Sen ciddiye aldıkça uzuyor konu. Bak ben yırtdışındayım biçok arkadaşım var burda yabancı. Onların da eşleriyle çocuklarıyla problemleri oluyor ama hiçbirinin içselleştirip kendini dövdüğünü(tabiri caizse) görmedim. Bizim kadar yok şu bana bunu dedi, yaptı diye kendini helak eden bi millet yok herhalde. Mesela bugün bi arkadaşımın kocası okuldan çocukları alacağını söylemiş gitmemiş(annesiyle kahve içmeye gitmiş) bir saat sonra okuldan aramışlar, çocuklar hala burda diye. Kızcağız çıldırmıştı, ilk defa olmuş. Üstelik kocası trip atıyormuş bide bi daha bana çocukları okuldan al falan deme diye falan filan..kızdı bi süre espri yaptık 5 dk sonra kocasını gördü dönüp üzerine eğilmedi, bişey de demedi. O kadar az üzerinde duruyorlar ki demek istediğim. Biz mübarek bir kelimenin üstüne destanlar yazıyoruz. Buraya ilk geldiğimde bir türk arkadaşın bir yıl boyunca o kadın bana "şunu giymeseydin" dedi gibisinden bişeye alınmasının derdini dinledim düşün yani. Yaaa bırak Allah aşkına. Kiloysa da senin hayatsa da senin. Tabi ki öncelikle sağlığın için ver. Üstelik seni böylesine negatif etkileyen bir insandan da mümkün mertebe uzak dur. Kilo konusunu açmaması için de olağanüstü netlikte bir cevap buluver. Normal netlikten anlamaz bu kadın. Selametle kal