• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla ayrı uyuyor olmamız!

Siz mutluysanız sorun yok. Ama sen yine de buradaki pozitif yorumlara güvenip kimseye bunu söyleme. Sizin aranızda sır olsun ve büyü bozulmasın. Söylediğin an alacağın olumsuz tepkileri düşünmek bile istemezsin.

Biz de 10 yıllık evliyiz, çocuklar yüzünden birlikte yatamıyoruz, çocuklar yanıma geliyor baba başka odaya.

cinsellik de devam ediyor ,aranızda herşey yolundaysa sorun olmaz diye düşünüyorum

Bi an konuyu ben mi açtım acaba dedim :) bizde bu şekildeyiz bazen kafama takıyorum ama yapıcak bişey yok ancak o şekilde uyuyabiliyorum çok hafif uykum var uyanırsam tekrar dalamıyorum birde bebek var şimdi yoruluyorum daha çok uykuya ihtiyacım oluyo

Sanki ben yazdim bunlari ayni seyleri bende yasiyorum ve konu bile actim burda senin gibi bizde ayri yatiyoruz cok daha mutluyuz bende uzun yillardir evli degilim 3yil olcak ilk aylar haric hep ayri yattik horlama sesinden nefret ettim artik böyle mutluyumm :KK16:

Yatakları ayırmaya Normalde çok olumlu bakmam ama Sizin için yatakları ayırmak gerekliymiş eşim işinden dolayı haftada 3 gün evde olmaz ben tek yatıyorum çift kişilik yatakta yayılmaya alışıyorum gelince zorlanıyorum :)

Kızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
benim eşimde çok horluyor ama ben alıştım artık bi şekilde uyuyorum sizde alışmaya çalışin çünkü tatile gittiğinizde napicaksin uz ayrı odami tutuyorsunuz

Bi an konuyu ben mi açtım acaba dedim :) bizde bu şekildeyiz bazen kafama takıyorum ama yapıcak bişey yok ancak o şekilde uyuyabiliyorum çok hafif uykum var uyanırsam tekrar dalamıyorum birde bebek var şimdi yoruluyorum daha çok uykuya ihtiyacım oluyo
Off canım Allah kolaylık versin çok haklısın sen hele uykunu cok iyi almak zorundasin bünyen zayiflamamali dikkatin zayiflamamali. Nerde rahatsan orda yat uyu hiç takma :-)

Çözümü bulmuşsunuz.
İletişiminiz var, cinsellikte var. Uykuya geçmeden önce uzanıp konuşabiliyorsunuz.
Sorun olmaz. Fakat horlamaya çözüm bulun, kilo versin. Yoksa yıllarca ayrı yatarsınız gibi.
Not: nişanlımda çok horluyor. Evlenince bizde sizin gibi olacağız gergin :)

benim eşimde çok horluyor ama ben alıştım artık bi şekilde uyuyorum sizde alışmaya çalışin çünkü tatile gittiğinizde napicaksin uz ayrı odami tutuyorsunuz
Onu açıklamıştım otellerde, misafirlikte sorun yok idare ediyoruz zaten benim uykum ağırdır, bi dalsam horlama filan duymam ama tam oh yattım derken gümbür gümbür döner ufak sarsıntılar sabaha kadar kesintisiz sürer. Tekrar uyu uyuyabilirsen. 9 unda susup dayansam 5inde uyandırıyorum. kusura bakma canım deyip öbür yana donerek kaldığı yerden devam ediyor. Kıyamıyorum ama ben de insanım :-( o benden çok rahatsız oluyor, hem horliycam karimi uyandiricam diye, hem de kendi deliksiz uyuyamiyor

Yalniz yatmak bencede cok rahat... cok horlamasi diger olaylariyla paralel olarak gozume batmaya basladi. Eskiden horultusuna ragmen sarilip yatardim simdi cekemiyorum. :sopa:

Çözümü bulmuşsunuz.
İletişiminiz var, cinsellikte var. Uykuya geçmeden önce uzanıp konuşabiliyorsunuz.
Sorun olmaz. Fakat horlamaya çözüm bulun, kilo versin. Yoksa yıllarca ayrı yatarsınız gibi.
Not: nişanlımda çok horluyor. Evlenince bizde sizin gibi olacağız gergin :)
Şimdiden baskı yapın çözmesi için :) kimisi takmıyor baksanıza, biz eşimle ikimiz de pimpirikli bi yapıdayız galiba. Sizin öyle olmaz

karı koca ayrı yatmamali ama horlama ya katlanılmaz.eşiniz tedavi olsun bence beraber yatin .ben kızım var 2 yaşında onun yanında yatmak zorundayım yatsk odası küçük sığmıyor besigimiz ve 6 aylik hamileyim mecbur ayrı yatiyorum ama çok üzülüyorum tabi bizde beraber film izleriz aramız da iyi dur bir sorunumuz yok sukur ama ayrı yatmak istemezdim evliliğin bir anlamı da kalmiyoki ayrı yatinca ama başka çare yoksa yatiyosun paşa paşa. .

Yalniz yatmak bencede cok rahat... cok horlamasi diger olaylariyla paralel olarak gozume batmaya basladi. Eskiden horultusuna ragmen sarilip yatardim simdi cekemiyorum. :sopa:
Fedakarliginizi haketmeli bence de :-) umarım eşinizin diğer olayları ufak tefek seylerdir

Siz mutluysanız sorun yok. Ama sen yine de buradaki pozitif yorumlara güvenip kimseye bunu söyleme. Sizin aranızda sır olsun ve büyü bozulmasın. Söylediğin an alacağın olumsuz tepkileri düşünmek bile istemezsin.
Ben de ondan çekiniyorum tabi dost var düşman var. Bu yüzden sizin çocuğunuz olmuyor diyen bile çıkacak

Yatakları ayırmaya Normalde çok olumlu bakmam ama Sizin için yatakları ayırmak gerekliymiş eşim işinden dolayı haftada 3 gün evde olmaz ben tek yatıyorum çift kişilik yatakta yayılmaya alışıyorum gelince zorlanıyorum :)
Ben bekarken evli bir arkadaşımı kinamistim. Kınamayı hiç sevmem ama niyeyse basiretim bağlandı. Aa böyle ayri yatan kari koca mi olur diye laf söylemiş bulundum, ondan mı başıma geldi ki :-) tek başına koca yatağa yayılmak güzel tabi :KK48:

7 yıldır evliyim eşimle toplasan en fazla 2 ay birlikte uyumuşuzdur. Sizinle aynı sebeplerden.
Çok da mutlu bir evliliğimiz var ayrı uyuyor olmayı hiç sorun etmedik , aynı yatakta uyuyup sabaha sinirli ve huysuz uyanacağımıza ayrı ayrı huzurlu yatmayı tercih ederim. Yatakta çapraz ve horlama olmadan aldığım uyku paha biçilemez:))

Uykusuz ve açken ben, ben değilim,gözüm dönüyor. Açlık ve uykusuzluğa iki senedir kızım için dayanıyorum,başka da kimse için sürekli katlanamıyorum.
Evliliğinizde sorun yoksa ayrı yatıyor olmak sorun değil bence.

Sanki ben yazdim bunlari ayni seyleri bende yasiyorum ve konu bile actim burda senin gibi bizde ayri yatiyoruz cok daha mutluyuz bende uzun yillardir evli degilim 3yil olcak ilk aylar haric hep ayri yattik horlama sesinden nefret ettim artik böyle mutluyumm :KK16:
20 aydir ayri yatiyoruz bebekten dolayi bir sorun yok simdilik.
Allah bağışlasın. bebek olunca ayri yatmak çok daha normal bir durum aslında

7 yıldır evliyim eşimle toplasan en fazla 2 ay birlikte uyumuşuzdur. Sizinle aynı sebeplerden.
Çok da mutlu bir evliliğimiz var ayrı uyuyor olmayı hiç sorun etmedik , aynı yatakta uyuyup sabaha sinirli ve huysuz uyanacağımıza ayrı ayrı huzurlu yatmayı tercih ederim. Yatakta çapraz ve horlama olmadan aldığım uyku paha biçilemez:))

Uykusuz ve açken ben, ben değilim,gözüm dönüyor. Açlık ve uykusuzluğa iki senedir kızım için dayanıyorum,başka da kimse için sürekli katlanamıyorum.
Evliliğinizde sorun yoksa ayrı yatıyor olmak sorun değil bence.
Haklısınız yıllarca farklı şehirlerde mutlu evlilikler surdurenler var, ayda 1-2 kez bir araya gelerek. Bizler hiç olmazsa aynı evi, aynı hayatı paylaşıyoruz. Aynı yatakta kardeş kardeş yatmaktan iyidir :KK70: itisip kakismaktan ona vakit kalmiyor. Allah bağışlasın kızınızı bu arada

O nasıl bir lüks ya koca yatağa yayıl tek başına
Yorganı çekme derdi de yoktur :KK37:
Valla tam benlik ama eşim kabul etmez:kızgın:
Horluyormuş gibi mi yapsam :KK53:

Back