Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı kadınlara anlam veremiyorum. Başlarında kim varsa söylesek de bağlasa şunlarıBoşver kardeş, yazsın işte döksün içindeki pisliğiki bu tür insanlara karşı ne kadar haklı olduğumuzu bizzat kendileri kanıtlasın.
AFFERİN CANIM İYİ BOK YEDİN
:)) benim kayınvalidem eşimi hep işteyken arıyor. Annemle de eşim işteyken konuşuyoruz. Ondan sorun olmuyor bi de ararlarsa meşgule atılır ya da açılmaz bence :)Calisan insanlarin beraber gecirdikleri 3-5 saati oluyor zaten. 7de eve geliniyorsa yemek fasli bulasik fasli derken saat 8-9 oluyor. 9dan sonra da sevisilecekse sevisilip yikaniliyor. Benimkiler 9dan sonra konusur mesela. Yarim anneyle konus yarim saat babayla konus oldu saat 10. Ee bu saatten sonra hangi sosyal aktivitemizi yapalim
Arıyor diye değil herhalde.Benim eskisi de hergün arardı ayrıldık
umarım değildirArıyor diye değil herhalde.
paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
Şahsiyet kendini ziyedesiyle belli etmiş zaten boşverin değmez diyorum .
J Janet Jak Esim
HanimKelesimiGetir
Başlarında biri olsa böylemi olur ah ah :))Bazı kadınlara anlam veremiyorum. Başlarında kim varsa söylesek de bağlasa şunları
HEERKES ..İŞİNE GELMEYENLER TABİ YANLIŞ ANLAMAYA KAVGAYA HEMEN HAZIRKİBLEMİŞMİŞ AY ÇOK UMURUMDA USLUBUM DEĞİL GERÇEKLER SİZE KOYUYOR. HADİ BYEEEE
Oyle bir secenek yok iste ne munasebet mesgule atilacak Misal bir yere yemege gidiyoruz, once bir fasil muhabbet eder sonra yemegimizi soyleriz. Oyle bugun de aramayayim mesguluz denmiyor. Bilmiyorum bana cok garip geliyor:)) benim kayınvalidem eşimi hep işteyken arıyor. Annemle de eşim işteyken konuşuyoruz. Ondan sorun olmuyor bi de ararlarsa meşgule atılır ya da açılmaz bence :)
Üslup diyoruz ya,nerede ben göremedim..
Kendilerini böyle başında durulacak bir nesne gibi gördükleri sürece, umudum kalmıyor bazı şeylere. Bazen diyorum bunlar gerçek mi diye, beynimin sınırları almıyor. O kadar sıradışı geliyor.Başlarında biri olsa böylemi olur ah ah :))
Zaten konuda savunduğu zihniyet belli, bu zihniyetinde bu şekilde konuşması beklenir zaten, o yüzden kustu kinini
ya bilmiş bilmiş konuşma benimle sen çok biliyorsun. ben ne eşimin ailesini nede kendi ailemi sildim attım vicdansızmıyım ben. lafı başka yerinden anlayıp burda bana laga luga yorum yapma. yürü git boş boş konuşup sinirimi bozmayın. ağzı kanlı vanpir gibi hemen saldırıyorsunuz ya ya kardeşim siz arıyorsunuz diye başkasınında aramasını nie istiyorsunuz ya allah allah ya.
Bende annemi hergun ariyorum cocugu oldugu icin olabilirmi sen neden mutsuzsun ? Okadar kotusunuzki uzuluyorum sizearkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki . NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim