Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

Arkadaşlar inanmıyorum ya.ben sadece çalışıyordum çok yorgunum burada neler konuşulmuş bmyle

Arkadaşlâr ben işimde gücümdeyim.kahveyle ayakta duracak kadar yorgunum.şu an inanın hiçvişi kafaya takamıyorum.nete giremiyorum bile...çalışmak üretmek ruhuma iyi geliyor

sukur
valla bu korkumuz bile size ders olsun
tanimayan etmeyen insanlar bile hayatinizdan endiseleniyor
yapmayin bu kotulugu kendinize
Gece yarısı uyandığımda bana ne dedi biliyor musunuz.zengin olucam ben dedi.sürekli internette maç tahmini yapıyor.takıntı halinde bu zenginlik olayı.korktum.babam nafaka almadan boşan diyor.

Gece yarısı uyandığımda bana ne dedi biliyor musunuz.zengin olucam ben dedi.sürekli internette maç tahmini yapıyor.takıntı halinde bu zenginlik olayı.korktum.babam nafaka almadan boşan diyor.
isiniz var ne gerek var nafakaya aileniz de yaninizda size destek
kurtulun bu adamdan

isiniz var ne gerek var nafakaya aileniz de yaninizda size destek
kurtulun bu adamdan
Aynı şeyi konuştuk babamla şimdi.sizleri tanımıyorum ama teker twker hepnize tşk ederim.hep içimden geçti yorumlarınız ve baba evinseyim bugün gitmedim eşimin evine.ne kadar güzel insanlarsınız ki beni merak ediyorsunuz.

Gittim kocamın evine oturdum kanepede tv açık falan.düşündüm burada beni çeken ne diye...sonra dışarıdan bir üçüncü göz olarak biz neden anlaşamıyoruz dedim....sonra yattık geceyarısı ben zengin olucam manolya dedi kocam...sonra bende jeton düştü.özünde iyi biri olsa bile bizim aşamayacağımız şey düşünceler dengesizlik şiddet acımasızlığı idi.çift karakterli oluşu adam gelmiş37 yaşına...psikiyatrik tedaviyle de değişmesi zor givi geldi.depresyon olsa düzelirdi amâ kişilikte sıkıntı var ve bu sorun dışarıdan hiç fark edilmiyor...sorunu anladım ve ailem tekrar boşânmamız yönünde konuşunca çocuk nafakası almadan boşanmayı teklif ettim kabul etmedi...ben ve oğlum için hatta eşim için de en iyisi bu evliliğin bitmesi belki bilmitorum babam 68 yaşımda ve dediği şu bu adamdan boşan...

X