- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.363
Yap valla , daha 10 yasinda ama simdiden basladim anlatmaya iliskiler nasil olur , nasil kadinlardan uzak durmali vs :)sanırım ben de aynısını yapacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap valla , daha 10 yasinda ama simdiden basladim anlatmaya iliskiler nasil olur , nasil kadinlardan uzak durmali vs :)sanırım ben de aynısını yapacağım.
Amin kelesim , allah boylelerinden korusun , hep iyilerle karsilatirsin yavrularimizi
En iyisi baksana sonra arayınca kötü kaynana olacağız. Baştan önlem alalım. Benimki doğsun 6 aylıkken mamayla birlikte başlarım belki bilinç altına yerleşir.Yap valla , daha 10 yasinda ama simdiden basladim anlatmaya iliskiler nasil olur , nasil kadinlardan uzak durmali vs :)
Ahhaa yok o o kadar kucukken anlamazEn iyisi baksana sonra arayınca kötü kaynana olacağız. Baştan önlem alalım. Benimki doğsun 6 aylıkken mamayla birlikte bağlarım belki bilinç altına yerleşir.
ALLAH yardımcımız olsun.Ahhaa yok o o kadar kucukken anlamaz
10 yas iyidir , 10 sene sonra baslarsin bilinc altina islemeye :)
Benim de aynı şekilde eşim, başta rahatsız olmuştum, şimdi alıştım, benim ailem uzakta ama onlar hep yakınlar diye içleniyordum başlarda.Ben dört yıl evlat hasreti çektim şuan tüp bebek le hamileyim elhamdülillah Rabbim kucagıma almayıda nasip etsin inşallah ben neler yaşadım bu süreçte yaşamayan bilmez (kimseye de yasatmasın Rabbim) sende anlarsın anne olunca karnına düşünce bebek ben hayalinde şeviyodum bebeğimi şimdi minicik daha karnımda seviyorum evlenince evladın annelik bitmiyor canım ben KV aynı binada oturuyorum kocam işten gelince onun kapısını çalıp görmeden eve çıkmaz her gün konuşurlar telde ben rahatsız olmam hatta benim evladımda babası gibi olsun çok isterim
Aynen :)Arıyor diye değil herhalde.
Ahhaa ofis bu tarz konularda hep ayni yorumu yapiyorsunBir gün herkes ofisin izinden gidecek.. yabancı gelin en iyisi der çekilirim..
9 yıllık evliyim eşim annesini ve kardeşini günde 5 kere arar ben yandım o zaman.arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki . NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
AminKız yada erkek hayırlı iyi insanlarla karşılaşsınlar..