Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Bu aileden uzaklasmayacak mi, bugun o perdeyi yıkattım demesi uzaklasmayacagini mi gösteriyor
3 yıldır imalı da olsa bir şekilde rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz sizin rahatsız olduğunuzu bilmesine rağmen eşinizin hala gelinle konuşması bana pek doğru gelmedi.
Ya da duyduğunuz o telefon konuşmasını eşiniz neden size anlatmadı ? Bu saklanması gereken bir şey değil ki, "gelin bana böyle böyle söyledi hareketlerimi yanlış anlamış bundan sonra görüşmeyeceğim senin de haberin olsun" demek çok mu zor eşler arasında

Bu aileden uzaklasmayacak mi, bugun o perdeyi yıkattım demesi uzaklasmayacagini mi gösteriyor
Siz gerçekten konduramıyor yada inanmak istemiyorsunuz eşiniz kadına olmaması gereken yakınlığı, ilgiyi göstererek hayatında abi lakabıyla durmaya çalışıyor...
Akrabam evin perdesini yıkatacak kocam hayırdır bro demeyecek,karısı daha evinin perdelerini yıkatmış adam degilsin denyo ne iş diye ortalığı ayağa kaldırmadan duracak...
Yok bu kadarına susmak saçma

Oha be kimseye güvenim kalmadı artık siz niye bu kadar sakinsiniz neyi bekliyorsunuz

eski konulariniza baktim. k.k ye bile bu yuzden uye olmussunuz,hep gelin ve kocaniz hakkinda konu acmissiniz. 2019 ekimden beri sikayetcisiniz bu konudan. ilk basta esinizin ilgisi varmis, kadinin ilgisi yokmus. simdi kadin sevdigini itiraf etmis. bunlar sevgili degilse ben de bisey bilmiyorum. esiniz de yaninizda bagirmis cagirmis guya size gostermelik. erkek kardrsinizin karisiymis bi de. cifte aldatilma. rezilligi ortaya dokmek icin daha neyi bekliyorsunuz ya??

O kadar karışık anlatmışsınız ki.. yorumlardan çözdüm ne olduğunu.. okuduktan sonra dedim ki “ ya sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim be abi ”

Yakartop mu oynanıyor bu ne ya? Neyin peşindesin ablacım hesap soran yok mu? O gelin çoktan kocanın da karısı olmuş ki ıyyy midem altüst kardeşin de boynuzları ile mutlu gibi anladım. Yorumları okuyorum anlamak için.

Evet eski konuyu hatırlıyorum. Senelerdir süregelen bir durum bu arkadaşlar şaşırmayın.

Sevgili konu sahibi; bu konuda eşin suçsuz gibi görünüyor olabilir ama eski konularla bu konu birleşince eşinin kırdığı cevizler anlaşılıyor. Gelin hanımın "seni sevmiştim" cümlesi bu cümlenin daha önce de kurulduğuna işaret ediyor.

Aralarında bir kırgınlık küskünlük olmuş sanırım o yüzden sitem etmişler birbirlerine. Illaki barışırlar.

İlişki yok eminim, sizce bundan sonra nasil ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…