KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

eşimin ailesiyle de kendi ailemle de 10 dk mesafede oturuyoruz ben annemle sürekli whatsaptan konsuruum günde 2 kere falanda telefonda konusuyoruz eşimde aynı sekilde konusur aradıklarında muhakkak acar gün içinde ailesine ugrar.

ne var bunda ?

Bi de neden annemizle konuşunca hesap verir gibi oluyor? Ne hesabı? Ne yapıyorsun ne var ne yok diye hem araşıyoruz görüntülü hem de whatsapptan 7/24 mesajlaşıyoruz. Eşim de istediğinde arar ve kaynanam da istediğinde eşimi arar.
Ha eşim benim sırlarımı anlatıyordur diye şüphe duyuyorsam zaten öyle pis ahlaklı adamla evli kalmam.
Bence kaynananın aramasını değil, eşinizi sorgulayın belli ki korkunuz var :KK66:

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim

Siz yokken o vardı, eşiniz size ilgiliyse varsın arasın nedir yani.. benim eşim annesiyle her gün konuşur ki aynı şehirde yaşıyoruz henüz sınır krizi geçirmedim...

Ben dört yıl evlat hasreti çektim şuan tüp bebek le hamileyim elhamdülillah Rabbim kucagıma almayıda nasip etsin inşallah ben neler yaşadım bu süreçte yaşamayan bilmez (kimseye de yasatmasın Rabbim) sende anlarsın anne olunca karnına düşünce bebek ben hayalinde şeviyodum bebeğimi şimdi minicik daha karnımda seviyorum evlenince evladın annelik bitmiyor canım ben KV aynı binada oturuyorum kocam işten gelince onun kapısını çalıp görmeden eve çıkmaz her gün konuşurlar telde ben rahatsız olmam hatta benim evladımda babası gibi olsun çok isterim

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim

O onun annesi arar, sorar, benimle evlendi diye kiminle ne kadar ne sıklıkta görüşebileceğine ben karar veremem, evlililik cüzdanı kocamın tapusu değildir diye düşünüp karışmamalı, eşine bu konuda en ufak bir imada bulunup kendinden soğutmamalı ve canını sıkmamalısın :kahve:

Diğer arkadaşlara çemkirdiğin gibi çemkirmezsin herhalde bu yorumuma.

Son düzenleme:
Konuşması neden sizi rahatsız ediyor ki? Evladına hal hatır sormanın nesi kötü? Anne bu insanlar. Evlenince kopsunlar mı evlatlarından? Bu kadar abartılı tepkiler size zarar. Heeeeerrguuuun arasın nedir yani?

Uslubun cok yanlış.

Benimde Allah izin verirse bi oğlum olacak. Ve ben inan bana her an arar sorarım. Buna da kimse karışamaz. Çünkü şuan bile oğlumu düşünüyorum, ağrısını sizisini sancısını çekiyorum kaldık i hastalıkta sağlıkta oğluma her koşulda bakacak ve yol göstereceğim. Ama emin ol senin su yazdıklarını gördükçe bende şimdiden tahtalara vuruyorum . uslubun cok yanlissss.

Bi yorumunda uygunsuz yani tahminimce sevistiginiz zamana da denk geliyor ama bunu su şekilde anlatabilirsiniz eşiniz Tabiki açıp anne sevisiyoruz diyemez ama 1 saat sonra arar anne müsait değildim der olur biter. Büyütme bu kadar .

Bize de cok denk geldi gelmedi degil ama eşim en geç 1 saat sonra ayıp anacim müsait değildim önemli bisey yok insallah der alırdi gönlünü .

Benim annemden cok ters zamanda arar illaki denk gelir bende en azından merak etmesin diye zahmet edip bi mesaj çekerim annem müsait değilim aricam seni diye.

Yanlış bir düşünce içindesin. Anne olunca anlarsın bence.

Yine söylüyorum kendine söyle biraz uzaktan bakmalı ve içinde bulunduğun bu yanlış düşünceden kendini kurtarmalisin.
Evliliğin sallanır yoksa.

Hiçbir evlat annesi ve eşi arasında kalmak istemez böyle saçma bi konu icin. Ve emin ol eşim bana böyle birsey dese bunu dediğine pişman ederim.

Kimsenin haddi degil beni doğuran la aramdaki bağa karışmaya.

Anneme de eşimin annesine de kurban olurum ben. Analar olmasa sen evlenecek adamı gökten mi beklicektin. Sukret bence sevdiğin adamı doğurduğu icin.

Niye canınızı sıkma gereği duydunuz ki?
Ben annemle her gün mutlaka konuşuyorum. Ya o arıyor ya ben. Üstelik de aynı şehirde yaşıyoruz. Sadece eşimin evde olduğu saatlerde arayacaksa ve acil değilse önceden whatsaptan yazıyor müsait misin diye. Bunda anormal olan ne ben anlamadım.
Yani eşim bu yüzden bana söylense ya da canımı sıkıyorsun dese, git ötede sıkıl derim, hiç de kafama takmam. Evlendim diye annemden babamdan vazgeçmedim valla onlar her daim baştacım benim. Buna laf edecek insan evladı da olmamalı bana göre. Başka derdiniz yok herhalde?

Dedirtiyorlar abla işte .

Çok ta üzücü aslında..

Bdv sayesinde bende kadin milletinden korkar oldum kelesim
Simdiden basladim oglanin beynini yikamaya
Boyle kadinlardan uzak dursun diye alttan alta veriyorum bilgileri

Bazı kadınlar artık yürüyen tehlike gibiler,okudukça üzülüyorum bende.
Hayırlı insanlarla karşılaşsın inşallah..

Ben de annem la ablamla hergün konuşurum eşimde annesini mutlaka arar günde 1sefer de olsa
Bende başlığı görünce konuşmalarını anlatcan sandıydım konuşsunlar canım sen ilerde evladınla konuşmaz mısın
Rahatsız oluyosan onlar konuşurken eşinin yanından uzaklaş yada o sen yokken arasın

Bu arada tek derdin bu olsun en kötü derdin bu olsun diyelim

X