Hanımefendi, çok üzüldüm size. Hem büyük hem küçük bir bebeğin sorumluluğunu sırtınıza almışsınız. Üzülerek söylüyorum ama böyle adamlar değişmez. Boşanmak istememenizi anlıyorum lakin bunu kendinize nasıl reva gördüğünüzü anlamıyorum, zira adam dışarda gününü gün ederken siz çocuğun peşinde heba oluyor evden çıkmadan gün geçiriyorsunuz.
Boşanmak istemiyorsanız yapılabilecek şeyler şunlar,
- eşinize ihtiyacınız kalmamasını sağlayacaksınız. Çocuğunuzla beraber sosyal bir anne olacaksınız, akşamlara veya gündüzlere işler bulacaksınız. Çocuğunuzla gidebileceğiniz anne çocuk etkinlikleri araştıracaksınız. Çocuklu veya çocuksuz arkadaslar edinip kahve içmelere parklara pikniklere çıkacaksınız Bu eşinizin de bir miktar gözünü açar diye ümit ediyorum, ya bu kadın böyle değildi elimden gidiyor mu yoksa korkusuyla belki ilişkinizi toplamaya kalkar.
- ya da olayları böyle kabul edeceksiniz. sesinizi çıkartmayacak, çıkma demeyeceksiniz ve evde kendinize bir dünya kuracaksınız. Lakin ne yazık ki bunun sonu da boşanmaya gidecektir, eşiniz boşanmak isteyecektir. O yüzden önermiyorum, tabi sizler bilirsiniz.
En kolayı ise aileniz destek olursa eğer yanlarına dönüp, kendinize ailenizin de desteğiyle sıfırdan bir hayat kurmak olacaktır.
Allah yardımcınız olsun