Kocamla birlikte olamıyoruz olamıyorum !!

Mutlaka ama bizim ilk olacağı için daha çok başımdayız inanın zor bişi sizin demek istediğiniz çok farklı o herkeste olabilen birşey ama benim ki farklı teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için
Siz tam ne istediğinizi bilmiyorsunuz sanırım kafaniz karışık .

Siz tam ne istediğinizi bilmiyorsunuz sanırım kafaniz karışık .
Bakın evlendim kocam cinsellik konusunda hiç bir şey yapamadı yapamıyor doktora gittik ben götürdüm hiç birşekilde kendini görmüyor dr da farkında çok uzun detaylı özet geçiyorum size kocam çok pasif biri başka konularda var annesinin sözünden çıkmayan sürekli annesi yönlendiren 33 yaşında bir adam bu anne durumu bile cinselliği etkiyor araştırmalarıma göre ve ben yardımcı oluyorum gayet konuşarak incitmeden ama bende bir yandan eriyorum

Hayırlısı olsun olsun diyim Allah yardımcın olsun

Konuyu bi anlamam lazım şimdi, eşin ve ailesi üzerine aşırı titriyo ama eşinde istek yok mu?

Cinsel açıdan yanaşmıyo ama gün içinde öpüp kokluyo mu?

Sen eşini arzuluyo musun? Sırnaşdığında reddediliyor musun?

En çok kim talep ediyo ilişkiye girmeyi?

Edit: üye niye gitti şimdi. Tüh

Reactions: H M
Cevapsız sorular

Valla bı öyle söylüyor bı öyle.. anlamak güç tu randıman alamadı sanırım

31 yaş mantık evliliği için erken bir yaş, yine de küçük muhafazakar kısıtlı bir çevrede mecbur hissetmiş olmanızı anlayabiliyorum. Eşinize de kendinize de biraz zaman tanıyın. Çok aşık olarak evlenseydiniz de zaten bitecekti, yerini sevgiye vs bırakacaktı. Eşinizin olumlu özellikleri de var, bunlara yoğunlaşmak ona saygı duymanızı sağlayacaktır. Saygı ve hayranlık duygusu cinsel hayatınıza olumlu etki eder, kadın ya da erkek fark etmez; herkes istendiğini/ itildiğini anlar. Eşinizin ereksiyon sorununu onu severek birlikte aşabilirsiniz. İlk evliliğimde aylarca ilişkiye giremedim, sorun bendeydi, bir gece yatakta ağladım, “kendimi eksik yetersiz hissediyorum, bu sorunu aşamazsak çocuğumuz da olmayacak.” Dedim. Eşim bana “seni bırakmam, gerekirse tüp bebek yaparız!” demişti, o cümlesinden sonra cinsel sorunumuz kendiliğinden çözüldü! Sevgi iyileştirir, sevmeyi deneyin…

Fakat o dediğiniz birbirini seven insanlar için geçerli,kendiniz söylüyorsunuz sevgi iyilestirir diye. Aralarında sevgi yok ki ne,neyi iyilestirecek,atlamış bir çukura gerisini dusunmemis

Yani mantiksiz mantik evliligi yapmissin..sevsen asik olsan sabredersin ugrasirsin belki ama sevmeden zor sabir etmek ..bence bu isin ilerisi olmaz gibi..birden sirilsiklam asik olmani beklemiyorum dogrusu.. kadin kimyasi cok tuhaf cidden

HAyır öpüyorum falan gecelik giyiyorum bir şekilde belli ediyorum benim daha önce cinsel hayatım olmadı erkek ilk etapta daha aktif olmaz mı beni o sevdirmesi lazım
Bence degil..nasil kafamiza islendiyse bu dusunce artik.. kadinda aktif olur hemde oyle olur ki sasarsin… ama tabiiki tecruben varsa, yoksa tabiiki ya birlikte ogrenirsin ya da biraz yonlendirilmeyi isteyebilirsin.. ama karsidaki herif surekli kusurunu arayip eger, baskin hale gelmeye calisiyorsa zaten sen ozguvensiz oldugun bir konuda dahada ezik hissedersin… boylece cinsellikten soguyabilirsin..zor bir durum

Üyeliğinizi iptal ettirmişsiniz ama misafir olarak okursanız diye yazıyorum.
Sizin sorununuz eşinizi sevmemeniz. Seks sadece adamın yaptığı, kadının iki seksen yattığı bir şey değildir. Aranızda duygu alışverişi olmadığı için adam yapamıyor.
Bu göz ardı edilecek bir konu değil. Çözemezsiniz boşanmaya kadar gider.

Sevmediginiz biri ile neden evlendiniz peki baktınız nisanlilik evresinde hiç bir şekilde elektrik alamiyirsunuz ayrilsaydiniz keşke

Sen şımarıksın başka açıklaması yok.

İlk gece birlikte olamayan kadın ne kadar hassassa adam da aynıdır, bu yüzden adamı yeremem üslubun ise adamı zan altında bırakıyor.

Biraz bdv oku esas dertleri öğrenirsin, bu şımarıklık.

Daha 2 ayda psikoloğa gitmeye ikna etmişsiniz . Adam hiç bir şey yapmayıp yatıp uyumuyor gün içinde öpmeye çalışıyor vs. Anlattığınıza göre iyi biri maddi durumu iyi e çirkin de değil . Yani bardağın yarısı hatta biraz daha fazlası dolu . Bu şekilde düşünün kalan boş Kısım için destek alın ( ilişki terapisi, danışman ) ben çözülemeyecek bir sorun görmedim ama adamı hiç istemiyorum diyorsanız zaten yatakta muhteşem olsa da istemezsiniz ona yapacak bir şey yok.

Konuyu düzgün açıklayamamışsınız, ara mesajları okumadan anlamak imkansız. Adamda ereksiyon problemi var, 2 aydır evlisiniz ve hala bakiresiniz. Adamı doktora götürmeyi başardınız ama o hala sizin yüzünüzden erekte olamadığını iddia ediyor. Bir kaç ay daha tedavi için çaba harcamasına destek olun baktınız hala aynı yolda davanızı açıp boşanın. Boşa vakit kaybetmeyin. Vajinismus olsanız ve olduğunuzu reddedip tedaviye yanaşmasanız bu adam sizi boşardı.
Dışarıdan okuduğunuza inandığım için yazdım, inşallah sorununuzu çözersiniz

Doğru bilgilendirme ,

İlk zamanlar onun aktif olup sizi yönlendirmesini beklemekte de haklısınız. Pek çok bakire kadının beklentisi bu yöndedir, bence tuhaf da değil. Bi de şu var, siz panter olup üzerine de çıksanız, saatlerce oral seks de yapsanız adamda ereksiyon sorunu olduğu için sonuca varamazsınız, varsanız da emeğinize değecek bir süre elde edemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…