Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliğin hassasiyetini,sorumluluğunu,yükünü paylaşmayı almayı bilmeyen şımarık Türk erkekleri muhtemelen babasından nasıl gördü ise öyle davranıyorlar. Yabancı erkekler ile evlenen üç tane arkadaşım var hepsi de o kadar mutlu ki ... Eşiniz ev iyisi değil el iyisi ne yazık ki alın karşınıza konuşun siz ona kıyamaz iseniz bu evlilikte kıyılan ömrü tükenen siz olursunuz ve lütfen eşiniz davranışlarını düzeltmez ise ikinci çocuk yapmayınBebekten önce de bir evliligin sorumluluğunu almış birisi değilmiş eşiniz. Bekar gibi yaşamaya çalışmış. Belli ki evliliğe hala alisamamis. Yani böyle demekten de artık sıkıldım insanlara ama keşke evliliğin sorumluluğunu almayan birini baba yapmasaydiniz. Haketmemiş. Eş bile olamamış ki bir ebeveyn olsun kendisi.
Ne dalga geçmesi hanımefendi, baba olacak adam var, olmayacak, bunu taşıyamayacak adam var.Babalık vasıfları zaten yok, önceden de sorumsuz bir adammış.Aileyi değil, sülaleyi toplasalar yine de düzelmez bu kişi.Olmayacak duaya amin demiş konu sahibi.Cezasını da hep çocuklar çeker böyle ebeveynlerin, yazık günah.Dalga gecer gibi konusmanizi dogru bulmuyorum belki kazara hamile kaldi belkide yuvasini kurtaririm akliyla bu durumdaki bir hemcinsinizle boyle konusmayin bence uzucu bir durum butun aile buyukleri toplanip konunun genis capli muzakere olunmasi gerek
O çocuğu tek başına yapmadın neden ayrı yatma olayı çıkarıyorsunuz anlamıyorum 3 tane çocuğum var hiç birinde eşim başka odada yatmayı düşünmedi bile. Okadar yorgun oluyorumki bebeğin ağladığını duymam diye eşim kendi ayirmadi yatağı. Eşin yoğun çalışıyor olabili gece çocuğa bakmasa bile işten gelince bebeğe bakımda ev işinde yardımcı olmalı. Geç gelmesine müsade etmeyin susup kabullenirseniz bu hep böyle devam eder.Merhaba ben 4 yılık evlıyım ve 3 aylık bi bebegım var eşim bebek dogdugundan berlı yogun calısyordu hep ben calısmasına bırsey demıyorum calısabılır iş bu ama sorun su kalan bos vaktını ya arkdaslarıyla geceye kadar dısarıda gecırıyor bu cocuk yokkende boyleydı cocuktan sonra fıtnese baslası spor yapcagım dedı yazıldı basladı bunda bos vaktınj oraya gıdıyor spor yapıyor sonra arkdaslarıyla duruyor orda saat 23den once eve gelmıyor spora 2 gun gıdıyor 1 gun evde o evde oldugu gunde ıla bı ıs cıkıyor bızde bubyuzden tartısıyoruz hephergun sonra suclu benım ben kendımı toplan gerekıyor oluyor zaten cocuk gecelerı uyumuyor aglıyor oda calısyor dıye 2 haftadır ayrı yatıyoruz baska odalarda ne yaocagımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum sevıyorum gerı kıyamıyorum ona ama cok yıpardım yenı annelık ve esımın bu hali sırf cocugum ıcın hayata gülümsüyom Son zamandır bosanmak ıstemıyorum kendıme soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum onuda yapamıyorum sosyal hayatım zaten yok yemek yemege dusa gırmeye zor vakıt buluyorum yenıdoganım oldugu ıcın annelıgımı bıle sorguluyorum suclu kendım gıbı hsıedıyorum ama suclu degılm dıyorum napcam ben ya![]()
![]()
canim evlenmeden oncede boyleydi diyorsun.senle hic vakit gecirmeyen adama birde evlatmi verdin.adam artik hic gelmez eve bekleme bundan sonra.şu donemde yaninda degilse artik hic yaninda olmaz.unut sen onuMerhaba ben 4 yılık evlıyım ve 3 aylık bi bebegım var eşim bebek dogdugundan berlı yogun calısyordu hep ben calısmasına bırsey demıyorum calısabılır iş bu ama sorun su kalan bos vaktını ya arkdaslarıyla geceye kadar dısarıda gecırıyor bu cocuk yokkende boyleydı cocuktan sonra fıtnese baslası spor yapcagım dedı yazıldı basladı bunda bos vaktınj oraya gıdıyor spor yapıyor sonra arkdaslarıyla duruyor orda saat 23den once eve gelmıyor spora 2 gun gıdıyor 1 gun evde o evde oldugu gunde ıla bı ıs cıkıyor bızde bubyuzden tartısıyoruz hephergun sonra suclu benım ben kendımı toplan gerekıyor oluyor zaten cocuk gecelerı uyumuyor aglıyor oda calısyor dıye 2 haftadır ayrı yatıyoruz baska odalarda ne yaocagımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum sevıyorum gerı kıyamıyorum ona ama cok yıpardım yenı annelık ve esımın bu hali sırf cocugum ıcın hayata gülümsüyom Son zamandır bosanmak ıstemıyorum kendıme soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum onuda yapamıyorum sosyal hayatım zaten yok yemek yemege dusa gırmeye zor vakıt buluyorum yenıdoganım oldugu ıcın annelıgımı bıle sorguluyorum suclu kendım gıbı hsıedıyorum ama suclu degılm dıyorum napcam ben ya![]()
![]()
herkes çocuğunu sever bu övülecek veya takdir edilecek birşey değil. Çocuğunun sorumluluğunu alıp ona bakması ve zaman geçirmeside gerekiyor.Cok ıstıyordu hamılık boyunca ne zmn gel ek dıye dıye öldü ki erken dogum yaptım kızınıda cok sevıyor gelır sever
zannetmiyorum adam duzelmez.seninle zamaninda vakit gecirmeyen senin cocugunla da gecirmez.bu evlilik nasil basladi onu merak ettim.peki siz calisiyormusunuz aileniz ne diyor bu durumaBosanmak ıstemıyorum sadece bu durumu duzeltmek normale donmek ıstıyorum araa kere cıksın dısarı cıkmasın demıyorum ama benıde supeye koymasın denıycem kaynamla tekrar konusmayı tesekkurler :)
boşanmalısın ama boşanma fikrini hemen dillendirme, önce çocuğun biraz büyüsün şimdi boşansan çocuğu gezmeden spordan günde 1 saat gören adam ayda bir görür. Erkeklere boşanınca bir rahatlama geliyor (gezme, eğlenme vb.) kadın evde sorumluluklarda boğuşuyor. ki bu adamın aldatmadığı bile şüpheli takip edin farkettirmeden.Toplumdan korktugum ıcın nasıl bosananm ve gercekten sevıyorum onu duzeltmek ıstıyorum cabalıyorm
Hesap neden sormuyorsun o zaman? Biz böyle anlaşmamıştık, ben bu çocuğu bana zulüm olsun diye mi doğurdum diyemiyor musunuz? Bildiğin cariye gibi yaşıyorsunuz. Üst baş temiz, sofrada yemek hazır, gece yatağı sıcak, neslin devamı da sağlanmış. Vazifeni tamamlamışsın. Adama göre evlilik bu zaten, sen nesini seviyorsun halâ onu anlamadım, adam seni eş olarak görmüyor ki.İstıyrek kaldım cunku ona guvenıyordum sadece dısarı cıkıyordu cocuk yokken ve cocuk dogunca yanımda olacagını dıyordu hıc cıkmıycagım neyım dıyordu ondan yaptım sevdıgım ıcın guvenıyordum
Hayat misyonları bu çünkü, gezme tozma hakları yok zaten baba evinde, liseden sonra okumak da yok, koca bekle çoğal büyüt, tek hedef bu, başkasını görmemişler kiGörücü usulü tanışıp hemen birbirlerine aşık olup evlenenlere inanmıyorum. Bende mi sorun var gerçekten. Ben hiç birine bırakın aşık olmayın en ufak bir duygu bile hissetmedim. Acaba yaşları çok küçük olduğu için mi bu kadar hızlı evlilik kararı alıyorlar.
Baba evınde gezdım tozdum kı zaten yurtdısında yasıyorum iş hayatına erken atıldım ıcın tatılere neyım gıttım hep bekar bı babayla buyudugum ıcın kendı annem babamın ayırdildıgında yasadıgıklarımı kızım yasasın ıstemıyorum sadece cozum bulmaya calısyorumHayat misyonları bu çünkü, gezme tozma hakları yok zaten baba evinde, liseden sonra okumak da yok, koca bekle çoğal büyüt, tek hedef bu, başkasını görmemişler ki
2 yılık dogum ızındeyım yurtdısındayık babam var aılemden oda hep destekler benızannetmiyorum adam duzelmez.seninle zamaninda vakit gecirmeyen senin cocugunla da gecirmez.bu evlilik nasil basladi onu merak ettim.peki siz calisiyormusunuz aileniz ne diyor bu duruma
Bende hep bagrıyom cagırıyom o bana hıc vurmadı Allah var elı asla kalkmadı bende dıyorum bıraz ayrı kalsak belkı anlarız bırbımızı dıye dusunuyorumSizin biraz değişik durumunuzu ben yaşadım ve yaşıyorumda. Bilenler konularımdan bilir benim eşimde de oyun bağımlılığı var. Yaklaşık bir senedir böyleydi. Bağırdım olmadı , küstüm olmadı , tatlı dille konuştum olmadı.Adam asla beni duymadı. En son çok sıkıldım net bir karar almak için kafa dinlemeye anneme gittim.Belki arar özler yokluğumu fark eder diye. Baktım haşa ses yok kavga ettim beni görmüyorsun diye eve dön diye yalvardı. Son kez aldım karşıma ya evliliğinin sorumluluğunu alırsın yada seni boşarım dedim. Asla blöf yapmadım gözüm gayet kara bir şekilde yaptım bunu. Yaklaşık 10 gündür iyi. Ama ileriyi bilemem.Gerisi artık onun çabasına kalmış. Demek istediğim düzelmesini beklemeyin olan ömrünüze oluyor. Ya kabullenin yada vazgeçin.
Çamaşırlar birikip ev kirlemince arar. Eşin aile olmayı bilmiyor. O da senin kadar gençse öğrenmesi de çok zayıf ihtimal.Bende hep bagrıyom cagırıyom o bana hıc vurmadı Allah var elı asla kalkmadı bende dıyorum bıraz ayrı kalsak belkı anlarız bırbımızı dıye dusunuyorum
Baba var mı şimdi böyle, ben göremiyorum.Baba evınde gezdım tozdum kı zaten yurtdısında yasıyorum iş hayatına erken atıldım ıcın tatılere neyım gıttım hep bekar bı babayla buyudugum ıcın kendı annem babamın ayırdildıgında yasadıgıklarımı kızım yasasın ıstemıyorum sadece cozum bulmaya calısyorum