• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla ayrı uyuyor olmamız!

Hicbirsey olmaz...hatta tam tersi siz guzel bir duzen oturtmussunuz..birbirinizi ozluyorsunuz..guzel guzel sıkıntı olmaz...

sen anlatırken acaba bu benim kızım mı diye düşündüm.aynı onun yaşadıklarını resmen kaleme almışın.gerçekten uyurken insanın yanında horlayanın olması çook zor.Ama en güzel yıllarınızı ayrı yataklarda geçirmek hiç iyi değil.tecrübeme güvenirsen tabiki.ben gençken küstüğümüz zaman yatakta barışırdık.aranıza soğukluk girmesinden.eşiniz nörolojiye gidip test yaptırsın.horlamayı kesme çarelerine gidilsin.hem eşinizin sağlığı açısından dahada iyi olur.Allah kocası horlayan kadınlara yardım etsin.
Çok tatlısınız :-) her kelimenize katılıyorum. Evlilik denince zihinde aynı yatakta uyuyan bir çift canlanır. Ayni yastığa baş koymak deyimi gibi.. ama hayat planladığımız gibi değil işte. Eşim her halükarda 7 saat uyku uyumaya programlamiş kendini. 40 yıldır bu disiplinle yasamis. Sabah kacta kalkacaksa 7 saat önce yatağa girer uyur, dünyayı gözü görmez. Gece boyu 5-10 dakikalık kesintiler bile düzenini bozar. Belli bi yaştan sonra değişmez. Sadece kesintisiz deliksiz bir uyku istiyorum diyor ne yapabilirim ki. Kızınıza da Allah sabır versin. Umarım onlar odayı ayırmadan çözmeyi basarirlar. Ve evet doktora tekrar gidicez teşekkür ederim.

Valla bi haftadır bizde böyleyiz eşimin horlaması hem kilo hemde aşırı yoğun çalışmasından diye düşünüyorum çünkü hafta sonları horlamıyor yada beni uyandırmayacak kadar diyim... siz kendiniz artılarını eksilerini zaten belirtmişsiniz böyle bi durumda ayrı yatmak daha mantıklı cinselliğide sorunsuz yaşadığınıza göre daha ne olsun:)

Bizde ayrı yatıyoruz. Bizimkinin sebebi eşimin tv izleyerek uyuya kalmadan uyuyamaması.. arada problem çıkartıyordum ama şimdi bebeğimle beraber yatıyoruz. O da gece sık sık uyanıyor. Oğlumun odasını ayırınca yatak odasına tv almayı düşünüyorum.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Biz de bebek olsa da düzenimizi oturtsak diye hayaller kuruyoruz

Valla bi haftadır bizde böyleyiz eşimin horlaması hem kilo hemde aşırı yoğun çalışmasından diye düşünüyorum çünkü hafta sonları horlamıyor yada beni uyandırmayacak kadar diyim... siz kendiniz artılarını eksilerini zaten belirtmişsiniz böyle bi durumda ayrı yatmak daha mantıklı cinselliğide sorunsuz yaşadığınıza göre daha ne olsun:)
Şimdilik çok huzurluyuz keyfimiz yerinde ama hep böyle giderse sıkıntılar oluşabilir. Beni ilersi kaygilandiriyor. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok tatlısınız :-) her kelimenize katılıyorum. Evlilik denince zihinde aynı yatakta uyuyan bir çift canlanır. Ayni yastığa baş koymak deyimi gibi.. ama hayat planladığımız gibi değil işte. Eşim her halükarda 7 saat uyku uyumaya programlamiş kendini. 40 yıldır bu disiplinle yasamis. Sabah kacta kalkacaksa 7 saat önce yatağa girer uyur, dünyayı gözü görmez. Gece boyu 5-10 dakikalık kesintiler bile düzenini bozar. Belli bi yaştan sonra değişmez. Sadece kesintisiz deliksiz bir uyku istiyorum diyor ne yapabilirim ki. Kızınıza da Allah sabır versin. Umarım onlar odayı ayırmadan çözmeyi basarirlar. Ve evet doktora tekrar gidicez teşekkür ederim.
aralıkta evlendiler kızım hamile,inadına kızımı hamilelikten sebep uyku basıyor.eşi horladığı için uykusunu alamıyor.uyandırınca eşi uykusunu alamıyor.ay Allahım kısır döngü gibi odalar ayrıldı bile.

Esimde uyku apnesi var devamli yasiyoruz burun eti ameliyati oldu ama pek faydasi olmadi her gece aniden firlar yatagin yuzde sekseni onundur:) uykuda farkinda degil nasil yattiginin gece sık sık uyanirim ama yataklari ayirmayi hic dusunmedim bence ciftlerin birlikte uyumasida cok onemli bir paylasim aralarindaki esiniz tedavi olsa keske bununla ilgili hastanelerde uygulamalar var hatta kuzenimde calisiyor ve bircok kiside ise yaramis

Valla önemli olan kaliteli zaman geçirmeniz, saygı sevgi çerçevesinde kalmanız. Cinsellik sorunu da yoksa ayrı yatmak hiç sorun değil. Sonuçta memnunsunuz ikiniz de. Horlama yüzünden bizde de sorun çıkmaması için ayrı yattığımız oluyor. Onun dışında ben bazen tv izleyerek uyumak istiyorum, bazen eşim öyle uyumak istiyor. Gayet güzel ayrı ayrı uyuyoruz. Birbirimizi de özlemiş oluyoruz güzel oluyor. Çift kişilik yatakta yayıla yayıla yatmanın keyfi de başka
Kesinlikle o konuda katılıyorum, evlilikte biraz esnek olmak zevkli. Eşim bazen evde geç saatlere kadar çalışır iş yetistirir ben uyurum. Bazen o uyur ben tv izlerim. Hiç müdahale etmeyiz. Ama bazen eşim uyurken tv izleyebilmek için sesini epey açmak zorunda kalıyorum :KK48:

Esimde uyku apnesi var devamli yasiyoruz burun eti ameliyati oldu ama pek faydasi olmadi her gece aniden firlar yatagin yuzde sekseni onundur:) uykuda farkinda degil nasil yattiginin gece sık sık uyanirim ama yataklari ayirmayi hic dusunmedim bence ciftlerin birlikte uyumasida cok onemli bir paylasim aralarindaki esiniz tedavi olsa keske bununla ilgili hastanelerde uygulamalar var hatta kuzenimde calisiyor ve bircok kiside ise yaramis
Zorlanmıyor musunuz? Belki uykunuz ağırdır :) şimdi bebisle daha da zor değil mi? Ama eşiniz hayatından memnundur benimki kendi horlamasinin ve donup durmasinin beni uyandırmasından huzursuz oluyor. Kendini kötü hissediyor. Uykusuz kaldığımda üzülüyor. Yoksa ben belirttiğim gibi alışmaya çalıştım. Doktora gittik kilodan dedi, kilo aldıkça küçük dili büyüyor dedi. Ama eşim kilo veremedi tekrar araştırıyorum.

bazı insanlar uyurken sevdiğine temas halinde olmayı seviyor. Hatta bu onlar için bildiğin ihtiyaç. Esin bunlardansa araya soğukluk girebilir. Her evlilikte birlikte uyumak gerek diye bir şey yok. Ben hiç aramam mesela

Bende esime bugun ayri yatak teklifi sundum hemde oyle aman aman bir horlamasi da yok sadece rahat yatabilmek adina :) ben asiri hareketliyimdir carinca kisitlanmis hissediyorum :) bana kalirsa bir sorun yok diger seyler yolundaysa..

Kızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
:) konuyu okurken güldüm
Eşim sürekli kıpırdıyor
Sabah uyanana kadar kolu bacagı eli bi tarafları hiç durmaz
Biz
Birlikte yatarız ama ben saat 2-3 gbi salondaki koltuga gecerim cnk bi
Uyanınca birdaha uyuyamam.
Bazen o bana kıyamaz salonda ben uyuyim sen fahat uyu der tamam derim ayrı yatarız
Boş bi
Odamız var ben oraya tek kişilik yatak alıp bundan snr orda uyumak istiyorum.
Ben de calısıyorum eşimden evvel cıkıyorum evden.
Sorun etmeyin bence
Birlikte uyuyan her çift cok mu mutlu.
Ben uykusuzken mutsuzum
E eşim dde bile isteye hareket etmıyor ne yapsın yani.
İlla birlikte uyunacak diye bir kural yok bence
Rahat olun

Kızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
Sorun yok gibi. Genellemelere takılmayın bence. Kimsenin de bilmesi gerekmez.

Eskiden İngiliz asilzadeleri çiftler hep ayrı odalarda uyurlarmis hatta birlikte uyumak ayıp sayılırmis aklıma o geldi:)
Evlilik belli kurallar üzerine kurulmamali zaten. Her çift ne şekilde mutlu ise onu yapmalı. Ayrı yatmak sizi birbirinize daha da yaklaştırmis.ben bir sorun göremedim.

Esimde kaç gündür ayrı yatiyor gündüzleri ders çalışıyor yakinda sınavı var bebeğimiz gece çok sık uyanıp ağlıyor:anne: esimde uykusunu tam alamadığı için oturma odasında yatmaya başladı haklı olduğu için seslenmiyorum ama öyle alismisimki eşim olmayınca uyuyamiyorum bende ilk bir iki saat dönüp duruyorum:KK14:

Back