- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Siz tam ne istediğinizi bilmiyorsunuz sanırım kafaniz karışık .Mutlaka ama bizim ilk olacağı için daha çok başımdayız inanın zor bişi sizin demek istediğiniz çok farklı o herkeste olabilen birşey ama benim ki farklı teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için
Bakın evlendim kocam cinsellik konusunda hiç bir şey yapamadı yapamıyor doktora gittik ben götürdüm hiç birşekilde kendini görmüyor dr da farkında çok uzun detaylı özet geçiyorum size kocam çok pasif biri başka konularda var annesinin sözünden çıkmayan sürekli annesi yönlendiren 33 yaşında bir adam bu anne durumu bile cinselliği etkiyor araştırmalarıma göre ve ben yardımcı oluyorum gayet konuşarak incitmeden ama bende bir yandan eriyorumSiz tam ne istediğinizi bilmiyorsunuz sanırım kafaniz karışık .
Hayırlısı olsun olsun diyim Allah yardımcın olsunBakın evlendim kocam cinsellik konusunda hiç bir şey yapamadı yapamıyor doktora gittik ben götürdüm hiç birşekilde kendini görmüyor dr da farkında çok uzun detaylı özet geçiyorum size kocam çok pasif biri başka konularda var annesinin sözünden çıkmayan sürekli annesi yönlendiren 33 yaşında bir adam bu anne durumu bile cinselliği etkiyor araştırmalarıma göre ve ben yardımcı oluyorum gayet konuşarak incitmeden ama bende bir yandan eriyorum
Cevapsız sorularKonuyu bi anlamam lazım şimdi, eşin ve ailesi üzerine aşırı titriyo ama eşinde istek yok mu?
Cinsel açıdan yanaşmıyo ama gün içinde öpüp kokluyo mu?
Sen eşini arzuluyo musun? Sırnaşdığında reddediliyor musun?
En çok kim talep ediyo ilişkiye girmeyi?
Edit: üye niye gitti şimdi. Tüh
Valla bı öyle söylüyor bı öyle.. anlamak güç tu randıman alamadı sanırımKonuyu bi anlamam lazım şimdi, eşin ve ailesi üzerine aşırı titriyo ama eşinde istek yok mu?
Cinsel açıdan yanaşmıyo ama gün içinde öpüp kokluyo mu?
Sen eşini arzuluyo musun? Sırnaşdığında reddediliyor musun?
En çok kim talep ediyo ilişkiye girmeyi?
Edit: üye niye gitti şimdi. Tüh
O titreme başka bisiden de olabilirdi meselaValla bı öyle söylüyor bı öyle.. anlamak güç tu randıman alamadı sanırım
31 yaş mantık evliliği için erken bir yaş, yine de küçük muhafazakar kısıtlı bir çevrede mecbur hissetmiş olmanızı anlayabiliyorum. Eşinize de kendinize de biraz zaman tanıyın. Çok aşık olarak evlenseydiniz de zaten bitecekti, yerini sevgiye vs bırakacaktı. Eşinizin olumlu özellikleri de var, bunlara yoğunlaşmak ona saygı duymanızı sağlayacaktır. Saygı ve hayranlık duygusu cinsel hayatınıza olumlu etki eder, kadın ya da erkek fark etmez; herkes istendiğini/ itildiğini anlar. Eşinizin ereksiyon sorununu onu severek birlikte aşabilirsiniz. İlk evliliğimde aylarca ilişkiye giremedim, sorun bendeydi, bir gece yatakta ağladım, “kendimi eksik yetersiz hissediyorum, bu sorunu aşamazsak çocuğumuz da olmayacak.” Dedim. Eşim bana “seni bırakmam, gerekirse tüp bebek yaparız!” demişti, o cümlesinden sonra cinsel sorunumuz kendiliğinden çözüldü! Sevgi iyileştirir, sevmeyi deneyin…Herkese selam konu benim için çok hassas ve üzücü 2 aydır evliyiz eşimle 1 yıl içinde tanıştık ve evlendik evlilik mantık evliliği oldu benim için . Kocam bana aşık üzerime çok aşırı titriyor fazla ama sürekli öpme derdinde yani beni öyle sıkıyor ki ben ona gidemiyorumaslında çok iyi biri maddi durumu çok iyi ailesi beni çok seviyor herkes üzerime titriyor diceksiniz ki ne istiyorsun daha . Kocamı onun gibi sevmeden evlendim 31 yaşındayım artık düzgün biri olsun aile adamı dedim ve ailem herkes çöl beğeniyordu ama benim içim hep kötüydü sevemedim Allah kahretsin napayım neyse evlendik balayında hiç bir şekilde olamadık adam üstündeyken titredi döndük yine ayni beni hep yarıda bıraktı psikoloğa gittik ama şuan hiç bir şekilde ben istemiyorum Adım atmak istiyorum ama yapamıyorum ve kocamın o halleri önüme geldikçe soğuyorum bu nasıl adam olarak görüyorum napayım çok çaresizim lütfen yorumlarınızı dalgaya almayın inanın aklıma gelmeyen başıma geldi
Fakat o dediğiniz birbirini seven insanlar için geçerli,kendiniz söylüyorsunuz sevgi iyilestirir diye. Aralarında sevgi yok ki ne,neyi iyilestirecek,atlamış bir çukura gerisini dusunmemis31 yaş mantık evliliği için erken bir yaş, yine de küçük muhafazakar kısıtlı bir çevrede mecbur hissetmiş olmanızı anlayabiliyorum. Eşinize de kendinize de biraz zaman tanıyın. Çok aşık olarak evlenseydiniz de zaten bitecekti, yerini sevgiye vs bırakacaktı. Eşinizin olumlu özellikleri de var, bunlara yoğunlaşmak ona saygı duymanızı sağlayacaktır. Saygı ve hayranlık duygusu cinsel hayatınıza olumlu etki eder, kadın ya da erkek fark etmez; herkes istendiğini/ itildiğini anlar. Eşinizin ereksiyon sorununu onu severek birlikte aşabilirsiniz. İlk evliliğimde aylarca ilişkiye giremedim, sorun bendeydi, bir gece yatakta ağladım, “kendimi eksik yetersiz hissediyorum, bu sorunu aşamazsak çocuğumuz da olmayacak.” Dedim. Eşim bana “seni bırakmam, gerekirse tüp bebek yaparız!” demişti, o cümlesinden sonra cinsel sorunumuz kendiliğinden çözüldü! Sevgi iyileştirir, sevmeyi deneyin…
Yani mantiksiz mantik evliligi yapmissin..sevsen asik olsan sabredersin ugrasirsin belki ama sevmeden zor sabir etmek ..bence bu isin ilerisi olmaz gibi..birden sirilsiklam asik olmani beklemiyorum dogrusu.. kadin kimyasi cok tuhaf ciddenHerkese selam konu benim için çok hassas ve üzücü 2 aydır evliyiz eşimle 1 yıl içinde tanıştık ve evlendik evlilik mantık evliliği oldu benim için . Kocam bana aşık üzerime çok aşırı titriyor fazla ama sürekli öpme derdinde yani beni öyle sıkıyor ki ben ona gidemiyorumaslında çok iyi biri maddi durumu çok iyi ailesi beni çok seviyor herkes üzerime titriyor diceksiniz ki ne istiyorsun daha . Kocamı onun gibi sevmeden evlendim 31 yaşındayım artık düzgün biri olsun aile adamı dedim ve ailem herkes çöl beğeniyordu ama benim içim hep kötüydü sevemedim Allah kahretsin napayım neyse evlendik balayında hiç bir şekilde olamadık adam üstündeyken titredi döndük yine ayni beni hep yarıda bıraktı psikoloğa gittik ama şuan hiç bir şekilde ben istemiyorum Adım atmak istiyorum ama yapamıyorum ve kocamın o halleri önüme geldikçe soğuyorum bu nasıl adam olarak görüyorum napayım çok çaresizim lütfen yorumlarınızı dalgaya almayın inanın aklıma gelmeyen başıma geldi
Bence degil..nasil kafamiza islendiyse bu dusunce artik.. kadinda aktif olur hemde oyle olur ki sasarsin… ama tabiiki tecruben varsa, yoksa tabiiki ya birlikte ogrenirsin ya da biraz yonlendirilmeyi isteyebilirsin.. ama karsidaki herif surekli kusurunu arayip eger, baskin hale gelmeye calisiyorsa zaten sen ozguvensiz oldugun bir konuda dahada ezik hissedersin… boylece cinsellikten soguyabilirsin..zor bir durumHAyır öpüyorum falan gecelik giyiyorum bir şekilde belli ediyorum benim daha önce cinsel hayatım olmadı erkek ilk etapta daha aktif olmaz mı beni o sevdirmesi lazım
Sevmediginiz biri ile neden evlendiniz peki baktınız nisanlilik evresinde hiç bir şekilde elektrik alamiyirsunuz ayrilsaydiniz keşkeHerkese selam konu benim için çok hassas ve üzücü 2 aydır evliyiz eşimle 1 yıl içinde tanıştık ve evlendik evlilik mantık evliliği oldu benim için . Kocam bana aşık üzerime çok aşırı titriyor fazla ama sürekli öpme derdinde yani beni öyle sıkıyor ki ben ona gidemiyorumaslında çok iyi biri maddi durumu çok iyi ailesi beni çok seviyor herkes üzerime titriyor diceksiniz ki ne istiyorsun daha . Kocamı onun gibi sevmeden evlendim 31 yaşındayım artık düzgün biri olsun aile adamı dedim ve ailem herkes çöl beğeniyordu ama benim içim hep kötüydü sevemedim Allah kahretsin napayım neyse evlendik balayında hiç bir şekilde olamadık adam üstündeyken titredi döndük yine ayni beni hep yarıda bıraktı psikoloğa gittik ama şuan hiç bir şekilde ben istemiyorum Adım atmak istiyorum ama yapamıyorum ve kocamın o halleri önüme geldikçe soğuyorum bu nasıl adam olarak görüyorum napayım çok çaresizim lütfen yorumlarınızı dalgaya almayın inanın aklıma gelmeyen başıma geldi
Sen şımarıksın başka açıklaması yok.Herkese selam konu benim için çok hassas ve üzücü 2 aydır evliyiz eşimle 1 yıl içinde tanıştık ve evlendik evlilik mantık evliliği oldu benim için . Kocam bana aşık üzerime çok aşırı titriyor fazla ama sürekli öpme derdinde yani beni öyle sıkıyor ki ben ona gidemiyorumaslında çok iyi biri maddi durumu çok iyi ailesi beni çok seviyor herkes üzerime titriyor diceksiniz ki ne istiyorsun daha . Kocamı onun gibi sevmeden evlendim 31 yaşındayım artık düzgün biri olsun aile adamı dedim ve ailem herkes çöl beğeniyordu ama benim içim hep kötüydü sevemedim Allah kahretsin napayım neyse evlendik balayında hiç bir şekilde olamadık adam üstündeyken titredi döndük yine ayni beni hep yarıda bıraktı psikoloğa gittik ama şuan hiç bir şekilde ben istemiyorum Adım atmak istiyorum ama yapamıyorum ve kocamın o halleri önüme geldikçe soğuyorum bu nasıl adam olarak görüyorum napayım çok çaresizim lütfen yorumlarınızı dalgaya almayın inanın aklıma gelmeyen başıma geldi
Doğru bilgilendirme ,Konuyu düzgün açıklayamamışsınız, ara mesajları okumadan anlamak imkansız. Adamda ereksiyon problemi var, 2 aydır evlisiniz ve hala bakiresiniz. Adamı doktora götürmeyi başardınız ama o hala sizin yüzünüzden erekte olamadığını iddia ediyor. Bir kaç ay daha tedavi için çaba harcamasına destek olun baktınız hala aynı yolda davanızı açıp boşanın. Boşa vakit kaybetmeyin. Vajinismus olsanız ve olduğunuzu reddedip tedaviye yanaşmasanız bu adam sizi boşardı.
Dışarıdan okuduğunuza inandığım için yazdım, inşallah sorununuzu çözersiniz