Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anlamıyoruz ki sadece çok garipsedik siz annenizle arada bir görüşüyorsunuz diye eşinizde mi aynısını yapsın.eğer kayınvalideniz eşinizi arayıp doldurmuyorsa size karşı huzursuz etmiyorsa sorun yokpaylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
Yani yeter artık arkadaş! Gelin olmanız kocanızı, mülkiyetine aldığın anlamına gelmez. Erkek annesi olarak sizin gibileri görünce oğlumu ince ince işleyeceğim. Yabancı gelin istiyorum ben. Şunu benim kızım, damadıma yapsa canına okurum. Bunun adı milyar kıratlık şımarıklık pes yani.[/QUO
BÜYÜK konuşuyorsun konuşma teyze
paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
O zaman anormal olan senin ailen, eşinin ailesi değil. Eğer bir sorun arıyorsan en önce kendinde sonra kendi ailende ara.paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
Daha neler duyacağız ya Rabb'im. Başında bir insan varsa ne olmuş? Neden her gün aramasın? İstediği kadar arar konuşur. Çok uzun sürmüyorsa sizi neden rahatsız etsin ki? Siz de annenizle her gün konuşun. Deseniz ki annesi arayıp bana karşı dolduruyor neyse. Bundan da şikâyetçi değilsiniz. Ben bundan rahatsızlık duymanizi doğru bulmadım.
Arasın ne olacak ki 1 yıla yakın farklı bir ildeydim annemle-babam hergün arardı ki ben de arardım :) şimdi aynı evdeyim tabi ailemle, farklı evde hatta aynı şehirde olsam yine ararlar ararımda.arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki . NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Yahu siz iyi misiniz?paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
Adı kaynana ya aramasın sormasın. Bazen ne yapacağımızı şaşırıyoruz demek ki. Ne olursa olsun annesiyle konuşur. Asıl anasını babasını arayip sormayandan korkmak lazım. Cidden annenle bu kadar konuşma demis mi ya?Enteresan değil mi valla güldüm. Biz ne yapalım güzel konu sahibi. Biz aynı apartmandayız yedi sülale bir arada kuzu kuzu :) :)
arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki . NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim