• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla ayrı uyuyor olmamız!

Annem de çok horluyordu, uyku merkezinde kaldı bir gece, uyku apnesi çıktı şimdi bi alet verdiler. İlk zamanlar taktı ama sonra takmamaya başladı rahatsız ediyor diyo çıkarıp duruyor, çok ciddi bi rahatsızlık ödüm kopuyor birşey olacak diye geceleri uyanıp zorla takıyorum:anne: Siz de eşinizi götürün mutlaka sağlığı için. Ayrı uyumanız da gayet iyi bir çözüm olmuş belki birbirinizi daha da çok özlersiniz:KK48:
Özlemez mi insan yalnız hissediyor geceleri. Annenize cok geçmiş olsun eşim onu asla takmaz nasıl yapıcaz bilmiyorum bakalım Dr arastiriyorum

Özlemez mi insan yalnız hissediyor geceleri. Annenize cok geçmiş olsun eşim onu asla takmaz nasıl yapıcaz bilmiyorum bakalım Dr arastiriyorum

Teşekkür ederim, annem de takmıyor, zorla kaldırıp takıyorum siz de bir şekilde zorlayacaksınız artıko_O Bir an önce gidin kalbini daha fazla yormasın bu şekilde..

Amerikada eskiden evliliklerde normal olarak görülen buydu zaten. Zengin olmayan insanlar tek yatakta yatıyordu. Hatta çok zengin olanlar iki ayrı yatak odası yaptırıyordu kendilerine. Sevişmek için aynı yatakta buluşup uyumak için ayrılıyorlardı. Bence hiç de sorun edilecek bir durum değil. İnsanlara söylemekten çekiniyorsanız yine de söylemeyin. Anlayabilecek insan zor çıkar diye düşünüyorum. Bir de dedikoducuysa önünü alamazsınız.
Hem siz kendi gözünüzle görmüşsünüz her şeyin daha iyi olduğunu. Başkalarından farklı diye bir sorun olduğu anlamına gelmez. Her insan her ilişki farklıdır. Mutluluklar dilerim eşinizle :)
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Evliliğe alışmak zaten zorlu bir süreç, bir de bu sorunla karşılaşınca kendimi kötü hissetmiştim. Eşimden uzaklasmistim. Psikolojik tabii. Biraz mecburiyetten ayırdık odaları. Ama ise yaradı :) Amerikalilar birşey biliyormuş değil mi uzun evliliklerin sırrı bu olabilir :KK70:

Aranızda sorun kalmamış ne güzel. Bence sıkıntı yapma. Anlıyorum seni aslında bende olsam takardim. Ama kavgalarin bittiğini düşünür kendimi huzurlu ederdim.

Bu konuyla ilgili bir doktora gidin bence, uyku kalitesi çok önemli, zaten bu ciddi bir sorun, üstüne de ek sağlık problemleri çıkarır, bunu çözünce beraber uyuma sorununuz da çözülür.

Walla ayyynııı sorun bizde de var , bi yere ya da tatile gittiğimizde burnumdan geliyor zaten 4.5 yıldır deliksiz Relax pamuk gibi bi uykuyu unuttum ben , gergin öfkeli birine döndüm çalışıyorum da , eşim de kilolu , küçük dilini kestirdi biraz , o ara sesiıkmıyordu bi kaç ay sonra yine aynı sesler hele bu ara daha da arttı , genç yaşta bu kadarsa ilerde neler olacak bilmiyorum , eşime karşı tahammülüm çok çok çok azaldı , hayat a karşı da , hastalıklı bi hayat yaşıyorum sanki hep uykusuz hep düzensiz , ayrı uyursak da mutsuz huzursuz kalkıyoruz ikimiz de , birlikte uyursak da , aynı yazdığım gibi cinselliğe yansıyor

Bu durum evliliğinizi baya olumlu etkilemiş.Aynı yatakta olunca da uykuya dalınca yanında biri var mı yok mu bir önemi olmuyor sonuçta.Tabi tedavi olsa ve aynı yatakta yatsanız güzel olurdu.Ay ben de horluyorum kilo problemim de yok niye horluyorsam evlenmeden çözmem lazım:confused:

mutluysanız sorun yoksa bazı normlara uymak zorunda degilsiniz, nasıl mutluysanız oyle devam edin bence:KK200:

Valla önemli olan kaliteli zaman geçirmeniz, saygı sevgi çerçevesinde kalmanız. Cinsellik sorunu da yoksa ayrı yatmak hiç sorun değil. Sonuçta memnunsunuz ikiniz de. Horlama yüzünden bizde de sorun çıkmaması için ayrı yattığımız oluyor. Onun dışında ben bazen tv izleyerek uyumak istiyorum, bazen eşim öyle uyumak istiyor. Gayet güzel ayrı ayrı uyuyoruz. Birbirimizi de özlemiş oluyoruz güzel oluyor. Çift kişilik yatakta yayıla yayıla yatmanın keyfi de başka

Bizde ayrı yatıyoruz. Bizimkinin sebebi eşimin tv izleyerek uyuya kalmadan uyuyamaması.. arada problem çıkartıyordum ama şimdi bebeğimle beraber yatıyoruz. O da gece sık sık uyanıyor. Oğlumun odasını ayırınca yatak odasına tv almayı düşünüyorum.

Aranızda sorun kalmamış ne güzel. Bence sıkıntı yapma. Anlıyorum seni aslında bende olsam takardim. Ama kavgalarin bittiğini düşünür kendimi huzurlu ederdim.
Aranızda sorun kalmamış ne güzel. Bence sıkıntı yapma. Anlıyorum seni aslında bende olsam takardim. Ama kavgalarin bittiğini düşünür kendimi huzurlu
Bu durum evliliğinizi baya olumlu etkilemiş.Aynı yatakta olunca da uykuya dalınca yanında biri var mı yok mu bir önemi olmuyor sonuçta.Tabi tedavi olsa ve aynı yatakta yatsanız güzel olurdu.Ay ben de horluyorum kilo problemim de yok niye horluyorsam evlenmeden çözmem lazım:confused:
Bazen ben de kendi horlamama uyanıyorum :KK48: herkes zaman zaman horlama olayını yaşıyor tabi. eşim sen de bazen horluyorsun diyor ama sürekliligine ve şiddetine dikkat etmek gerek sağlık için.

Kusura bakmayın telefondan cevaplamaya çalışınca sıkıntılar oluyor, başka mesajla birleşmiş sizinki. Evet haklısınız eşime tahammülsüzdüm artık daha anlayışlı yaklaşıyorum. İyi niyetini ve ozverilerini daha net görebiliyorum.

Walla ayyynııı sorun bizde de var , bi yere ya da tatile gittiğimizde burnumdan geliyor zaten 4.5 yıldır deliksiz Relax pamuk gibi bi uykuyu unuttum ben , gergin öfkeli birine döndüm çalışıyorum da , eşim de kilolu , küçük dilini kestirdi biraz , o ara sesiıkmıyordu bi kaç ay sonra yine aynı sesler hele bu ara daha da arttı , genç yaşta bu kadarsa ilerde neler olacak bilmiyorum , eşime karşı tahammülüm çok çok çok azaldı , hayat a karşı da , hastalıklı bi hayat yaşıyorum sanki hep uykusuz hep düzensiz , ayrı uyursak da mutsuz huzursuz kalkıyoruz ikimiz de , birlikte uyursak da , aynı yazdığım gibi cinselliğe yansıyor
Çok geçmiş olsun. Çok iyi anlıyorum sizi. Ben de eşime karşı aşırı tahammülsüzdüm yaptığı herşey gözüme batar olmuştu. En ufak hatasında söylenip dururdum, o da belki kendini suçlu hissetmekten hiç sesini çıkarmazdı :( şimdi pişmanım ama o zamanki psikolojim öyleydi. Hep yorgun ve sinirli uyanırdım. Soğukluk yaşandıkça cinsellik falan kalmıyor elbette. Kısır döngünün içine giriyorsunuz. Allah kolaylık versin. Siz de yatakta birlikte vakit geçirip uykuda ayrılmayı deneseniz? Ayri yatinca mutsuz uyanıyorsaniz belli günler birlikte uyuyun, tümden uykusuz kalmayın.

Neden doktora gitmiyorsunuz ? Uyku merkezinde bir gece kalıyorsunuz, ertesi gün sonuçlara göre cihazınız yazılıyor... bu kadar sıkıntıyı neden çekiyorsunuz?

Çok geçmiş olsun. Çok iyi anlıyorum sizi. Ben de eşime karşı aşırı tahammülsüzdüm yaptığı herşey gözüme batar olmuştu. En ufak hatasında söylenip dururdum, o da belki kendini suçlu hissetmekten hiç sesini çıkarmazdı :KK43: şimdi pişmanım ama o zamanki psikolojim öyleydi. Hep yorgun ve sinirli uyanırdım. Soğukluk yaşandıkça cinsellik falan kalmıyor elbette. Kısır döngünün içine giriyorsunuz. Allah kolaylık versin. Siz de yatakta birlikte vakit geçirip uykuda ayrılmayı deneseniz? Ayri yatinca mutsuz uyanıyorsaniz belli günler birlikte uyuyun, tümden uykusuz kalmayın.
Walla yatakta vakit geçirip de o mayışık halde gidecek olan benim giden de Benim zaten hep uyku arasında uyanıp , eşimi dürttüğümde sinirleniyor bi de , boğasım geliyor şuan anlatırken bile , uyku merkezinde de kaldı gece ciddi bişey Yok diyorlar ama bildiğin inletiyor ortalığı bıktım usandım ya

Kızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
sen anlatırken acaba bu benim kızım mı diye düşündüm.aynı onun yaşadıklarını resmen kaleme almışın.gerçekten uyurken insanın yanında horlayanın olması çook zor.Ama en güzel yıllarınızı ayrı yataklarda geçirmek hiç iyi değil.tecrübeme güvenirsen tabiki.ben gençken küstüğümüz zaman yatakta barışırdık.aranıza soğukluk girmesinden.eşiniz nörolojiye gidip test yaptırsın.horlamayı kesme çarelerine gidilsin.hem eşinizin sağlığı açısından dahada iyi olur.Allah kocası horlayan kadınlara yardım etsin.

Bu konuyla ilgili bir doktora gidin bence, uyku kalitesi çok önemli, zaten bu ciddi bir sorun, üstüne de ek sağlık problemleri çıkarır, bunu çözünce beraber uyuma sorununuz da çözülür.
Gittik canım kilodan kaynaklı olduğunu söylediler, kilo verin hala horluyorsaniz testlere gireceksiniz dediler de hiç veremedik :( hatta aldık. Ama başka Dr arastiriyorum

Kaldı bi gece ama ciddi bişey Yok dendi, cihaz falan yazılmadı , ne cihazı o ?

Ayyyy horlayan eşleri olanları kurtaran bir cihaz :D CPAP ismi, uyurken horlayan kişi takıyor, arada pıs pıs hava basıyor.. sonrasında horlama sıfır :)

Tavsiye ediyorum...

Horlama sorunu bende de var.ben cok horluyorum.Dogumdan sonra oldu.Simdi zayiflamaya calisiyorum.uykuterapisi doktoruna gittim.disciye gittim.yok Allah yok nedenini bulamiyorlar.esim de vok muzdarip.Ben bir kac kere ayri yattim.sinirlenmistim cunku uyudugumdan bir sey anlsmiyorum ve uyandiriyordu beni.ona da hsk veriyordum ama es ayri yatmama pek musade etmedi.
Simdi siz esinizle nasil mutluysaniz bence oyle olmali bilemiyorum ama yinede arada birlikte yatin.

Back