KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

siz ailenizle sık sık görüşmüyorsanız garip gelmiştir.
ben hergün sabah arayıp seslerini duymadan onlar akşam arayıp konuşmadan gün bitemez.
size karşı zararları yoksa bunu konu yapmayın.
zarardan kastım sizi karşı doldurmuyorlarsa gayet güzel

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Ya gerçekten bazen bu kaynanalara hak vermiyor değilim yazık. Oğlu değil mi tabiki arar üstelik şehir disindaymis goremedigine göre arar o bir anne yaa sen annenle konuşmuyor musun ya da sen hergün konussan esin şikayetçi olsa sen ne dersin. Arasa arıyor dersin aramasa aramiyor dersin. Oğlunu aramak için senden izin mi alacak?

Benimde ailem sehir dısında.hergün ararım .sıkıntı nerde onu anlayamadım

Sizin gibilerde evlenmemeli.

Bunu söyleyenn ben kv nefret eden H E :KK54:
Aynen üstelik eşimin ailesini sevmem. Annesi de arar sürekli ama meraklı bir kadın her şeye burnunu sokar.
Ben annemlerle her gün görüşürüm, eşim öyle değil.
Annemle benim ilişkim ana-kız. Ötesi yok. Huzur bozma yok.
Diğerleri de ana-oğul kaygısıyla konuştuğu sürece sorun nerede anlamıyorum.

Huzur bozuyor, dolduruyor vs. dese anlayacağım ama yok.

ya bilmiş bilmiş konuşma benimle sen çok biliyorsun. ben ne eşimin ailesini nede kendi ailemi sildim attım vicdansızmıyım ben. lafı başka yerinden anlayıp burda bana laga luga yorum yapma. yürü git boş boş konuşup sinirimi bozmayın. ağzı kanlı vanpir gibi hemen saldırıyorsunuz ya ya kardeşim siz arıyorsunuz diye başkasınında aramasını nie istiyorsunuz ya allah allah ya.

Hiç aramasanda olur bence, kayıp değildir yani ailen için...

Hani derler ya;Bugün dağ arkasında yarın kapı arkasında diye!Sizde evlat büyütünce anlarsınız anne ve çocuğun hergün konuşmasında bir sakınca olmadığını

Böyle konular açılınca, oğlumu da gelin gelip benim elimden alacak diye korkuyorum.. Valla anasının hakkını ne yapsa ödeyemez yıllarca kahrını yükünü çekti, emek verdi büyüttü. Sizin söz söyleme hakkınız yok.. Ha sizi çekişiyor ise o zaman var..

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Niye benim Kayınvalidem de her gün arıyor arasın oğlunu merak ediyor Ben de her gün annemi arıyorum merak ediyorum �nsan sevdiğini arar ve merak eder ve araması da seni hiç ilgilendirmez tapusunu üstüne vermedi sonuçta çok yanlış düşünüyorsun O kadın kim bilir neler çekti o çocuğun büyütürken evlendi diye gelin hanım kızar diye aramayacak mı çocuğunu

X