Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

Yazdıklarınızın bir kabus olduğunu ve kanter içinde uyandığınızı yazacaksınız diye sonuna kadar okudum ama maalesef gerçekmiş

Siz kendinizi ikna etmişsiniz şimdi bizi mi ikna etmeye çalışıyorsunuz anlamadım. sürekli ayrılamam, huzurluyum, mutluyum vs... hayat sizin hayatınız, umarım mutlu olursunuz!

Acikcasi ben kimseye boşan demek taraftarı olmuyorum. Fakat iki ifadeniz cok sıkıntılı yani kocamin beni sevmediğini biliyorum demissiniz. Tamam hadu dayagi sineye cektiniz böyle ömür yürüten kadinlar var ama sizi sevmedigini bilerek mutlu olabilecek misiniz?

ben de şu "daha itaatkar olucam" olayına takıldım işte
bi kadının açık açık böyle yazabilmesi inandırıcı gelmedi bana
o yüzden şüphedeyim

Mune konu gerçek mi?
En onur kirici bölûmlerden biri de o zaten.
Kadinin itaati üzerine sekillenen evliliklerin normallestirilmeye calisildigi bir toplum köleci toplum gibi.
Bu evlilige şans vermek degil ki. Birinin efendi digerinin köle olarak sözleşme imzalamasi gibi.
Can guvenligi sorunu var tabi köle olanin.

Saçmalık ya başka bir şey değil ya uyduruyor tepkimizi ölçmek dalga geçmek için yada psikolojik sorunları var insan kendine bunu yapamaz

itaatkar derken?
köle misiniz siz?
şiddet görüyorsun ve kocamın yanında huzurluyum diyorsun
itilmişle kakılmış mutlu mesut yaşayıp gidin ne diyelim

Acikcasi bana da konu sahte gibi geldi ama gercek hayatta böyle kadinlarin da oldugunu bildigim icin bisey diyemedim.

Adamın ayağına ittat edicem diyerek gidersen oda gel kolem ıyi döverim seni deyip ayağının altına alır insan kendine yapar ne yaparsa saçmalık

Saçmalık ya başka bir şey değil ya uyduruyor tepkimizi ölçmek dalga geçmek için yada psikolojik sorunları var insan kendine bunu yapamaz

Olabilir ya bence boyle insanlar da var maalesef.
Herkes akli başinda mantikli kararlar almiyor ki.
Ama tam cinnetlik konu
Her cumlesi digerinden beter beyne error veren türden

Herkes koca evinde birşeyler yasiyo ama seni sevmediğini söylüyorsun seni sevmeyen biri ne kadar sana Hzur mutluluk verebilir ki bence seninki aliskanlik

Şakamısınız yoksa....

Bir şey derdim ama Mune den ceza yemek istemiyorum. Usturuplu yorum yapmakta işime gelmiyor doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…