KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Yarin obur gun sizinde evladiniz olsun,evlendiginde sakin aramayin olur mu ? Nasil merhametsizlik bu.

Arayıp seni kötülemiyor,eşini fitnelemiyorsa ne sakıncası var?
Kızlar anneleri ile mıç mıç konışunca iyi de erkek konuşunca ne oluyor.
Daha yeni evlisiniz belki o da zorlanmıştır oğlu evden gidince.
Kötü niyetli bir kadın değilse arasın konuşsun ay nolurki.

Büyük laflar etme e mi?
Sen de anne olacaksın.
İyi düşün,kayınvalidenle ille kötü olmak zorunda değilsin.

halamla (annem gibidir) sabah ve akşam olmak üzere 2 kere konuşuruz
bunun kocama ne zararı var?
nezaketen ne demek yahu? insan evladını ararken nezaketi mi düşünecek? gece yarısı arasa hadi nezaketten bahsedin
üslubunuza da hayran kaldım maşallah
evlenince aileler silinip atılmıyo, siz öyle yaptınız diye herkesi öyle sanmayın
ya bilmiş bilmiş konuşma benimle sen çok biliyorsun. ben ne eşimin ailesini nede kendi ailemi sildim attım vicdansızmıyım ben. lafı başka yerinden anlayıp burda bana laga luga yorum yapma. yürü git boş boş konuşup sinirimi bozmayın. ağzı kanlı vanpir gibi hemen saldırıyorsunuz ya ya kardeşim siz arıyorsunuz diye başkasınında aramasını nie istiyorsunuz ya allah allah ya.

Size ne aramasindan? Veya esinizin telefon konusmasindan? Gercekten bazilarin evlilik anlayisi hem garip hem komik. Sizden önce annesi vardi. Sizden sonra da olur. Bunu akliniza ilk bir oturtmaniz lazim. Ayrica sirf bir insan sizinle evlendi diye hersey sizi alakadar etmiyor. Artik anneler bir kenara cekilsin yaaww..Ogullarinin basinda artik biri var :işsiz:

annemle konuşuyorum tabiyki ama öle hergün nie konuşayım. hergün ben annemi arasam konuşucak bişey bile bulamam haftada 1 ararım annemi halini hatrını sorarım. hergün neden arıyım ya siz iyimisiniz?
Allah a şükür çok iyiyim . Siz nasılsınız ?

Annemı her gun ararım hatta akşam eve gidince aklıma bişey gelirse yine ararım .
Kv nefret ederım .
Ama eşimin annesı arasın oğluunu umrumda olmaz .
Ne ben karışırım ne de o benım annem aradıgında karışır .

Siz konuşmayı sevmıyorsunuz dıye herkesı suçlayıcı bır şekilde konuşmayın .
Annemın sesiini duymam yeter öyle saatlerce konusmaya gerek yok .

ya bilmiş bilmiş konuşma benimle sen çok biliyorsun. ben ne eşimin ailesini nede kendi ailemi sildim attım vicdansızmıyım ben. lafı başka yerinden anlayıp burda bana laga luga yorum yapma. yürü git boş boş konuşup sinirimi bozmayın. ağzı kanlı vanpir gibi hemen saldırıyorsunuz ya ya kardeşim siz arıyorsunuz diye başkasınında aramasını nie istiyorsunuz ya allah allah ya.
seviye magmada maşallah, ne tatlı dillisin sen öyle :)

halamla (annem gibidir) sabah ve akşam olmak üzere 2 kere konuşuruz
bunun kocama ne zararı var?
nezaketen ne demek yahu? insan evladını ararken nezaketi mi düşünecek? gece yarısı arasa hadi nezaketten bahsedin
üslubunuza da hayran kaldım maşallah
evlenince aileler silinip atılmıyo, siz öyle yaptınız diye herkesi öyle sanmayın
Bence dünki üyeler için polemiğe girip ban yemeyin :KK66: Ben aile bağları kuvvetli olmayan insanlar olduğunu düşünüyorum onlara göre zaten anneyi aramak sadece görev baksanıza süre belirlemiş 5-6 günde bir olsa neyse diyor :KK70:

:KK53::KK53::KK53:

Bu konu polemik çıksın diye açılmış besbelli.
Konu sahibi kara borsa:işsiz:

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
neden rahatsızsınız
bizimki yan apt de oturuyor hergün arıyor aranıyor bide sabah aksam görüşülüyor ben hiç rahatsız değilim.
durmadanda cagırır salca cekmeye götür. perde as bişey al :) :KK70: oğlu isticek yani normal şeyler bence

ya arkadaşlar hayırdır ya ? ben sizin hiçbirinize katılmıyorum. siz konuyu iyi okududunuzmu ? eminmisiniz okuduğunuza? konu sahibi diyorki 5 günde bir 6 günde bir arıyor demiyor. HERGÜN ARIYOR... diyor. sizce bu hergün arama normal ise ben gerçekten sizden şüpe ederim. insanın kv hergün ararmı ya one öle mıç mıç ana kuzusu gibi evlenmiş barklanmış baksın işine. tamam annedir konuşulur ama öle hergün hergün aranmaz. ayıptır ya nezaket gereğide zaten öle hergün aranmaz. burda hepiniz ahkam kesmişsiniz yok benimki hergün arıyor ben bişey demiyorum. yok aramasında bir sakınca yok. vs. asıl siz şakamısınız ya burda uydurmak kolay tabi yazıyorsunuz yalandan bol bol tabi kimse kimseyi tanımıyor sallayın burda istediğiniz gibi. hadi ordan yürüyün gidin be işinize bakın.:sinirli:
Uslubunuzdan dolayi kibledim
Kimsenin haddine degil buraya gelip insanlari yalancilikla itham etmek
40 yasinda kadinim , hergun annemi ariyorum , halini hatrini soruyorum
Bunun icin de kimseden izin almama gerek yok , kimse de annemle gorusmeme karisamaz

Niye kızlar her gün anneleriyle konuşunca iyi de normal de bi şey olmuyo da , erkekler analarını arayınca olay oluyo kıyamet kopuyo ben anlamadım .
Farkında mısınız bilmiyorum ama , eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı bi annesi var onun da .
Ne yani bi erkek evlenince anasını babasını unutsun mu ???

AY FENALIK GELDİ BURDAKİ HERKES KAYINVALİDE OLMUŞ. SİZİNLE UĞRAŞILMAZ ANACIM SİZ SALDIRMAYA ALIŞMIŞSINIZ. KONUYUDA BAŞKA YERİNİZDEN ANLAMAYA DEVAM EDİN OLURMU.

Uslubunuzdan dolayi kibledim
Kimsenin haddine degil buraya gelip insanlari yalancilikla itham etmek
40 yasinda kadinim , hergun annemi ariyorum , halini hatrini soruyorum
Bunun icin de kimseden izin almama gerek yok , kimse de annemle gorusmeme karisamaz
KİBLEMİŞMİŞ AY ÇOK UMURUMDA USLUBUM DEĞİL GERÇEKLER SİZE KOYUYOR. HADİ BYEEEE

Eşinizi doldurup, her şeyinize karışmıyorsa, meraklı meraklı kaynanalık girişimleri yoksa, ana - oğul iletişimde konuşuyorlarsa, sizle alakası yok konuşsunlar.

Ben de anne olacağım yani, oğlum evli diye arayamayacak mıyım? Aramak var aramak var kaynanalık yapmaya kalkıyorsa, huzur bozuyorsa amenna. Ötesi ilgilendirmez.

X