- 3 Eylül 2010
- 1.047
- 2.388
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bagnaz geri kafalarinizi bi çöpe sokun artik ya. İyi olmus her sey birlikte uyumak şartı kadar absurd bisey oldugunu gormeniz icin en iyi ibretlik örneği yasamissiniz. Noluyo birlikte uyuyunca kafayi yicem :)) dalga geçe gece bitircem bu ulkenin boklu adetlerini.
Boyle daha mutlu olmussunuz. Aranizdaki ilişkiyi pozitif etkilemiş. Yani sorun yok. Her evli çift ayni şekilde mutlu olacak diye bir kural yok. Hatta ben İngilterede görmüştüm pek çok çift ayni odada farkli yataklarda da yatiyordu. Rahat olun yani.Kızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
O makinayi duymuştum ileri derece uyku apnesi vakaları için. Bir göstereyim bakalım umarım gerek kalmaz. Haklısınız böyle rahatız ama horlamak ciddi bir sağlık sorunu isteahahah destek istersen buradayım
konu sahibi, horlamak çok fena biliyorum hele kiloluysan.. bazen ben de kendi sesime uyanıyorum allahtan çok rahatsız edici boyutta değilim ama uyku apnesi allah korusun tehlikeli bir şey, bir uyku laboratuvarına giderseniz orada size belli aralıklarla oksijen pıslayan (bunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim )bir makina verirler, eşiniz gece onunla uyursa horlama sıkıntısı kalmaz siz de ayrı yatmazınız.. bunun yanında ayrı yatmak da bir sıkıntı yok, özellikle mutluysanız :)
Evet dimi biz de geçen yıl ispanya'daydik otellerde çift kişilik yatak yok. Evli çiftlere yataklari birlestiriyolardi ahahaha eşim diyor ki, eskiden Avrupada soylu aileler eşleriyle aynı odada yatmazmışBoyle daha mutlu olmussunuz. Aranizdaki ilişkiyi pozitif etkilemiş. Yani sorun yok. Her evli çift ayni şekilde mutlu olacak diye bir kural yok. Hatta ben İngilterede görmüştüm pek çok çift ayni odada farkli yataklarda da yatiyordu. Rahat olun yani.
Uyku insanın tüm gün enerjisini etkiliyor. Horlamadan çok yanınızda birinin sürekli sağa sola lönk diye donmesi, elini küt diye üstünüze atması uykudan siçratiyor fenaaBence uyku kalitesi insanın bütün hayat kalitesini etkiliyor. Yanında hatta aynı odada bile biriyle birlikte uykunun sürekli bölünmesine neden olabilir zaten bence mükemmel olmuş ben de horlama gibi bu rahatsızlık olmamasına rağmen ayrı yataklardan yanayim
ahahah destek istersen buradayım
konu sahibi, horlamak çok fena biliyorum hele kiloluysan.. bazen ben de kendi sesime uyanıyorum allahtan çok rahatsız edici boyutta değilim ama uyku apnesi allah korusun tehlikeli bir şey, bir uyku laboratuvarına giderseniz orada size belli aralıklarla oksijen pıslayan (bunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim )bir makina verirler, eşiniz gece onunla uyursa horlama sıkıntısı kalmaz siz de ayrı yatmazınız.. bunun yanında ayrı yatmak da bir sıkıntı yok, özellikle mutluysanız :)
Ayy evet ya çok güzel yayılıp uyumak gibisi var mıCpap o makinenin adı evet çocuklar olana kadar çift kişilik yatakta tek başına gerine gerine yatmak büyük keyif
Malesef seçeneğimiz yoktu :) günü kurtardık kısmet yarınaBaşka şansınız yokmuş ki.
Uyandırınca o öfkeleniyor
uyandırmasan sen uyuyamıyorsun..
Önce bugunü kurtarmak lazım, geleceği de geldiğinde
düşünürsünüz
Siz kendinizce böyle bir çozüm bulmuşsunuz ama bence tedavi olmasi gerekiyor. Biyere misafirlige gittiginizdedemi ayri uyucaksiniz? Bende tabi esim yanimda horlasa rahatsız olurdum ama geçmesi icin elimden geleni yapardim. Onun sicakligiyla sarilarak kokusunu duyarak uyumanin sabah onu öperek uyandirmanin tadı hicbirseyde yok. Sevişip ayri yataklara dagilmak bana göre değil ama herkesin de fikrine saygi duyarim....Kızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
1.80 boyu 101 kilosu canım senin eşinin kaç? Bebeğimiz olsa bizim de sizinki gibi olur kesin. Keşke olsa ağlamasına uyandırmasına razıyız :)Eşinin boy ve kilosu ney merak ettim benım eşimin de kılosu var malesef ve oda horluyooo bende çoğu kez ayrı yatarım cocuk ta var bebek kızımla yatıyorum eşim bazen gelır yanıma kovarım valla horlayınca sinir oluyorum
Misafirliklerde, seyahatlerde birlikte uyuyoruz tabii. Aynen insan sarılıp uyumayı, öperek uyanmayı özlüyor. O yüzden eşim benden önce kalkip yanima yatar, öperek uyandırır çoğunlukla.Siz kendinizce böyle bir çozüm bulmuşsunuz ama bence tedavi olmasi gerekiyor. Biyere misafirlige gittiginizdedemi ayri uyucaksiniz? Bende tabi esim yanimda horlasa rahatsız olurdum ama geçmesi icin elimden geleni yapardim. Onun sicakligiyla sarilarak kokusunu duyarak uyumanin sabah onu öperek uyandirmanin tadı hicbirseyde yok. Sevişip ayri yataklara dagilmak bana göre değil ama herkesin de fikrine saygi duyarim....
Kızlar Merhaba,
Tabi esasinda ben de bu şekilde düşündüğüm için açtım konuyu. Bana kalsa ben alışmaya zorladım kendimi ama eşimin uykusu çok hafif, ben uyanınca o da uyanıyor bölünüyor uyku hep. Kendisi de istedi ayrı yatmayı. Ve evet ayrı oda olmasına ragmen hala sesi duyuyorum duymamak mümkün değil ki.. birkaç kez yatılı misafirler bile şakayla karışık laf atmıştı.. ama o sesi dibinizde hissetmek bambaşka tabii.. hatta iş arkadaşıyla yurtdışına gitmişti, adamcağız 1 hafta boyunca hic uyuyamamış. Eşim de dönüşte özür dilerim aşkım sana çok eziyet ediyorum galiba diyip almıştı bu kararı.Horlamasıyla apartmanı titreten eşiniz farklı bir odada yatınca sessizliğin sağlanması biraz garip.. Ama horlamasının sebebinin sadece kilo olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka bununla ilgili bir tedavi yöntemi vardır. Bence bir an önce çözüm aramaya bakın ve ayrı yatmaya bir son verin. Eşinizle iyi olmanız çok güzel. Ama bu da sağlıklı bir çözüm değil. Annelerimiz babalarımız hep eşinizle kavga da etseniz yatagınızı ayırmayın, sırtınızı dönüp yatın derdi. Vardır bir bildikleri..
Benım eşimde 175 sanırım o civar kılosu doksan sonlarında bazen yüz oluyo ama ben kiloya gıcık oluyorum zorluyorum versin diye benımkı burnu kırık ondan horluyor sanırım ameliyat olmasınlazım. Yaşlar kaç sizin ? Cocuk evet güzel ama zor da kızım dönüyor bazen uc kişi yatamıyoruz zor oluyo uyansın istemıyorum eşimi başka yere yolluyor m ama aynı yerde yatıyoruz ben sürekli uyarıyorum onu horlayınxa1.80 boyu 101 kilosu canım senin eşinin kaç? Bebeğimiz olsa bizim de sizinki gibi olur kesin. Keşke olsa ağlamasına uyandırmasına razıyız :)
Tabi esasinda ben de bu şekilde düşündüğüm için açtım konuyu. Bana kalsa ben alışmaya zorladım kendimi ama eşimin uykusu çok hafif, ben uyanınca o da uyanıyor bölünüyor uyku hep. Kendisi de istedi ayrı yatmayı. Ve evet ayrı oda olmasına ragmen hala sesi duyuyorum duymamak mümkün değil ki.. birkaç kez yatılı misafirler bile şakayla karışık laf atmıştı.. ama o sesi dibinizde hissetmek bambaşka tabii.. hatta iş arkadaşıyla yurtdışına gitmişti, adamcağız 1 hafta boyunca hic uyuyamamış. Eşim de dönüşte özür dilerim aşkım sana çok eziyet ediyorum galiba diyip almıştı bu kararı.