Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

Sen bunları hazmediyor bu kadar cirkinlik siddet olan seye evlilik diyorsan biz ne diyelim

Sizde acil bir şekilde destek almalısınız.Nafaka vermek için boşanmıyor,sevmiyor ama eş başka bişey.Üçüncü bi göZle filan bakıyorsunuz herhalde eşinize.Bide daha itiatkar olmak nedir ya köle olun tabi sonra ah babam die çok vahlanırsınız diyicem ama aynı tencere kapaksınız gibi geldi

madem döndün artık kafandan sil bir süre geçmişi

yeni bir hayat deneyin

açıkça konuşun yeni hayatta ikiniz de ne istiyor ne istemiyor

daha tahammüllü olmaya çalışın ikiniz de

odak noktanız çocuk olsun

Karar nihayetinde sizindi. Ve bu şekilde karar alıp dönmüşsünüz. Size iyi geleceğini düşündüğünüz şeyleri belirleyip karar vermişsiniz davranışlarınız hakkında. Öyleyse bununları gerçekten yapın. Belki de sonucu gerçekten iyi olacaktır. Ama tüm bunların sonunda bir baba evine daha dönüşle noktalanırsa evliliğin bir daha da ardına donup bakma lütfen. Babanı da düşün.çünkü sen onun evladısın ve her üzüntünde onunda içi parçalanıyordur.

Şiddet görüyorsun, nafaka vermemek için bosanmadigini ve seni sevmediğini biliyorsun.
+itaat edeceksin. Mutluluklar maşallah

Nasil bir huzursa korkudan gece sabaha kadar uyuyamiyor
Her an arkasini kollayarak nasil huzurluyum diyebilir insan hayret valla.
Belki de dalga geciyor aklimizla

Bence ikiside normal değil normal olan biri bu kadar tehdit şiddet barındıran birinin yanında asla duramaz

Dersinizi eksik almışsınız hanımefendi akşam kocanız gelince ayaklarını yıkayıp suyunu evin köşelerine serpiştirip kalanını içmeyi de unutmayın çünkü kocaya itaat etmek bunu gerektirir.
Tövbe estağfurullah. Sinirlerim oynadı gelip gidip yazasım var

tövbe ya valla aynı durumdayım amaç bizi cinnet geçirtmek insanın önce kendisine saygısı olması lazim

Nasil bir huzursa korkudan gece sabaha kadar uyuyamiyor
Her an arkasini kollayarak nasil huzurluyum diyebilir insan hayret valla.
Belki de dalga geciyor aklimizla

ben de şu "daha itaatkar olucam" olayına takıldım işte
bi kadının açık açık böyle yazabilmesi inandırıcı gelmedi bana
o yüzden şüphedeyim

Mune konu gerçek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…