• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla ayrı uyuyor olmamız!

Aslında ben alışmaya çok uğraştım eşim kaçtı. Şimdi de böyle rahat uyuyoruz diyor en çok o memnun. Hatta birlikte uyuduğumuzda sen de horladin filan diyip diğer yatağa geçiyor. Cinsellik genelde planlı evet bebek de istediğimiz için jinekologum ilişki günlerini söylüyor malesef yumurta takibi yapıyoruz. Ama her zaman planlı değil nadiren doğaçlama da oluyor :))
En kisa zamanda saglikla gelir umarim bebek.
Birde bunu cocuk gozunden dusunmek lazim diger anne babalarin ayni yatakta yattigini sizin ayri yattiginizi belirli bir sure sonra anlayacak bu cocuga olumsuz etki edebilir sizi mutsuz zannedebilir.Biraz dogmamis cocuga benzedi ama sorunu erken cozmeye calisirsiniz diye soyledim :D

Uyku labaratuarına gitti mi eşiniz?

Sadece horlama icin degil sağlık için kilo vermeli. Eşinizi buna motive etseniz cok güzel olur. Kilo neredeyse çoğu hastalığın başında geliyor. :)
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Horlamasina katlanırım, ama kilo vermeye çabalamiyor. Spora yazdırdım zorla sürükleye sürükleye ben götürdüm gitmiyor sevmiyorum diyor. Düzenli yürüyüş yapacağına söz verdi ama yürüyerek zor bence. İşin kötüsü o kilo verecegine ben de kilo aldim

Uyuduktan sonra kim nerde uyuyor farketmiyorsunuz ki. Her şey güzelse bence hiçbir sorun yok ama bir misafir gelir yA da siz bir yere tatile falan gidersiniz o zaman ne yaparsınız ki?
Muhakkak bir çözüm bulunmalı. Eşiniz 18.00den sonra çay ve su hariç hiçbir şey yiyip içmesin.
Bir de burunla ilgili bir sorun da olabilir doktora görünün.

İnsan uykusuz yapamıyor değil mi? Bekarken evliliği, eşime sarılıp uyumak olarak kafamda kodlamisim şimdi bilincaltimla celisiyorum :))))) siz kaç yıllık evlisiniz?
4 yıllık evliyiz.
Ben uykum gelene kadar sarılıp uyuyorum zaten,sonra da uykum kaçmasın diye horlama durumuna göre uykuya dalamıyorsam gidiyorum.
Ev içi neşeniz,muhabbetiniz iyiyse etkilenmez ayrı yatmak,adam uyuyacak zaten,ben de.

bu sekilde telafi edip mutlu olmanin yolunu bulmussunuz.bence hic sorun olmaz bu durumda.ayni yatakta totosunu dönüp küs yatan birbirine dokunmaktan hoslanmayan bir sürü insan var.herkes yatakta sarmaş dolaş uyumuyordur zaten.
evet bencede önemli bir durum ayni yatagi paylaşmak.ama illaki ayrı yatinca ilerde sorun olacak diye koşul yokki.beraber uyuyunca ilerde hersey herkes için güllük gülistanlık mı oluyor?
bence üzülmeyin nasıl mutluysaniz ona devam:)

4 yıllık evliyiz,bende ileri derecede uyku bozukluğu var. Çok ama çok zor uyuyorum, en ufak sese uyanıp geri uyuyamiyorum, uykumu alamayinca günüm paramparça berbat geçiyor. Eşim de aşırı horluyor :( misafir odamizda hazır yatak da var ama ayrı uyumak bir türlü icime sinmiyor :( uyaninca yanımda görmek, uyurken dönünce ona çarpmak istiyorum :( tabi ben biraz normalden fazla duskunum eşime. Bence çok doğru bişey yapmissiniz darısı başıma :)

En kisa zamanda saglikla gelir umarim bebek.
Birde bunu cocuk gozunden dusunmek lazim diger anne babalarin ayni yatakta yattigini sizin ayri yattiginizi belirli bir sure sonra anlayacak bu cocuga olumsuz etki edebilir sizi mutsuz zannedebilir.Biraz dogmamis cocuga benzedi ama sorunu erken cozmeye calisirsiniz diye soyledim :KK70:
Size birşey soyliyim mi eşimin anne babası da kp vefat edene kadar hep ayrı yatıyordu. Eşime normal geliyor yani bu durum. Güzel dileğiniz için çok tesekkurler

Son düzenleme:
4 yıllık evliyiz,bende ileri derecede uyku bozukluğu var. Çok ama çok zor uyuyorum, en ufak sese uyanıp geri uyuyamiyorum, uykumu alamayinca günüm paramparça berbat geçiyor. Eşim de aşırı horluyor :KK43: misafir odamizda hazır yatak da var ama ayrı uyumak bir türlü icime sinmiyor :KK43: uyaninca yanımda görmek, uyurken dönünce ona çarpmak istiyorum :KK43: tabi ben biraz normalden fazla duskunum eşime. Bence çok doğru bişey yapmissiniz darısı başıma :)
Bence siz doğru yapmışsınız böyle böyle alisirsiniz biz kolaya kaçıyoruz :( birbirimize düşkünüz ama rahata daha düşkünüz. Geç yaşta evlenmenin dezavantajlari

İnsan bazen beklentiye giriyor, eşim nolursa olsun birlikte uyuyalım demez hiç. Rahatına ve uykusuna aşırı duskun

Ama nerdeyse uykuya geçiş yapıncaya kadar berabermişsiniz. Sadece uykuya dalma anından itibaren ayrılıyorsunuz. nameaver nameaver 'ın dediği gibi,uykuda herkes yalnız zaten..

Ya neden ille beraber uyunacak hiç anlamamışımdır zaten. Hiç rahat olunmuyor ki:olamaz:

Benim de uykum çok hafif nefes sesine bile takılıp kalıyorum. O yüzden ayrı yatıyoruz bizde herşey yolunda şimdilik.

bu sekilde telafi edip mutlu olmanin yolunu bulmussunuz.bence hic sorun olmaz bu durumda.ayni yatakta totosunu dönüp küs yatan birbirine dokunmaktan hoslanmayan bir sürü insan var.herkes yatakta sarmaş dolaş uyumuyordur zaten.
evet bencede önemli bir durum ayni yatagi paylaşmak.ama illaki ayrı yatinca ilerde sorun olacak diye koşul yokki.beraber uyuyunca ilerde hersey herkes için güllük gülistanlık mı oluyor?
bence üzülmeyin nasıl mutluysaniz ona devam:)
Teşekkür ederim çok iç rahatlatıcı yazmışsınız. Telafi etmeye çalışıyoruz evet, beraber seyahatlere çok çıkarız, onlarda sorun olmuyor. Kısa süreli olunca tolere ediyoruz. Ama sabah iş varken uykusuz kalmak yıpratıcı oluyor. Kp ve kv eşim kendini bildi bileli ayrı yatıyormus. Eşim hiç yadırgamıyor ama onlar çok uyumsuz bir çiftti o yüzden endişe ettim.

Bagnaz geri kafalarinizi bi çöpe sokun artik ya. İyi olmus her sey birlikte uyumak şartı kadar absurd bisey oldugunu gormeniz icin en iyi ibretlik örneği yasamissiniz. Noluyo birlikte uyuyunca kafayi yicem :)) dalga geçe gece bitircem bu ulkenin boklu adetlerini.

Kızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
eşinin uyku labaratuarına götürüp uyku testine girmesi şart. bu kadar horlama
1- burunda ki et vs. den olur ki ameliyat ile bu gecer
2- uyku abnesi ( ki zamanla kötüleşen ve öldüren bir hastalıktır ) bunun da bir makinesi var. takıyor adam ve mılış mışıl uyuyor.
diyelim ki gitmedi istemedi. su an eskisinden daha iyiyim demişsiniz. demek ki iyisiniz. ilerleyen zamanlar da kötüye giderse bu teklifleri yaparsınız yok derse yatagını camdan aşagı atın gidip bahcede uyusun.

Birlikte uyumadan da gayet mutlu, uzurlu bir çiftsiniz.

Bence hiç takılmayın gayet iyi bir çözüm ne güzel kavgadan gürültüden kurtulmuşsunuz.

Bence hiç takılmayın gayet iyi bir çözüm ne güzel kavgadan gürültüden kurtulmuşsunuz.

Bedeninizin nerede uyuduğunun ne önemi var?

(horlama derdini çok iyi bilirim.Yaşadım ama bir süre sonra alıştım ama ben de vaktiyle düşündüm ayrı uyuyalım diye.

Neyse sonra alışınca sorun kalmadı.Ama yaş ilerleyince uyku da hafifliyor herhalde.Benim kayınvalidem yastığı

kucağında öldü garibim:KK12: kayınpederim uyudu mu hoop yastığı kapar başka odaya geçerdi.)

(horlama derdini çok iyi bilirim.Yaşadım ama bir süre sonra alıştım ama ben de vaktiyle düşündüm ayrı uyuyalım diye.

Neyse sonra alışınca sorun kalmadı.Ama yaş ilerleyince uyku da hafifliyor herhalde.Benim kayınvalidem yastığı

kucağında öldü garibim:KK12: kayınpederim uyudu mu hoop yastığı kapar başka odaya geçerdi.)
Teşekkür ederim haklısınız bu yüzden tartışmak da can sıkıcı. Eşimden önce uyuyayım diye akşam 9da yatağa girdiğimi bilirim :

Teşekkür ederim haklısınız bu yüzden tartışmak çok üzüyordu beni. Eşimden önce uyuyayım diye akşam 9 da yattığımı bilirim :KK48:

eşinin uyku labaratuarına götürüp uyku testine girmesi şart. bu kadar horlama
1- burunda ki et vs. den olur ki ameliyat ile bu gecer
2- uyku abnesi ( ki zamanla kötüleşen ve öldüren bir hastalıktır ) bunun da bir makinesi var. takıyor adam ve mılış mışıl uyuyor.
diyelim ki gitmedi istemedi. su an eskisinden daha iyiyim demişsiniz. demek ki iyisiniz. ilerleyen zamanlar da kötüye giderse bu teklifleri yaparsınız yok derse yatagını camdan aşagı atın gidip bahcede uyusun.
Tamam :KK48: teşekkürler kendisi de biliyor durumun ciddiyetini. Aslında bizim gittiğimiz doktorda iş yoktu bence. Çok haklısınız laboratuara götürmem lazım en yakın zamanda

Tamam :KK48: teşekkürler kendisi de biliyor durumun ciddiyetini. Aslında bizim gittiğimiz doktorda iş yoktu bence. Çok haklısınız laboratuara götürmem lazım en yakın zamanda
valla bu konun en iyisi capa da caglar hoca kurdu o labaratuarı ( acıbadem maslak hastanesi başhekimidir ) olmadı paraya kıyın caglar hoca gidin. tabii hala muayene ediyor mu hastalarını bilmiyuorum.
istanbulda iseniz tabii.

valla bu konun en iyisi capa da caglar hoca kurdu o labaratuarı ( acıbadem maslak hastanesi başhekimidir ) olmadı paraya kıyın caglar hoca gidin. tabii hala muayene ediyor mu hastalarını bilmiyuorum.
Öneriniz için teşekkürler mutlaka araştırıcam. Öte yandan esimin kilo sorununu da çözmeye çalışıcam. Sağlığı için sürekli uyariyorlar. Ben oldum olası hep çok zayıftım, evlenince eşime uydum ben de biraz kilo aldım :KK48: birlikte diyetisyene ve kısmet olursa çağlar hocaya gitmek sart

Back