• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla hep tartısyoruz

Zaman oluyor gosterıyor ilgi neyım ama artık emın bıle olamıyorum sevıp sevemdıgınden gorucu usulu tanıstık sonra sevdık hırıbımızı evlenme kararı aldık
Evli değilim o yüzden Belli bir yere kadar tavsiye verebilirim. İnanın yaşadıklarınız zor ama bu süreçte kendiniz ve bebeğiniz için en doğru kararı vermeniz gerekiyor. Çünkü artık tek değilsiniz

Kazara hamile kalmak nasıl oluyor, korunmuyorsa istiyordu demek ki korunmak çok basit ve bir sürü yöntemi var. Hele yuvayı kurtarmak için hamile kalmak çocuğa berbat bir gelecek sunmanın ötesine geçmez. Böyle düşünerek davranan hemcinslerime malesef artık yaptın bir şeyler çek cezasını diyorum 🤷🏻‍♀️

Sizi kendisinin bakıcısı sandı galiba bu adam. Ne demek istediği gibi gelsin gitsin. Yorulmuş ve bezmişsiniz ama bu şekilde olmaz arkadaşım. Eşinle güzellikle konuş anlamıyorsa cazgırlık yap. O zmn anlayacaktır. 1 gün evde ise çocuğu bırak kuaföre git saçını uçlardan kestir veya kısa kwdtie boyat vs git kendine kahve ısmarla akşam dön. Geldiğinde de 23:00 te gelmedim dersin. Kendine zaman ayır lütfen

Esinin anne ve babasiyla gorustunmu
evi terk etmeye kalktıgım o zmn anlatım kaynanam cok katıdır hep benım yanımda durur her konuda esım pısman olunca gerı vazgectık esımle konusmasına konu oyke kapandı tekrar dersem bunda bosanmayamı gıder esım ıyce mı gıder bılemedım

evi terk etmeye kalktıgım o zmn anlatım kaynanam cok katıdır hep benım yanımda durur her konuda esım pısman olunca gerı vazgectık esımle konusmasına konu oyke kapandı tekrar dersem bunda bosanmayamı gıder esım ıyce mı gıder bılemedım
Bence kaynananla adam akilli oturup konusmalisin belki oglunu yola alir akil verir budurumda sik durmaya calis uzulme ve esinin ailesini uyar bence

Kazara hamile kalmak nasıl oluyor, korunmuyorsa istiyordu demek ki korunmak çok basit ve bir sürü yöntemi var. Hele yuvayı kurtarmak için hamile kalmak çocuğa berbat bir gelecek sunmanın ötesine geçmez. Böyle düşünerek davranan hemcinslerime malesef artık yaptın bir şeyler çek cezasını diyorum 🤷🏻‍♀️
İstıyrek kaldım cunku ona guvenıyordum sadece dısarı cıkıyordu cocuk yokken ve cocuk dogunca yanımda olacagını dıyordu hıc cıkmıycagım neyım dıyordu ondan yaptım sevdıgım ıcın guvenıyordum

Merhaba ben 4 yılık evlıyım ve 3 aylık bi bebegım var eşim bebek dogdugundan berlı yogun calısyordu hep ben calısmasına bırsey demıyorum calısabılır iş bu ama sorun su kalan bos vaktını ya arkdaslarıyla geceye kadar dısarıda gecırıyor bu cocuk yokkende boyleydı cocuktan sonra fıtnese baslası spor yapcagım dedı yazıldı basladı bunda bos vaktınj oraya gıdıyor spor yapıyor sonra arkdaslarıyla duruyor orda saat 23den once eve gelmıyor spora 2 gun gıdıyor 1 gun evde o evde oldugu gunde ıla bı ıs cıkıyor bızde bubyuzden tartısıyoruz hephergun sonra suclu benım ben kendımı toplan gerekıyor oluyor zaten cocuk gecelerı uyumuyor aglıyor oda calısyor dıye 2 haftadır ayrı yatıyoruz baska odalarda ne yaocagımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum sevıyorum gerı kıyamıyorum ona ama cok yıpardım yenı annelık ve esımın bu hali sırf cocugum ıcın hayata gülümsüyom Son zamandır bosanmak ıstemıyorum kendıme soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum onuda yapamıyorum sosyal hayatım zaten yok yemek yemege dusa gırmeye zor vakıt buluyorum yenıdoganım oldugu ıcın annelıgımı bıle sorguluyorum suclu kendım gıbı hsıedıyorum ama suclu degılm dıyorum napcam ben ya :KK43: :KK43:
Burada tavsiye isteyen kişi eşiniz olmalıydı.
Bekar gibi yaşamayı bırak, karının ihtiyaçlarını dinle, çocuğunla ve evinle ilgilen.
Size söylenecek hiçbir şey yok, yapabileceğiniz de bir şey yok. Zaten herşey sizin sırtınızda..
Madem önceden de böyleydi neden çocuk yaptınız? Değişecek mi sandınız?

Bence kaynananla adam akilli oturup konusmalisin belki oglunu yola alir akil verir budurumda sik durmaya calis uzulme ve esinin ailesini uyar bence
Bosanmak ıstemıyorum sadece bu durumu duzeltmek normale donmek ıstıyorum araa kere cıksın dısarı cıkmasın demıyorum ama benıde supeye koymasın denıycem kaynamla tekrar konusmayı tesekkurler :)

Burada tavsiye isteyen kişi eşiniz olmalıydı.
Bekar gibi yaşamayı bırak, karının ihtiyaçlarını dinle, çocuğunla ve evinle ilgilen.
Size söylenecek hiçbir şey yok, yapabileceğiniz de bir şey yok. Zaten herşey sizin sırtınızda..
Madem önceden de böyleydi neden çocuk yaptınız? Değişecek mi sandınız?
Evet dısarıyı unutcagını dusundum cocuk yokken spor yoktu hergun cıkamıyordu o yuzden benleydı guvendım yanı ama artık guvencımıde kırdı hevesımıde

Bosanmak ıstemıyorum sadece bu durumu duzeltmek normale donmek ıstıyorum araa kere cıksın dısarı cıkmasın demıyorum ama benıde supeye koymasın denıycem kaynamla tekrar konusmayı tesekkurler :)
İnsallah bosanmazsin bosanan ciftlere uzuluyorum allah yardimcin olsn kardesim boyle seylerde buyuklerden akil almak herzaman iyidir

Bi kere evi terk etmeye kadar gıttım hamıleyken 1hafta surundu sonra affetım 1 ay ıydık yıne aynıya dondu
Geri döndüğünüz için şimdi de asla gitmeyeceğinizi biliyor, istediği gibi davranıyor.
Önceki mesajımda da dedim, kimseyi değiştiremezsiniz. Ya böyle evliyken bile yapayalnız yaşamaya alışacaksınız, ya da kendinizi kurtaracaksınız. Adam değişmez.

Görücü usulü tanışıp hemen birbirlerine aşık olup evlenenlere inanmıyorum. Bende mi sorun var gerçekten. Ben hiç birine bırakın aşık olmayın en ufak bir duygu bile hissetmedim. Acaba yaşları çok küçük olduğu için mi bu kadar hızlı evlilik kararı alıyorlar.

Görücü usulü tanışıp hemen birbirlerine aşık olup evlenenlere inanmıyorum. Bende mi sorun var gerçekten. Ben hiç birine bırakın aşık olmayın en ufak bir duygu bile hissetmedim. Acaba yaşları çok küçük olduğu için mi bu kadar hızlı evlilik kararı alıyorlar.
21 yasında tanıstık bıraz erkendı evet ama hala sevıyorum ıcımdekı o sevgı beni ondan ayırmayan :(

Hanımefendi, çok üzüldüm size. Hem büyük hem küçük bir bebeğin sorumluluğunu sırtınıza almışsınız. Üzülerek söylüyorum ama böyle adamlar değişmez. Boşanmak istememenizi anlıyorum lakin bunu kendinize nasıl reva gördüğünüzü anlamıyorum, zira adam dışarda gününü gün ederken siz çocuğun peşinde heba oluyor evden çıkmadan gün geçiriyorsunuz.

Boşanmak istemiyorsanız yapılabilecek şeyler şunlar,

- eşinize ihtiyacınız kalmamasını sağlayacaksınız. Çocuğunuzla beraber sosyal bir anne olacaksınız, akşamlara veya gündüzlere işler bulacaksınız. Çocuğunuzla gidebileceğiniz anne çocuk etkinlikleri araştıracaksınız. Çocuklu veya çocuksuz arkadaslar edinip kahve içmelere parklara pikniklere çıkacaksınız Bu eşinizin de bir miktar gözünü açar diye ümit ediyorum, ya bu kadın böyle değildi elimden gidiyor mu yoksa korkusuyla belki ilişkinizi toplamaya kalkar.

- ya da olayları böyle kabul edeceksiniz. sesinizi çıkartmayacak, çıkma demeyeceksiniz ve evde kendinize bir dünya kuracaksınız. Lakin ne yazık ki bunun sonu da boşanmaya gidecektir, eşiniz boşanmak isteyecektir. O yüzden önermiyorum, tabi sizler bilirsiniz.

En kolayı ise aileniz destek olursa eğer yanlarına dönüp, kendinize ailenizin de desteğiyle sıfırdan bir hayat kurmak olacaktır.

Allah yardımcınız olsun

Hanımefendi, çok üzüldüm size. Hem büyük hem küçük bir bebeğin sorumluluğunu sırtınıza almışsınız. Üzülerek söylüyorum ama böyle adamlar değişmez. Boşanmak istememenizi anlıyorum lakin bunu kendinize nasıl reva gördüğünüzü anlamıyorum, zira adam dışarda gününü gün ederken siz çocuğun peşinde heba oluyor evden çıkmadan gün geçiriyorsunuz.

Boşanmak istemiyorsanız yapılabilecek şeyler şunlar,

- eşinize ihtiyacınız kalmamasını sağlayacaksınız. Çocuğunuzla beraber sosyal bir anne olacaksınız, akşamlara veya gündüzlere işler bulacaksınız. Çocuğunuzla gidebileceğiniz anne çocuk etkinlikleri araştıracaksınız. Çocuklu veya çocuksuz arkadaslar edinip kahve içmelere parklara pikniklere çıkacaksınız Bu eşinizin de bir miktar gözünü açar diye ümit ediyorum, ya bu kadın böyle değildi elimden gidiyor mu yoksa korkusuyla belki ilişkinizi toplamaya kalkar.

- ya da olayları böyle kabul edeceksiniz. sesinizi çıkartmayacak, çıkma demeyeceksiniz ve evde kendinize bir dünya kuracaksınız. Lakin ne yazık ki bunun sonu da boşanmaya gidecektir, eşiniz boşanmak isteyecektir. O yüzden önermiyorum, tabi sizler bilirsiniz.

En kolayı ise aileniz destek olursa eğer yanlarına dönüp, kendinize ailenizin de desteğiyle sıfırdan bir hayat kurmak olacaktır.

Allah yardımcınız olsun
Ilk dedıgınız benım aklımada geldı ve denemek ıstıyorum kızımle ona ıhtıyacım yok kı gıbı hareket etmeyı dusunuyorum bırsyler yapamayı gezmeyı becerebılırsem beceremezsem beni her kosulda destekleyen kayananm ve kendı babam var onlara danıscam yoksa cok yıparancagım cocugum ıcınde ıyı degıl

21 yasında tanıstık bıraz erkendı evet ama hala sevıyorum ıcımdekı o sevgı beni ondan ayırmayan :KK43:
21 yasında dışarda koca yokmuşcasına "görücü usulü" tanışma, direkt evlenme, 22 yasındayken resmen tanımadığın birinden yapılmış çocukla evde oturma. Bir tane aklı basında size akıl veren insan yok mu çevrenizde ben anlamıyorum ya. Hala da boşanmak istemiyorum demeniz daha da abes, ben de yorumları görmediğim için büyük bi aşk ve emekle yapılmış bi evlilik, yıllarını heba etmek istemiyorsun o yüzden boşanmak istemiyorum diyorsun sandım.

21 yasında dışarda koca yokmuşcasına "görücü usulü" tanışma, direkt evlenme, 22 yasındayken resmen tanımadığın birinden yapılmış çocukla evde oturma. Bir tane aklı basında size akıl veren insan yok mu çevrenizde ben anlamıyorum ya. Hala da boşanmak istemiyorum demeniz daha da abes, ben de yorumları görmediğim için büyük bi aşk ve emekle yapılmış bi evlilik, yıllarını heba etmek istemiyorsun o yüzden boşanmak istemiyorum diyorsun sandım.
Toplumdan korktugum ıcın nasıl bosananm ve gercekten sevıyorum onu duzeltmek ıstıyorum cabalıyorm

Esinin anne ve babasiyla gorustunmu
Eşin anne babası ne alaka? Sen nasıl bir insansın, niye eşinle, çocuğunla ilgilenmiyorsun diyeceklerini mi sanıyorsunuz? Belki o an öyle söylerler ama araya da kadını suçlayıcı cümleler mutlaka serpiştirirler. Hiç kimse kendi çocuğunu suçlamaz ki zaten adamı bu şekilde yetiştiren onlar değil mi? Elmadan armut olmuyor ne yazık ki. Ayrıca yetişkin iki insanın evliliği kötü ise dışarıdan müdahale ne kadar yardımcı olacak?

kızınıda cok sevıyor gelır sever
Ay Allah razı olsun, baba gibi babaymış gerçekten 🤦🏻‍♀️ Ne güzel dünya valla ya, bütün yükü kadına at, kendin gez toz sporuna git hayatını yaşamaya devam et. Bir de baba desinler sana, arada gel agucuk gucucuk iki sev bırak. Siz daha kıyamayın.

Ay Allah razı olsun, baba gibi babaymış gerçekten 🤦🏻‍♀️ Ne güzel dünya valla ya, bütün yükü kadına at, kendin gez toz sporuna git hayatını yaşamaya devam et. Bir de baba desinler sana, arada gel agucuk gucucuk iki sev bırak. Siz daha kıyamayın.
Kendıme kıyorum işte :(

Toplumdan korktugum ıcın nasıl bosananm ve gercekten sevıyorum onu duzeltmek ıstıyorum cabalıyorm

Eşinizde sizin kadar genç anladığım kadarıyla. O yüzden sürekli arkadaşlarıyla dışarı çıkmaması, yada yeni şeyler keşfetmeye çalışması normal. Burda sizin onunla ilgili yapacağınız pek bir şey yok fakat kendiniz için bir çok şey yapabilirsiniz. Eşiniz nasıl bir şeyler yapıyorsa kendisi için sizde yapın. Örneğin online dil kursları var yeni bir dil öğrenebilirsiniz, açıktan yeni bir üniversite okumaya çalışın. Kendinize yeni hobiler edinin. Böylece hem kendiniz motive etmiş olursunuz hemde eşinize olan ilgi ihtiyacınız azalır.

Back