Kocamla birlikte olamıyoruz olamıyorum !!

nurgulyyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
8
-1
34
Herkese selam konu benim için çok hassas ve üzücü 2 aydır evliyiz eşimle 1 yıl içinde tanıştık ve evlendik evlilik mantık evliliği oldu benim için . Kocam bana aşık üzerime çok aşırı titriyor fazla ama sürekli öpme derdinde yani beni öyle sıkıyor ki ben ona gidemiyorum aslında çok iyi biri maddi durumu çok iyi ailesi beni çok seviyor herkes üzerime titriyor diceksiniz ki ne istiyorsun daha . Kocamı onun gibi sevmeden evlendim 31 yaşındayım artık düzgün biri olsun aile adamı dedim ve ailem herkes çöl beğeniyordu ama benim içim hep kötüydü sevemedim Allah kahretsin napayım neyse evlendik balayında hiç bir şekilde olamadık adam üstündeyken titredi döndük yine ayni beni hep yarıda bıraktı psikoloğa gittik ama şuan hiç bir şekilde ben istemiyorum Adım atmak istiyorum ama yapamıyorum ve kocamın o halleri önüme geldikçe soğuyorum bu nasıl adam olarak görüyorum napayım çok çaresizim lütfen yorumlarınızı dalgaya almayın inanın aklıma gelmeyen başıma geldi

Dalga alınacak bir durum değil kocam ereksiyon problemi var düzgünce halimi anlattım sizin gibiler rica ediyorum cevap vermesin
O problemi de birlikte çözeceksiniz bende sevemediginiz için birlikte olamadınız zannetmiştim

Evlenmek için en önemli sebebi atlamışsin( sevgiyi, hislerini,duygularını) evlendikten sonra ne yapmayı planlıyordun ki. Yani evlilikten ne umuyorsunuz şuan merak ettim sadece.
Çünkü zamanında bir adamı deli gibi sevip tüm duygularımı onda bitirdim. He bunu yazdım şimdi eski sevgilisi aklımda diyenler olur umrumda değil ben sadece yaşadığım tecrübe konusunda örnek vermek istedim kocam sevilmeye layık bir adam çok iyi bir eş adayı ama insam aynı eve girmeden bazı şeyleri anlayamıyor cinsellikte böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmedim çok zor bir sınav benim için

Bende öyle zannettim tam net anlaşılmıyor yazisindan. Eşi üstüne titriyormus ama karışık
Aynen ama vajinismus konusu vardı eşi destek olmamis ayrılık aşamasına gelmişler konu sahibi de ayni şekilde eşinden soğumuş

Reactions: H M
Evlenirken hastalıkta sağlıkta diyoruz ya sizinki de o hesap yardımci olacaksınız onun yanında olacaksiniz

Sadece mantık evliliği yapanlara hep hayret etmişimdir. İnsan sevmediği, arzulamadığı biriyle aynı yatağa girmeyi neden göze alır.
Şimdi diyecek çok bir söz yok.

Ama nasıl düşünmuyorsunuz biriyle evlenmek için en önemli şey duygudur. Herkes çok iyi olabilir dürüst olabilir ama aralarında çekim duymadığımız biri bizi iter. Sevdiği halde yine sorun yaşayabilir insan tabi ben sorunun duygu eksikliği olduğunu anladığım için bu şekilde söyledim. Duygularım tam diyorsanız birlikte sabırla üstesinden gelirsiniz. Birde zamanında herkes birileri sevip zorlanmistir ama yinede evlilik sevgililik gibi dusunulmemeli yara bandı gibi.

Evlenirken hastalıkta sağlıkta diyoruz ya sizinki de o hesap yardımci olacaksınız onun yanında olacaksiniz
Doktora gittik psikoloğa sürekli bahane ediyor daha önce cinsel hayatı olmuş anlattığına göre ben hiç cinsellik yaşamadım bilmiyorum ve eşim inanılmaz heyacan yapıyor ve kocam sürekli benim açıklarımı bulmaya çalışıp kendini kapatmaya çalışıyor yani yatakta çok tepki vermediğim için falan pardon da ben kadınım sen bana öğreteceksin hepsini onada söyledim doktorda söyledi yol gösterdi ama şuam kendine güvenen bir adam sanki onda bir sorun yok bende var gibi sizce bir daha birlikte olursak yapar mı şuan gayet istekli duruyor ama o sırada yapamadı hiç

Niye tepki vermiyorsunuz peki ondan bisiler bekliyorsunuz sanki adımı o atsın o başlatsin

Niye tepki vermiyorsunuz peki ondan bisiler bekliyorsunuz sanki adımı o atsın o başlatsin
HAyır öpüyorum falan gecelik giyiyorum bir şekilde belli ediyorum benim daha önce cinsel hayatım olmadı erkek ilk etapta daha aktif olmaz mı beni o sevdirmesi lazım

HAyır öpüyorum falan gecelik giyiyorum bir şekilde belli ediyorum benim daha önce cinsel hayatım olmadı erkek ilk etapta daha aktif olmaz mı beni o sevdirmesi lazım
Bazen ben bazen eşim yonlendirir ben açık açık dile getiririm ne istediğimi sizde öyle yapın derim

Toplum baskısı hadi artık evlen falan küçük yerde yaşıyor ailem bir çok neden var Allah yardım edecek elbet

Bazen ben bazen eşim yonlendirir ben açık açık dile getiririm ne istediğimi sizde öyle yapın derim
Mutlaka ama bizim ilk olacağı için daha çok başımdayız inanın zor bişi sizin demek istediğiniz çok farklı o herkeste olabilen birşey ama benim ki farklı teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…