Dalga alınacak bir durum değil kocam ereksiyon problemi var düzgünce halimi anlattım sizin gibiler rica ediyorum cevap vermesinAnladığım tek şey herkes sana titriyo ama sen kocana titreyemiyosunAllah şifa versin
O problemi de birlikte çözeceksiniz bende sevemediginiz için birlikte olamadınız zannetmiştimDalga alınacak bir durum değil kocam ereksiyon problemi var düzgünce halimi anlattım sizin gibiler rica ediyorum cevap vermesin
Bende öyle zannettim tam net anlaşılmıyor yazisindan. Eşi üstüne titriyormus ama karışıkO problemi de birlikte çözeceksiniz bende sevemediginiz için birlikte olamadınız zannetmiştim
Çünkü zamanında bir adamı deli gibi sevip tüm duygularımı onda bitirdim. He bunu yazdım şimdi eski sevgilisi aklımda diyenler olur umrumda değil ben sadece yaşadığım tecrübe konusunda örnek vermek istedim kocam sevilmeye layık bir adam çok iyi bir eş adayı ama insam aynı eve girmeden bazı şeyleri anlayamıyor cinsellikte böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmedim çok zor bir sınav benim içinEvlenmek için en önemli sebebi atlamışsin( sevgiyi, hislerini,duygularını) evlendikten sonra ne yapmayı planlıyordun ki. Yani evlilikten ne umuyorsunuz şuan merak ettim sadece.
Aynen ama vajinismus konusu vardı eşi destek olmamis ayrılık aşamasına gelmişler konu sahibi de ayni şekilde eşinden soğumuşBende öyle zannettim tam net anlaşılmıyor yazisindan. Eşi üstüne titriyormus ama karışık
Bizim gibiler mı, what!? Yazdığın konuda ereksiyon sorunu diye bişey okumadım ben.Dalga alınacak bir durum değil kocam ereksiyon problemi var düzgünce halimi anlattım sizin gibiler rica ediyorum cevap vermesin
Evlenirken hastalıkta sağlıkta diyoruz ya sizinki de o hesap yardımci olacaksınız onun yanında olacaksinizÇünkü zamanında bir adamı deli gibi sevip tüm duygularımı onda bitirdim. He bunu yazdım şimdi eski sevgilisi aklımda diyenler olur umrumda değil ben sadece yaşadığım tecrübe konusunda örnek vermek istedim kocam sevilmeye layık bir adam çok iyi bir eş adayı ama insam aynı eve girmeden bazı şeyleri anlayamıyor cinsellikte böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmedim çok zor bir sınav benim için
Aynen konu da ben sevmiyor alışamadı diiye düşündüm görücü usulü olduğu içinBizim gibiler mı, what!? Yazdığın konuda ereksiyon sorunu diye bişey okumadım ben.
Ama nasıl düşünmuyorsunuz biriyle evlenmek için en önemli şey duygudur. Herkes çok iyi olabilir dürüst olabilir ama aralarında çekim duymadığımız biri bizi iter. Sevdiği halde yine sorun yaşayabilir insan tabi ben sorunun duygu eksikliği olduğunu anladığım için bu şekilde söyledim. Duygularım tam diyorsanız birlikte sabırla üstesinden gelirsiniz. Birde zamanında herkes birileri sevip zorlanmistir ama yinede evlilik sevgililik gibi dusunulmemeli yara bandı gibi.Çünkü zamanında bir adamı deli gibi sevip tüm duygularımı onda bitirdim. He bunu yazdım şimdi eski sevgilisi aklımda diyenler olur umrumda değil ben sadece yaşadığım tecrübe konusunda örnek vermek istedim kocam sevilmeye layık bir adam çok iyi bir eş adayı ama insam aynı eve girmeden bazı şeyleri anlayamıyor cinsellikte böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmedim çok zor bir sınav benim için
Doktora gittik psikoloğa sürekli bahane ediyor daha önce cinsel hayatı olmuş anlattığına göre ben hiç cinsellik yaşamadım bilmiyorum ve eşim inanılmaz heyacan yapıyor ve kocam sürekli benim açıklarımı bulmaya çalışıp kendini kapatmaya çalışıyor yani yatakta çok tepki vermediğim için falan pardon da ben kadınım sen bana öğreteceksin hepsini onada söyledim doktorda söyledi yol gösterdi ama şuam kendine güvenen bir adam sanki onda bir sorun yok bende var gibi sizce bir daha birlikte olursak yapar mı şuan gayet istekli duruyor ama o sırada yapamadı hiçEvlenirken hastalıkta sağlıkta diyoruz ya sizinki de o hesap yardımci olacaksınız onun yanında olacaksiniz
Niye tepki vermiyorsunuz peki ondan bisiler bekliyorsunuz sanki adımı o atsın o başlatsinDoktora gittik psikoloğa sürekli bahane ediyor daha önce cinsel hayatı olmuş anlattığına göre ben hiç cinsellik yaşamadım bilmiyorum ve eşim inanılmaz heyacan yapıyor ve kocam sürekli benim açıklarımı bulmaya çalışıp kendini kapatmaya çalışıyor yani yatakta çok tepki vermediğim için falan pardon da ben kadınım sen bana öğreteceksin hepsini onada söyledim doktorda söyledi yol gösterdi ama şuam kendine güvenen bir adam sanki onda bir sorun yok bende var gibi sizce bir daha birlikte olursak yapar mı şuan gayet istekli duruyor ama o sırada yapamadı hiç
HAyır öpüyorum falan gecelik giyiyorum bir şekilde belli ediyorum benim daha önce cinsel hayatım olmadı erkek ilk etapta daha aktif olmaz mı beni o sevdirmesi lazımNiye tepki vermiyorsunuz peki ondan bisiler bekliyorsunuz sanki adımı o atsın o başlatsin
Bazen ben bazen eşim yonlendirir ben açık açık dile getiririm ne istediğimi sizde öyle yapın derimHAyır öpüyorum falan gecelik giyiyorum bir şekilde belli ediyorum benim daha önce cinsel hayatım olmadı erkek ilk etapta daha aktif olmaz mı beni o sevdirmesi lazım
Toplum baskısı hadi artık evlen falan küçük yerde yaşıyor ailem bir çok neden var Allah yardım edecek elbetAma nasıl düşünmuyorsunuz biriyle evlenmek için en önemli şey duygudur. Herkes çok iyi olabilir dürüst olabilir ama aralarında çekim duymadığımız biri bizi iter. Sevdiği halde yine sorun yaşayabilir insan tabi ben sorunun duygu eksikliği olduğunu anladığım için bu şekilde söyledim. Duygularım tam diyorsanız birlikte sabırla üstesinden gelirsiniz. Birde zamanında herkes birileri sevip zorlanmistir ama yinede evlilik sevgililik gibi dusunulmemeli yara bandı gibi.
Mutlaka ama bizim ilk olacağı için daha çok başımdayız inanın zor bişi sizin demek istediğiniz çok farklı o herkeste olabilen birşey ama benim ki farklı teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz içinBazen ben bazen eşim yonlendirir ben açık açık dile getiririm ne istediğimi sizde öyle yapın derim