Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocamla ayrı uyuyor olmamız!
- Konu Sahibi Jannefel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.515
- 108
Amin ,istiyorsanız en uygun zamanda Allah size de bir evlat nasip eder inşallah.Haklısınız yıllarca farklı şehirlerde mutlu evlilikler surdurenler var, ayda 1-2 kez bir araya gelerek. Bizler hiç olmazsa aynı evi, aynı hayatı paylaşıyoruz. Aynı yatakta kardeş kardeş yatmaktan iyidir itisip kakismaktan ona vakit kalmiyor. Allah bağışlasın kızınızı bu arada
Bence de kardeş kardeş uyumaktan iyidir. Ayrı yatmak şayet cinselliği sekteye uğratıyorsa o zaman sorun olabilir .böyle bir sorununuz yokmuş (bizde de yok) madem boş verin rahat ve deliksiz uyuyun.
- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
Uyku durumunda bir sey paylasamayacaginiza gore bence bir sorun yok simdilik. Ama bu olmayacagi anlamina gelmiyor. Bu durum araniza bent koyabilir zamanla. Ayri uyudugunuz icin mi bircok sorununuz duzeldi? Yoksa altinda yatan baska sebepler de olabilir mi?
Bir kendinizi dinleyin derim.
- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
Bende ilk zamanlar alısamadım beraber uyumaya. Hamilelikte özellikle zor zamanlar gecirdim yüzüstü uyuyordum o huyumdan vazgeçtim uykularım bölündü. Hep uykusuz kaldım eşim sarılınca uyuyamıyorum ama hic yanından ayrılmadım o da gecenin belli zamanında horluyor hemen dürtüyorm kesiliyor. Küs olduğumuzda bile aynı yataga giriyoruz bebek oldu eşim cok yogun uykusuz kaldı haliyle evde baska yatak var ama yine de gitmedi. Benim düşüncem siz bir bütünsünüz aynı yatakta yatsanız bence daha iyi bende iki senedir evliyim ilk zamanlar cok uykusuz kaldım ama insan zamanla alısıyor. şimdi eşim olmadan uyuyamaz oldum eksik oluyor onun nefesinin sesini duymak nike güzel bence yanımda.
- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
Eşini etkilemiş mi onu da sorması lazım. Mutlumusun diyeAnlattiklariniza gore her sey harika. Illa gece uyku saatlerinde birlikte olmaya gerek yok. Bu durum sizi olumsuz etkilememis sonucta.
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Özellikle eşimin tercihi bu demistim. Benden daha çok rahatsız oluyor beni uyandırdığı icinEşini etkilemiş mi onu da sorması lazım. Mutlumusun diye
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Eşim öyle sarılıp uyuyan erkeklerden değil, yanimda uyusa da sesini nefesini filan göstermez yüzükoyun kafayi yastiga gomer yatar aksi takdirde mümkünu yok uykuya dalmiyorBende ilk zamanlar alısamadım beraber uyumaya. Hamilelikte özellikle zor zamanlar gecirdim yüzüstü uyuyordum o huyumdan vazgeçtim uykularım bölündü. Hep uykusuz kaldım eşim sarılınca uyuyamıyorum ama hic yanından ayrılmadım o da gecenin belli zamanında horluyor hemen dürtüyorm kesiliyor. Küs olduğumuzda bile aynı yataga giriyoruz bebek oldu eşim cok yogun uykusuz kaldı haliyle evde baska yatak var ama yine de gitmedi. Benim düşüncem siz bir bütünsünüz aynı yatakta yatsanız bence daha iyi bende iki senedir evliyim ilk zamanlar cok uykusuz kaldım ama insan zamanla alısıyor. şimdi eşim olmadan uyuyamaz oldum eksik oluyor onun nefesinin sesini duymak nike güzel bence yanımda.
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Kızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
ayrı yatmaya devam edin bunun ilişkinin güzelliyle devamıyla bi alakası yok, seks hayatınız daha iyi, aranızdaki sohbet muhabbet daha iyi, zaten sen gözlemlemiş sonucu bulmuşsun,
uyku kalitesi direk hayat kalitesine etki ediyor olumlu ya da olumsuz olarak, yalnız kaliteli uyku uyumak, kalitesiz uykuyla, beraber yatakta debelenmekten çok daha önemli emin ol dicem de sen zaten biliyorsun:)
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Tabi henüz birbirimizi tam anlamıyla tanıyıp alismamistik. Benim hoşgörüm daha azdı. Gece uyutmadiginda gündüz surat yapiyordum ama o gece itisip kakısıp tartışsak da sabah yine guleryuzle sarılıp öper hiç kinci değildir. Aramızın bozulmasına çok üzülür. Birbirimizi üzmemek için ses çıkarmıyorduk ama kaliteli uyku da sifirdi alışcak gibi deildi. Küçük sorunlar uykusuzluk yorgunluk hosgorusuzlukten büyüyorUyku durumunda bir sey paylasamayacaginiza gore bence bir sorun yok simdilik. Ama bu olmayacagi anlamina gelmiyor. Bu durum araniza bent koyabilir zamanla. Ayri uyudugunuz icin mi bircok sorununuz duzeldi? Yoksa altinda yatan baska sebepler de olabilir mi?
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Aynen haklısın. Geceyi sürekli uyanarak ve her seferinde tekrar uyumaya calisarak geçirmek cehennem gibi. İnsanın tadı tuzu kalmıyor ki.. direncin düşüyor, dikkatin düşüyor. Kokusunu duymadan uyuyamam diye, yada yalnız uyuyamam alismaliyim diye bu eziyete katlanmak tuhaf geliyor bana. Sonra gidip isyerinde uyuyorsunayrı yatmaya devam edin bunun ilişkinin güzelliyle devamıyla bi alakası yok, seks hayatınız daha iyi, aranızdaki sohbet muhabbet daha iyi, zaten sen gözlemlemiş sonucu bulmuşsun,
uyku kalitesi direk hayat kalitesine etki ediyor olumlu ya da olumsuz olarak, yalnız kaliteli uyku uyumak, kalitesiz uykuyla, beraber yatakta debelenmekten çok daha önemli emin ol dicem de sen zaten biliyorsun:)
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Gittik kilo verip tekrar gel dediler ama veremedik aksine aldık (uyku apnesi olabilir dr gittiniz mi makina verebilirler
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Ahahaha kimse sormadı yatili misafirler cok memnun rahat yatakta yatiyorlar esim o zamanlar yanimda tabii.. ailem zaten biliyor baslarda o kadar mizildandim ki annanem bile uyuyamadin mi al yastığını salonda yat bişey olmaz derdi tuhafsamazlar yani. Bir keresinde misafirlikteyken yengem bize yatak hazırladı eşim biz buna sığmayiz diyince yengem sasirmisti sarılır yatarsınız oğlum niye sigmayasiniz dedi ben 1.72 boy (çok zayıf sayılmam orta) eşim 1.80 boy iri kalipli. Türk standart misafir kanepelerine pek uygun değiliz anliycaginMisafir Odasında yatağı nasıl açıklıyorsunuz gelenlere
Sormuyorlar mı
Ay niyeti bozduracaksınız bana
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Amin sağol inş canım. Sizinkine de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Çocuk olunca evin patronu o olur tabii sizin durum gayet normalAmin ,istiyorsanız en uygun zamanda Allah size de bir evlat nasip eder inşallah.
Bence de kardeş kardeş uyumaktan iyidir. Ayrı yatmak şayet cinselliği sekteye uğratıyorsa o zaman sorun olabilir .böyle bir sorununuz yokmuş (bizde de yok) madem boş verin rahat ve deliksiz uyuyun.
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Sorma ya yorgan meselesi de eziyet dimi? Benim eşim sağolsun gecenin ilerleyen saatlerinde yorgani komple sahiplenir çift yorgan mi kullansan acaba?O nasıl bir lüks ya koca yatağa yayıl tek başına
Yorganı çekme derdi de yoktur
Valla tam benlik ama eşim kabul etmez
Horluyormuş gibi mi yapsam
- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.409
- 63
aranız gayet iyiymiş o yüzden problem yok bence. ama kendimi düşündüm bi, uykum çok hafiftir ufak seslere bile uyanırım..benim eşim de yorgun olduğu zaman baya horlar duyup uyandığım olmuştur biçok kez. ama gene de ayrı yatmak hiç aklımdan geçmedi.. bazen geceleri uyanıp üstünü örtmek bile mutlu ediyor beni ,nefesini bile duymak güzel bişey :)
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Ne güzel Allah mutluluğunu daim etsinaranız gayet iyiymiş o yüzden problem yok bence. ama kendimi düşündüm bi, uykum çok hafiftir ufak seslere bile uyanırım..benim eşim de yorgun olduğu zaman baya horlar duyup uyandığım olmuştur biçok kez. ama gene de ayrı yatmak hiç aklımdan geçmedi.. bazen geceleri uyanıp üstünü örtmek bile mutlu ediyor beni ,nefesini bile duymak güzel bişey :)
- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.409
- 63
sağol canım senin de mutluluğun daim olsun inşallahNe güzel Allah mutluluğunu daim etsin