- 13 Ağustos 2022
- 8.636
- 4.403
- 31
Tamamen duygusallıktan.Benim genel olarak anlamadigim bisey var. Neden illa erkeklwr bosanalim diye kesin karar verene kadar kadinlar bosanmak istemiyor? Bin defa ayni seyleri duymussunuz, su artik bulanmış, illa iclerinden birinin cikip birbirimizi seviyoruz demesini neden bekliyorsunuz?
Ne bileyim kayninin eşi elti olmuyor mu ? Kardeşin eşi gelin oluyor sankiGelin derken kaynın eşi değil mi?birde kendi kardeşinin eşi mi?
Çok esliligin de ötesinde aile içi baya baya :)Gelinin kocası yok mu? Her şeye neden kocanız dahil olup ilgileniyor. Ayrıca cidden böyle bir adamla nasıl aynı yastığa baş koyabiliyorsun? Ülke tek eşli ama bizim hanımların kocaları bulunmaz hint kumaşı sanki çok eşliliğe razı geliyorlar
Aklıma bir laf geldi üçlü olsun ……… gibi :)) hayır bu ne genişliktir be kardeşim Konya ovası mübarekÇok esliligin de ötesinde aile içi baya baya :)
Benim aklıma da Cem Yılmaz 'in "hani marjinal bizdik" sözü geldiAklıma bir laf geldi üçlü olsun ……… gibi :)) hayır bu ne genişliktir be kardeşim Konya ovası mübarek
Kesinlikle gördü. O kadın yüz bulmasa asla cesaret edemez görümcesinin kocasına ilanı aşk etmeye.Eşin kesin seni konuşurken gördü sonra numara yapmaya başladı. Boşanmalısın olay iğrenç yerlere kayıyor.
Ne bileyim kayninin eşi elti olmuyor mu ? Kardeşin eşi gelin oluyor sankihayatları flim gibi herkes ,herkes çıkabilir
Ne biçim gelinler var yahu tam saçından tutub yolmalık ama ne kadar sakinsiniz.Konunuz karışık tamda anlamadım ama eşinizde birşeyler çeviriyor.Kizlar kocamla gelinimiz hakkinda yıllardır buraya yazdim, gs fenerbahce maci olduğu gün esimin arkadaşları mac izlemek icin bizde toplandilar, bende amcamlarla gittim kuzenimle oturmak icin, mac iptal olunca eve dondum cok oturmadan. Eve girdigimde arkadaslari gitmemiş konuşuyorlardi, cok ses vardi, onlar beni görmeden yatak odasuna geceyim dedim, esim odada telde konuşuyordu.hoparlorde.. Dinledim..(ortak islerimiz vardi, gelinin ailesi kurtardi bizi, geline alacaklilar dava açtı, ama zarar girmiyor gormeyecek) gelinde kocami suçlayıcı sekilde konuşuyordu, senin yuzunden para sıkıntısi çekiyoruz gibi, ama derdi başkaymış. En sonunda musitsen sana birsey söyleyeceğim dedi, esimde söyle dedi... Ben seni sevmiştim dedi... Esim kizmaya bağırmaya basladi.. Ne saçmalıyorsun (ismini söylüyor) olmaz, bak ben bunu hic duymamis farzediyorum, bu büyük gunah, ben böyle seyleri sevmem bak dedi.. O da tamam bay dedi kapatti
Kendimi ortak banyoya attim, esime mesaj attim,geldim lavobadayim diye, esimi dusundum,cocuklar toprağa bassin diye ona ayarladigi evler, beraber geçirdikleri ailecek yedikleri yemekler, onlara olan ayri ilgisi, zaafi, gelinin abi demesi ama demekki abi olarak gormemesi, esimin vefa borcu adi altinda yaptığı iyilikler, merhametli davranması..geline ben sevdim seni her zaman yanındayım bosansan bile arkandayim, sadece isler icin degil demesi.. Acaba isleri yapsın diye gelinin duygularının farkindaydida duygularini mi kullandi.. Geline cocuklarla gönderdigi cicekler, geline yerden yoldan degisik tas bulup vermişti bir kere.. Bana o bana abi diyor ben herkese böyle cana yakinim demesi.. Simdi buraya herseyi yazamıyorum, silinmiyor, gerisi bana kalsin
Bu olaydan 3 gun sonra esime bir telefon geldi, geline ve ailesine ayarladigi evin catisi kış nedeniyle zarar görmüş, esim erkek kardeşimi aradi, erkek kardesim acmadi, sonra kayinpederim kardesimi arayip olayi anlatmis..
Bugunde erkek kardesim kocami arayip iyi yillar dedi.. Evi konuştular.. Geline ait bir perde vardi evde, catidan su gelince o perde islanmis, esimde "o perde islanmis o perdeyi yikattim" dedi, bugun niye gitmediniz oraya, gidip yilbasini orda geçirseydiniz dedi..
Simdi soruma geliyorum. Benim esimin hic duyguları yoktu gelin yanlis mi anladı, yoksa esimin duygulari vardida olay buyumesin diye böyle mi yapti.. Esimin cinsel problemleri var.. 3 4 yildir.. Kendine güvenmiyor olabilir.. Yazabileceklerim bu kadar..silinmiyor.. Her bilgiyi burada anlatamam.. Bazi yerleri değiştirip yazdim..hani eksik kalan seyler var demeyin.. Mesela tas vermemiştir kurumus yaprak vermiştir ama ben tas yazmisimdir.. Cok seffaf olamam.. Sen ne kadar rahatsin demeyin.. Bana sadece yorum yapın kizlar.
Ahahahaa bütün mahalle tren yapıyorBenim aklıma da Cem Yılmaz 'in "hani marjinal bizdik" sözü geldi
EVet doğru söyledin.ama kaynın eşini yani eltiyi gelin olarak anlatıyor, elti diye sesi çıkamıyor sandım. Eğer kardeşinin eşiyse çoktan yolması gerekirdi o saçları başları.
Eşimin karşı cinsten öz kuzeniyle bile samimi veya laubali konuşmasına tahammül edemem. Bunu kendisi de gayet iyi bilir. Yardım edilecek bir şey varsa gönderir parasını ya da bir yere gidilecekse baş başa falan gidemezler. Ya ben olurum ya da başkaları olması gerekir. Evli adam sevgili gibi gezip eğlenemez eşinin kuzeninin karısıyla ( Eski konunuzdan gördüm). Hiç böyle gereksiz samimiyetleri sevmediğimi bildiğinden dikkat eder. Ki kalkacak da benim kuzenimin eşi eşime "Ben seni seviyorum" diyeceek ben de susup oturacağııım, nerdeee? Başıma hiç gelmedi ama gelseydi de ilk bir eşime ayar veririm, sonra bir de gelin bozuntusunu bozarım. Kuzenime de yazık. Bozarımdan kastım gider " Eşime seni seviyorum dediğini duydum. Hadi bunca zamandır destek oldu dedim bilmem ne. Evli olduğun halde şimdi kalkıp da eşime ilan-ı aşk mı edecektin? Hadi içten içe bir şeyler besledin ki bu bile mide bulandırıcı. Ne amaçla kalkıp da evliliğini sürdürürken eşime böyle bir şey diyebiliyorsun? Aldatacak mısın eşini, amacın ayartmak mı? Seni öyle bir ayarlarım şimdi dünya kaç bucakmış görürsün. Bak bundan sonra gözüme gözükme. Nerde ne pılın pırtın varsa al. Sesini dahi duymak istemiyorum. Eğer ki rezil rüsva edilip yuvanı yıkmak istemiyorsan aklını hemen şu an başına al. Eşimi de ne ara ne sor. Akrabalardan dahi duymamayım. Ne görüşmek ne bir şey bundan sonra. Benden belli olmaz, şu an sakin halim bu. Ters bir hareketini görürsem seni rezil rüsva edebilirim yüksek bir ihtimalle. Ona göre canımı sıkma, bu kadar." derim. Eşime de " Bugüne kadar iyi niyetle düşündüm. Ama bu kadarı da yetti. Kadının kendi ailesi var, anası babası bilmem nesi var. Ne bu iyilik meleği misin sen? Çok hayırseversen git birkaç aç doyur. Kadının perdesinden, yazın kalacağı yerden bilmem nelerinden sanane? Kalkmış bir de senin yazlık evinde yatak odasını kilitlemiş sorun var mıymış, sen de yok diyorsun. Ne münasebet? Kimin evini kendi evi gibi sahipleniyor? Ne bu gereksiz samimiyetler hemen şu an açıkla bana. Başka bir kadınla flörtleşeceksen boşanırsın ne yapacaksan yaparsın. Hiç umrumda olmaz. Benimle evliysen yapamazsın. Ya şu an güzel bir açıklama yap, aklını başına al ya da sen bilirsin." Sanki bana yapılmış gibi kendi düşüncelerimi yazdım. Ki ben bunları yaşayıp da tahammül edebilecek bir kimse de değilim, iyiye de yormam. Baştan uyarırım. Dinledi dinledi, dinlemedi iyi boşanalım o zaman ne istiyorsan yap olur. Bu arada anlamadım da tam kuzenin karısı mı, kardeşinin karısı mı, kimin karısı...Kizlar kocamla gelinimiz hakkinda yıllardır buraya yazdim, gs fenerbahce maci olduğu gün esimin arkadaşları mac izlemek icin bizde toplandilar, bende amcamlarla gittim kuzenimle oturmak icin, mac iptal olunca eve dondum cok oturmadan. Eve girdigimde arkadaslari gitmemiş konuşuyorlardi, cok ses vardi, onlar beni görmeden yatak odasuna geceyim dedim, esim odada telde konuşuyordu.hoparlorde.. Dinledim..(ortak islerimiz vardi, gelinin ailesi kurtardi bizi, geline alacaklilar dava açtı, ama zarar girmiyor gormeyecek) gelinde kocami suçlayıcı sekilde konuşuyordu, senin yuzunden para sıkıntısi çekiyoruz gibi, ama derdi başkaymış. En sonunda musitsen sana birsey söyleyeceğim dedi, esimde söyle dedi... Ben seni sevmiştim dedi... Esim kizmaya bağırmaya basladi.. Ne saçmalıyorsun (ismini söylüyor) olmaz, bak ben bunu hic duymamis farzediyorum, bu büyük gunah, ben böyle seyleri sevmem bak dedi.. O da tamam bay dedi kapatti
Kendimi ortak banyoya attim, esime mesaj attim,geldim lavobadayim diye, esimi dusundum,cocuklar toprağa bassin diye ona ayarladigi evler, beraber geçirdikleri ailecek yedikleri yemekler, onlara olan ayri ilgisi, zaafi, gelinin abi demesi ama demekki abi olarak gormemesi, esimin vefa borcu adi altinda yaptığı iyilikler, merhametli davranması..geline ben sevdim seni her zaman yanındayım bosansan bile arkandayim, sadece isler icin degil demesi.. Acaba isleri yapsın diye gelinin duygularının farkindaydida duygularini mi kullandi.. Geline cocuklarla gönderdigi cicekler, geline yerden yoldan degisik tas bulup vermişti bir kere.. Bana o bana abi diyor ben herkese böyle cana yakinim demesi.. Simdi buraya herseyi yazamıyorum, silinmiyor, gerisi bana kalsin
Bu olaydan 3 gun sonra esime bir telefon geldi, geline ve ailesine ayarladigi evin catisi kış nedeniyle zarar görmüş, esim erkek kardeşimi aradi, erkek kardesim acmadi, sonra kayinpederim kardesimi arayip olayi anlatmis..
Bugunde erkek kardesim kocami arayip iyi yillar dedi.. Evi konuştular.. Geline ait bir perde vardi evde, catidan su gelince o perde islanmis, esimde "o perde islanmis o perdeyi yikattim" dedi, bugun niye gitmediniz oraya, gidip yilbasini orda geçirseydiniz dedi..
Simdi soruma geliyorum. Benim esimin hic duyguları yoktu gelin yanlis mi anladı, yoksa esimin duygulari vardida olay buyumesin diye böyle mi yapti.. Esimin cinsel problemleri var.. 3 4 yildir.. Kendine güvenmiyor olabilir.. Yazabileceklerim bu kadar..silinmiyor.. Her bilgiyi burada anlatamam.. Bazi yerleri değiştirip yazdim..hani eksik kalan seyler var demeyin.. Mesela tas vermemiştir kurumus yaprak vermiştir ama ben tas yazmisimdir.. Cok seffaf olamam.. Sen ne kadar rahatsin demeyin.. Bana sadece yorum yapın kizlar.
İlişki yok eminim, sizce bundan sonra nasil ilerler
Bilemedim ki eski konulardan da kendi akrabam demişti sanki.
Kocası tamamen masum bile olsa aldatmaya meyilli bir kadınla kardeşinin evli kalmasına razı mı gelecek acaba ? Bu kadının da bosanacagi yok bari kurcalama. yanılmıyorsam kendisi en az kocası kadar zengin parası için değil , eee cinselliği de sikintili bu adamı Hint kumaşı yapan ne ?erkek kardeşinin eşi.
Eşimin karşı cinsten öz kuzeniyle bile samimi veya laubali konuşmasına tahammül edemem. Bunu kendisi de gayet iyi bilir. Yardım edilecek bir şey varsa gönderir parasını ya da bir yere gidilecekse baş başa falan gidemezler. Ya ben olurum ya da başkaları olması gerekir. Evli adam sevgili gibi gezip eğlenemez eşinin kuzeninin karısıyla ( Eski konunuzdan gördüm). Hiç böyle gereksiz samimiyetleri sevmediğimi bildiğinden dikkat eder. Ki kalkacak da benim kuzenimin eşi eşime "Ben seni seviyorum" diyeceek ben de susup oturacağııım, nerdeee? Başıma hiç gelmedi ama gelseydi de ilk bir eşime ayar veririm, sonra bir de gelin bozuntusunu bozarım. Kuzenime de yazık. Bozarımdan kastım gider " Eşime seni seviyorum dediğini duydum. Hadi bunca zamandır destek oldu dedim bilmem ne. Evli olduğun halde şimdi kalkıp da eşime ilan-ı aşk mı edecektin? Hadi içten içe bir şeyler besledin ki bu bile mide bulandırıcı. Ne amaçla kalkıp da evliliğini sürdürürken eşime böyle bir şey diyebiliyorsun? Aldatacak mısın eşini, amacın ayartmak mı? Seni öyle bir ayarlarım şimdi dünya kaç bucakmış görürsün. Bak bundan sonra gözüme gözükme. Nerde ne pılın pırtın varsa al. Sesini dahi duymak istemiyorum. Eğer ki rezil rüsva edilip yuvanı yıkmak istemiyorsan aklını hemen şu an başına al. Eşimi de ne ara ne sor. Akrabalardan dahi duymamayım. Ne görüşmek ne bir şey bundan sonra. Benden belli olmaz, şu an sakin halim bu. Ters bir hareketini görürsem seni rezil rüsva edebilirim yüksek bir ihtimalle. Ona göre canımı sıkma, bu kadar." derim. Eşime de " Bugüne kadar iyi niyetle düşündüm. Ama bu kadarı da yetti. Kadının kendi ailesi var, anası babası bilmem nesi var. Ne bu iyilik meleği misin sen? Çok hayırseversen git birkaç aç doyur. Kadının perdesinden, yazın kalacağı yerden bilmem nelerinden sanane? Kalkmış bir de senin yazlık evinde yatak odasını kilitlemiş sorun var mıymış, sen de yok diyorsun. Ne münasebet? Kimin evini kendi evi gibi sahipleniyor? Ne bu gereksiz samimiyetler hemen şu an açıkla bana. Başka bir kadınla flörtleşeceksen boşanırsın ne yapacaksan yaparsın. Hiç umrumda olmaz. Benimle evliysen yapamazsın. Ya şu an güzel bir açıklama yap, aklını başına al ya da sen bilirsin." Sanki bana yapılmış gibi kendi düşüncelerimi yazdım. Ki ben bunları yaşayıp da tahammül edebilecek bir kimse de değilim, iyiye de yormam. Baştan uyarırım. Dinledi dinledi, dinlemedi iyi boşanalım o zaman ne istiyorsan yap olur. Bu arada anlamadım da tam kuzenin karısı mı, kardeşinin karısı mı, kimin karısı...
Elime bir çekirdek alıp da izleyemem. Dediğim gibi hiç tahammülüm yoktur böyle şeylere. Kendimi şişirip içime de atamam. Bir güzel ayarlarım ikisini de fabrika ayarlarına dönerler. Anlayış gösterilecek alttan alınacak şey var, alınmayacak şey var. Ne o mıç mıç? Eşinden görmediği ilgiyi benim kocam mı gösterecekmiş? Bak görüyorsunuz, yaşamadığım halde yaşamış gibi sinirlendim. Neyse sakinleşeyim.Bu ne şiddet ,ne celal. Bu kadın senin bu yazdıklarıni kendisine içinden bile söyleyemez, kaldı ki kocasına ,geline hak getire
Ayne kesinlikle gördü ama konu sahibi üç maymunu oynamak istiyor.Kesinlikle gördü. O kadın yüz bulmasa asla cesaret edemez görümcesinin kocasına ilanı aşk etmeye.