- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
- Konu Sahibi Sabir_tasi
S Sabir_tasi iyi misiniz? bir ses verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.hurriyet.com.tr/gizemli-...ir-erkekle-kadinin-cesetleri-bulundu-40640991konu sahibi az once gazatede bir haber okudum
izmitte bi evde bi kadin oldurulmus
adi manolya sari , nedense aklima siz geldiniz
iyisiniz dimi?
oyle miymis? ben okudugumda detay yoktu haberde sadece manolya sari ve bi adam adi vardi olu bulundu yaziyordu , nedense hemen aklima bu komu geldi nasil yer etmisse artikEvli ama bizim manolya.Haberdeki sevgiliymiş.Allah korusun.
oyle miymis? ben okudugumda detay yoktu haberde sadece manolya sari ve bi adam adi vardi olu bulundu yaziyordu , nedense hemen aklima bu komu geldi nasil yer etmisse artik
oyle miymis? ben okudugumda detay yoktu haberde sadece manolya sari ve bi adam adi vardi olu bulundu yaziyordu , nedense hemen aklima bu komu geldi nasil yer etmisse artik
sukurArkadaşlar iyiyim
Gece yarısı uyandığımda bana ne dedi biliyor musunuz.zengin olucam ben dedi.sürekli internette maç tahmini yapıyor.takıntı halinde bu zenginlik olayı.korktum.babam nafaka almadan boşan diyor.sukur
valla bu korkumuz bile size ders olsun
tanimayan etmeyen insanlar bile hayatinizdan endiseleniyor
yapmayin bu kotulugu kendinize
isiniz var ne gerek var nafakaya aileniz de yaninizda size destekGece yarısı uyandığımda bana ne dedi biliyor musunuz.zengin olucam ben dedi.sürekli internette maç tahmini yapıyor.takıntı halinde bu zenginlik olayı.korktum.babam nafaka almadan boşan diyor.
Aynı şeyi konuştuk babamla şimdi.sizleri tanımıyorum ama teker twker hepnize tşk ederim.hep içimden geçti yorumlarınız ve baba evinseyim bugün gitmedim eşimin evine.ne kadar güzel insanlarsınız ki beni merak ediyorsunuz.isiniz var ne gerek var nafakaya aileniz de yaninizda size destek
kurtulun bu adamdan