Kocamla sorunum bitse kv ile bitmiyor

Kabahat sende
Şikayetçisin madem uğrama evine
Eşinle rutin ziyaretlere gitsen yeterli, oğlu varken bu kadar açık açık yapamaz eminim.
Eşin iyi bi adama benziyo, annesini de az öz gör
Kizdigim zamanlar gitmiyorum aradan zaman geçince tekrar affedip gidiyorum

Hak etmiyomu panpa allesennnnn :KK14:
Yatak odasını derde utanır biraz belki :KK67:
o da aklıma geldi ama benim yöntemle kaynanadan da uzun süre kurtulur ha öbürü sadece utandırır yüz varsa belki daha çok hasetlenir daha çok uğraşır :KK70:

sağlık önemli kadın seni düşünmüştür belki.valla bende tansiyon bilmem ne doğumdan sonra diyete başladım spora vs. dün kayınvalideydim..az az yiyorum ye kızım yee takattan düşme diyor.oğlun zayıf istiyor dedim anne ben onun ağzının payını veririm dedi.bende yeni doğum yaptım sayılır:KK70:

sağlık önemli kadın seni düşünmüştür belki.valla bende tansiyon bilmem ne doğumdan sonra diyete başladım spora vs. dün kayınvalideydim..az az yiyorum ye kızım yee takattan düşme diyor.oğlun zayıf istiyor dedim anne ben onun ağzının payını veririm dedi.bende yeni doğum yaptım sayılır:KK70:
bi difol git lan :KK67:
kadının moralini darma duman etme :63:

Çocuk ne kadarlık?

Karatay uygulayabilirsin bol.protein kuruyemiş bol su sütünü etkilemez, diyet değil beslenme biçimi özetle

Sporda ille salonda yapılmaz doğumun sezeryan değilse rahat yaparsın evde de sezeryansa da belli hareketler dışında yaparsın bebeğin 3 5 aylık değil diye hatırlıyorum, bak ben evde yapıyorum squat mesela, pilates yayım var dambıllarım var pahali şeyler değil olmayacak şey değil yani
Karatayı 5 gündür yapıyorum 300 gr verdim.
Squat bu kadar kilom varken uygun değil.
Plates değilde bir başka egzersiz tablom var onları zaten ocaktan beri düzenli yapıyorum ama yetmiyor çünkü hala kiloluyum hala istahliyim hala konuşuyor

Karatayı 5 gündür yapıyorum 300 gr verdim.
Squat bu kadar kilom varken uygun değil.
Plates değilde bir başka egzersiz tablom var onları zaten ocaktan beri düzenli yapıyorum ama yetmiyor çünkü hala kiloluyum hala istahliyim hala konuşuyor

300 gram mı?

Kan tahlili yaptırsan, insülin direncin olabilir canım

ben emziren annenin yemegi kesmesine diyet yapmasina karsiyim az yedikmi sut etkileniyor hemen..tamam cok hamur isi kizartmalardan az ye zararli seyleri azaltda yemeyi tabiki kesme.

Ki benim şeker problemim var, bak konularında nutellalı ekmek falan demişsin tatlı zaafı insülin direncine işaret

X