe uzak dur. Kilo konusunu açmaması için de olağanüstü netlikte bir cevap buluver. Normal netlikten anlamaz bu kadın. Selametle kalBenide o konularda sürekli yorumluyor
Biz 3 gelin aynı anda evlendik eşimin kuzenleri ve esleri. Hep rekabet yaratıyor. Onların gelini şunu giycekmis şurda sen ne giycen. Gibi basit ucuz muhabbetler.
Haklısın çok fazla takiyoruz genel olarak da bende öyle.Sen ciddiye aldıkça uzuyor konu. Bak ben yırtdışındayım biçok arkadaşım var burda yabancı. Onların da eşleriyle çocuklarıyla problemleri oluyor ama hiçbirinin içselleştirip kendini dövdüğünü(tabiri caizse) görmedim. Bizim kadar yok şu bana bunu dedi, yaptı diye kendini helak eden bi millet yok herhalde. Mesela bugün bi arkadaşımın kocası okuldan çocukları alacağını söylemiş gitmemiş(annesiyle kahve içmeye gitmiş) bir saat sonra okuldan aramışlar, çocuklar hala burda diye. Kızcağız çıldırmıştı, ilk defa olmuş. Üstelik kocası trip atıyormuş bide bi daha bana çocukları okuldan al falan deme diye falan filan..kızdı bi süre espri yaptık 5 dk sonra kocasını gördü dönüp üzerine eğilmedi, bişey de demedi. O kadar az üzerinde duruyorlar ki demek istediğim. Biz mübarek bir kelimenin üstüne destanlar yazıyoruz. Buraya ilk geldiğimde bir türk arkadaşın bir yıl boyunca o kadın bana "şunu giymeseydin" dedi gibisinden bişeye alınmasının derdini dinledim düşün yani. Yaaa bırak Allah aşkına. Kiloysa da senin hayatsa da senin. Tabi ki öncelikle sağlığın için ver. Üstelik seni böylesine negatif etkileyen bir insandan da mümkün mertebe uzak dur. Kilo konusunu açmaması için de olağanüstü netlikte bir cevap buluver. Normal netlikten anlamaz bu kadın. Selametle kal
bak daha devamını okumadan kocası aldattı lafına yorum yapıyorum sen doğurduğun çocuğu bilmiyor musun haysiyetsiz karaktersiz bir oğlan mı doğurdun ki aldatabilir imasında bulunuyorsun çocuk verdim ben ona çocuk bu göbek koftiden değil diyip sağlam bir ağzının payını verip çıkıp eşinizi arayıp kilom yüzünden beni mi aldatacaksın sen anan böyle diyor diyeceksin bak bakalım bir daha kilolarını ağzına alabilecek mi terbiyesiz.
Allah kolaylık versin sabır taşı. .Sık gitmiyorum onlar bana gelmesin diye gidiyorum arada bi iki saatligine onda da canımı sıkıyor işte.
Akıl veriyon destekte ver diyorum da işte daha goremedik
İlk 6 ay spor yasakti yürüyüş fırsatım olmadı havalar bebek falan. Korse neden giymedin dedim sana diyör. Sezeryan son anda belli oldu çocuk yogun bakıma girdi korse düşünmedim o an anne diyorum geç de olsa takman lazımdı diyor. Yani o gerçekten takıntı yapıyor. Ben rahatım diye değil. Bir kere de bana dedi ki bi bluz beğendim sana alacaktim 42 beden istedim bi getirdiler kocaman hiç güzelliği kalmadı bluzun almadım bıraktım dedi
Beni burdan tahrik ediyor böyle diye diye aynaya bakıp evet ben siskoyum ya diyip kendime küser oldum
Evet canım şimdi 59 kg ve 36 beden bir insanım yağ oranım %24 yaşım 36 ama metobolizma yaşım 28 ve ben 28 yaşındayken metebolizma yaşım çok çok daha yaşlıydı :)Evet haklısın . Oda doğru diyor sadece ben ya alinganlik ediyorum ya da böyle denmemeli bilmiyorum belki de sismanligimi içimde bende sorun ediyorum o bunu dışa vurunca rahatsız oluyorum.
Şimdi kilo verebildin mi ?
bak daha devamını okumadan kocası aldattı lafına yorum yapıyorum sen doğurduğun çocuğu bilmiyor musun haysiyetsiz karaktersiz bir oğlan mı doğurdun ki aldatabilir imasında bulunuyorsun çocuk verdim ben ona çocuk bu göbek koftiden değil diyip sağlam bir ağzının payını verip çıkıp eşinizi arayıp kilom yüzünden beni mi aldatacaksın sen anan böyle diyor diyeceksin bak bakalım bir daha kilolarını ağzına alabilecek mi terbiyesiz.
Tebrik ederim sizi. Benim çevremde de sizin gibi cerrahi işlemle ideal kiloya erisen 3 insan var. Hepsi ameliyat tarihini beynine kazimis ve doğduğum gün diyorlar.Evet canım şimdi 59 kg ve 36 beden bir insanım yağ oranım %24 yaşım 36 ama metobolizma yaşım 28 ve ben 28 yaşındayken metebolizma yaşım çok çok daha yaşlıydı :)
Nasıl verdin dersen çok uğraştım akapunkturdu diyetisyendi şok diyetlerdi aklına gelebilecek herşeyi denedim ama başaramadım. Bir gün büyük kızımı yıkarken bana anne sen neden böyle kabarık kabarıksın dedi (şişmansın demeye çalışıyordu) o gün bir cevap verip geçiştirdim ama içime dokundu . Bir sürü araştırma ve doktor kontrolü sonrası obezite cerrahisine karar kıldım. 13 Ekim 2014 tüp mide ameliyatı oldum son 6 aydır da ideal kilomdayım çok şükür. İlk kilo almaya başladığımda uyarıları dinleseydim bunlara gerek kalmazdı belkide. O yüzden sana yol yakınken başla dedim.
Aynı yemek birseyi degistirmiyor bunye meselesi diyorlar ya öyle sanırım.işyerindeki arkadaşlarım emzirip işyerindeki asansörü kullanmayıp merdivenle çıkıyorlar, akşamları çok abartı yemiyorlarsa günlük yediklerimiz aynı
ben 36 bedenim, emziren arkadaşımda 36 beden yani çocuğum var dediğinde kimse inanmıyor
bu arkadaşımın eşi de çok dikkat eder kendine , belki motivasyonu bu olmuştur
bu istek sizin içinizden gelmeli, kv de bu kadar ısrarcı baskıcı olmasından dolayı direk kınıyorum