Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

bu konuda öyle bir şey yok
adam kızına sahip çıkmış, gitme demiş, olmaz demiş, çift karakterli demiş
bu olay tamamen konu sahibinin kişiliğinden ya da ruhsal durumundan kaynaklanıyor

sonunun olmadıgını bilere lades demişsiniz kocam öfkeli kocam bir canavar kocam,beni dövüyor ,kocam ana nafaka vermemek için benimle barıştı eeee ne diye döndün be kadın.

Evet daha itaatkar ol daha çok ev işi yap
Hatta pembe kaplarda sunumlu hazırla yemekleri
Eminim bütün sorunlarınız çözülecektir

Bence yanlis yoldasiniz. Ayrica itaat kelimesindende nefret ediyorum. Gectigimiz pazar esimden 2 saat once kalktim harika bir kahvalti hazirladim elimden geldigince. Esimde bilir o kelimeden nefret ettigimi. Gulerek soyluyor ama 3 4 kez aferin boyle itaat et kocana dedi. Simdi o bunu diyince normalde ben kopek sende sahibimsin galiba diyordum. Kiziyordum. Hic sesimi cikarmadim sonra baktim susmuyor o kahvaltıyi ona zehir ettim. Ozur diledi diledi bir daha da agzina almiyor. Biz kadinlar kocalarimizin kolesi degiliz. Evlendim gece uykumdan fedakarlik yapip utusune kadar yapiyordum. Artik canim isterse uapiyorum istemezse ve soylenirse de sen yap sartlarimiz esit hatta benimki daha agir diyorum. Sartlar esit iki tarafta mutlu olmak icin evlenir, kolelik icin degil.

Yaşadığın herşeyi ve yaşayacaklarını da kabul etmiş oluyosun...

İnsanın temel ihtiyaçlarından kabul edilir güvenliik..

bence siz can güvenliğinizi riske atarak geri dönmüşsünüz.Elbette sizin tercihiniz bu .Burada sadece nasihat edilir tavsiye verilir acizane.Allah yardımcınız olsun umarım eşinizin kafasna dank eder bir aydınlanma yaşar da normalleşir!!!

ya bu arada ailenizin yerinde olmak istemezdim akıları hep siz de kalacak

Valla kim ne ogretitrse öğretsin böyle düşünmesi için babası geldiği gibi gönderse eve hadi derim onlar böyle yetiştirmiş adam kızına sahip çıkıyor zaten bu fikri kendine empoze eden yine kendisi
doğru söylüyorsunuz tabi
onu etkileyen başka birileri olabileceğini düşündüm anne herhangi bir akraba
çocukluğundan itibaren böyle dendiyse etkisinde kalmıştır diye düşündüm
bu konuda öyle bir şey yok
adam kızına sahip çıkmış, gitme demiş, olmaz demiş, çift karakterli demiş
bu olay tamamen konu sahibinin kişiliğinden ya da ruhsal durumundan kaynaklanıyor

haklısınız ruhsal durum daha baskın sanki

Kocanızın penisi altından mı hanım abla ayıptır sorması? Bu kadar hastalıklı bir ilişkiyi başka neden devam ettirir bir insan? Acil psikolojik yardım alın, bunu söyleyince de küfretmişim gibi davranılmasından bıktım ama cidden tıpkı bedenin hasta olabildiği gibi sizin de ruhunuz hasta, destek almanız gerekiyor.

Diğer konundada söylemiştim şimdide söylüyorum . Sizn evliliğndeki en büyük problem aile içi sorunları başkalarına anlatman. Senin ailen onun ailesi derken evinizin mahremi kalmamış.
Ben babama en ufak bi tartışmamızı anlatsam babam eşimden nefret eder . Karı koca arasında hediyeyle şunla bunla unutulur ama o anlattığınız insanlar asla unutmaz.
2. Mesele birbirinize şiddet uyguluyorsunuz . Eşinle tartışma anında değil sakinken konuşmayı dene. Duymazdan gel sözlerini . Birinz çok sinirliyken diğeri alttan almalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…