Kocamla sorunum bitse kv ile bitmiyor

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
Dun kayinvalideye uğradım. İki dakka da bütün moralimi bozmayin yine başardı. Biraz size şikayet edip rahatlayacagim şimdi.
Ben evlendigimde kilo olarak iyiydim fena değildi 65 kilo falandim 171 boyum var. Sonra ara ara kilo alıp veriyordum ama yine de şişman olmadım boyum kaldiriyordu. Sürekli sporumu da yaptığım için sıkı bir vücudum vardı. Çalışıyordum hep bi tempo icindeydim sonra işi bıraktım. Ortamim değişti şartlar değişti bebek oldu falan derken artık ne spor ne rejim hiçbir şey yapamaz hale geldim kendimi salmadim imkanlarim elimden gitti. 100 kilo ile doğuma gittim. Şuan 84 kiloyum spor yapmaya calissam da pek yapamıyorum diyet yapıyorum ama pek etkili değil ki kilo da veremiyorum. Sürekli benim kilolarimi konuşuyor. Kilo takıntısı var kadının. Bana birden bahsediyor dün. Kocası aldatmış birini sonra yorum yapıyor diyor ki zaten çok salmisti kendini kilo aldı Çirkinlesti. Burda bana laf gönderiyor bunu biliyorum. Sonra ki konu sen diyet yapamiyorsun dimi diye başlıyor. Bi iki kere eşime dedim annen benim kilolarima çözüm arıyor falan diye ona neymiş falan dedi . Kilo aldigim için mutsuzum dedim verirsin ne olacak dert etme falan diyor. Çocuk biraz daha büyüsün spora yazılırsın ben bakarım diyor.Bu tip şeylerle konuyu normallestiriyor.
Kayinvalideye dedim bu kilolar gider elbet bigün ben dert etmiyorum sende etme, aaa olur mu kaldikca kalır hemen vermen lazım dedi ama nasıl tepkili iyi dedim yemiyim çok . Sonra bişiler ikram etti yediler yemedim hiçbirini kadının yanında yiyemez oldum. Ye diyorlar o ben cevap vermeden oo diyette aaa ısrar etmeyin biraz dikkat etmesi lazım. Evet dikkat etmem lazım ama sanane bu kadar. Ben zaten emziriyorum birden kesemem ki herseyi. Birde diyor emzirdigin halde kilo veremiyorsun demek ki çok yiyorsun. Bu kollar bu memeler 2 sene diyet spor anca gider diyor. Ya kendimi o an yok etmek istiyorum beni asagiladigini hissediyorum. Aslında söyledikleri doğru kiloluyum yiyorum da ama bunları ondan duymak istemiyorum. Tamam kapat bu konuyu diyorum hoşlanmiyorum fazlaliklarimdan bahsedilmesini diyorum o an kapatma bile bir daha ki karsilasmamiza yine bu konuyu acıyor. Hiç bir şey konusmasa durup dururken konu çıkartmak için sen margarin kullanıyor musun? Sakın kullanma o da seni sismanlatiyor olabilir diyor. Evlendiginde sen hep diyet mi yapmistin diyor.Artık cildiricam inşallah sisko olursun diyorum içimden. Daha önce dedim gel çocuğa bak ben spora yazilayim haftada 2 gün belirle ona göre kayıt olucam demiştim ses çıkmadı. Ama konuşmaya gelince konuşuyor. Sırf bu kadına inat bile zayiflanir sürekli birinin sizi böyle rencide ettiğini düşünün çok sinir bozucu artık susmasini istiyoruuuuuum

Aman takma seni sadece eşin ilgilendirir senin sinirlenmen için öyle yapıyor gül geç çatlamasi içinde kocam beni her halimle seviyor de dalgayla bi ifade wer susar yüzünü asıp üzülüp onu amacına ulaştırma bence

canım benim herkesin bir zaafı vardır kv ninkini bul.o kilo muhabbetine girdikçe sende o konuyu aç.açık açıkta söyle anneciiiiiiim nasıl iyimiş dimi böyle diye.hiiiiç üzme tatlı canını verirsin ne acelesi var eşinde promlem etmiyor madem.

Yaşlılar genelde böyle. Unutuyorlar galiba, aynı şeyi tekrar tekrar söylüyorlar. Kötü bir niyeti yoksa bence çok takılmayın. Fazla kilo da insanı alıngan yapabiliyor biraz. Spor/diyet yaptığınızdan bahsedebilirsiniz. Uyarmaları azalır belki.

bak daha devamını okumadan kocası aldattı lafına yorum yapıyorum sen doğurduğun çocuğu bilmiyor musun haysiyetsiz karaktersiz bir oğlan mı doğurdun ki aldatabilir imasında bulunuyorsun çocuk verdim ben ona çocuk bu göbek koftiden değil diyip sağlam bir ağzının payını verip çıkıp eşinizi arayıp kilom yüzünden beni mi aldatacaksın sen anan böyle diyor diyeceksin bak bakalım bir daha kilolarını ağzına alabilecek mi terbiyesiz.

Korkulur senden

bebek ne kadarlık. kendisi hiç kilo almamışmı hamileliklerinde hep zayufmışmış. sinirini bozuyosa niye gidiyosun evine eşinle git. eşin senden yana sanırım o versin cevabını

benim kaynana da oğlum şişman sevmez ablasına yediği için hep kızardı dedi..
döndüm fatih sen zayıf seviyomuşsun öyle mi dedim...
yoo nerden çıktı dedi
ne bileyim 93 kiloyla aldın beni ama annen böyle böyle diyo dedim...
kaynanamdan daha duymadım bir şey
ama eşime demeyecem sandı ha

Kayınvalideniz zaafınızı bulmuş kendince oradan ilerliyor. Bir iki umursamayın,bozulmayın,hatta gülüp geçin,bir daha söylemez muhtemelen.

Zaten yeni doğum yapmışsın kullan bunu. Napacaksın sen benin kilolarımı sürekli bahsedio durma ayu yeter sıkıldım, daha da gelmem buraya de

Çocuk ne kadarlık?

Karatay uygulayabilirsin bol.protein kuruyemiş bol su sütünü etkilemez, diyet değil beslenme biçimi özetle

Sporda ille salonda yapılmaz doğumun sezeryan değilse rahat yaparsın evde de sezeryansa da belli hareketler dışında yaparsın bebeğin 3 5 aylık değil diye hatırlıyorum, bak ben evde yapıyorum squat mesela, pilates yayım var dambıllarım var pahali şeyler değil olmayacak şey değil yani

Kocam beni böyle bıldır bıldır etli seviyo anne ben neyapayım.
Sporda yaptırtmıyo. Diyetede izin vermiyor.
Yatak odamızda de. sonra sus

on numara beş yıldız verdim yorumlarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…