KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Ben de daraliyorum sahsen. Annemle 2-3 gunde bir konusurum ama her seyi de ortaya dokmem. Esim de masallah ne yedigimizden ne gezdigimize benim neler yaptigima kadar her seyi anlatir. Dahasi ailemle ilgili o gun ogrendigi seyleri de anlatir. Koalinanin kardesi isten cikmis, is bulmus, annesi falanca kursa baslamis...Ozel hayat hak getire. Soylenmemesini istedigim bir sey varsa surekli sunu anlatma bunu anlatma demek durumunda kaliyorum. Ayrica arama saatleri asagi yukari bellidir o saat gecince sitemli medajlar gelmeye baslar. Ya belki sevisiyoruz belki sinemadayiz belki romantik bir yemek yememiz gerekiyor. Her gun ayni saatlerde aranma zorunlulugu nedir? Oyle bir durumda kalacaksak da o duruma gecmeden aramasi lazim ki sonra sitem edip ortami bozmasinlar. Arac kullanirken dahi aransa asla kapatilmaz, arac kullaniyorum sonra konusalim denmez. Bos bos muhabbete canimiz pahasina devam edilir. Boyle sacma bir rituelleri var.
Bu kadari fazla bence.

9 ay karnında tasımıs canından can vermıs kanından kan vermıs hastalanmıs bakmıs yememıs ıcmemıs buyutmus okutmus oldugu ıcın arayabılır mı? Onu o dogurmus oldugu ıcın arayabılır mı ? Evladı ya evladı ne ıstıyosun senle evlendı dıye anasınu da mı grmesın knusmasın pes vallahı bazen ınanamıyorum okuduklarıma bu ne sımarıklık? Hadsızlık!

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
ileride azalır merak etme
iki taraf da alışır uzak olmaya

Benim kayınvalidem ve eşim her gün yüz yüze görüşüyor ve bunun dışında telefonda da konuşuyorlar. Aynı şekilde babasıyla da her gün mutlaka konuşuyor. Onu geçtim, beni de her gün ararlar. Ben kendi ailemle de her gün konuşurum. Hatta günde bir kaç kez. Bence normal sizinki. Ayrıca neden bundan rahatsız ve mutsuz olduğunuzu anlamadım.
bana fenalıklar basar sizin yerinizde olsam

paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
heee pardon şu son yazdığınızı okumadan yorum yapmışım
zihniyetlerimiz çok farklı
ben evlenince hayatı paylaştığımızı düşünürüm siz başınızda bir insan olduğunu
demek evlenip başımızda bir insan olunca ailemizi direkt silip atmalıyız

Başımda bir insan var ne demek ya :KK70: ben annemle hergün konuşuyorum, hatta kv ile de her gün konuşuyorum, hatta görümcem ile aram süper yazışıyoruz sürekli, eşimde hergün kv ile konuşur.. EYVAH başımda koca yok mu benim :KK70: ayrıca niye hayat eşim, yoldaşım değilde başımda, kölelik mi evcil hayvanlık mı bu :KK70: valla zihniyetiniz çok tuhaf, Allah sizin gibilerinden korusun yavrularımızı.

ya arkadaşlar hayırdır ya ? ben sizin hiçbirinize katılmıyorum. siz konuyu iyi okududunuzmu ? eminmisiniz okuduğunuza? konu sahibi diyorki 5 günde bir 6 günde bir arıyor demiyor. HERGÜN ARIYOR... diyor. sizce bu hergün arama normal ise ben gerçekten sizden şüpe ederim. insanın kv hergün ararmı ya one öle mıç mıç ana kuzusu gibi evlenmiş barklanmış baksın işine. tamam annedir konuşulur ama öle hergün hergün aranmaz. ayıptır ya nezaket gereğide zaten öle hergün aranmaz. burda hepiniz ahkam kesmişsiniz yok benimki hergün arıyor ben bişey demiyorum. yok aramasında bir sakınca yok. vs. asıl siz şakamısınız ya burda uydurmak kolay tabi yazıyorsunuz yalandan bol bol tabi kimse kimseyi tanımıyor sallayın burda istediğiniz gibi. hadi ordan yürüyün gidin be işinize bakın.:sinirli:

Annemle bol bol konusuruz ya ben ya da o arar. Bende bir anneyim oğlumu çok seviyorum anamdan emdigim sütü burnumdan da getiriyor getireck gel bunun ergenligiydi okuluydu ağlaması gulmesi askere ugurlayip hasret kalmak ve benle eşimin askimizin meyvesi. Ki kaybettiginde o kadar acisi büyük ki adı bile yok ve ben onu ne ümitle evlendirecem ne hayal le torunumu kucagima almanin hayaliyle kalacam ve sesini duymak istedigimde eşi bundan rahatsız olacak yazık. Bu ana kadar nerdeydiki şimdiki gelip benle oglumun bagina karışıyor az bir dur ötede yaw.
" Tabi doldurmadigi sürece yoksa aksinden bende rahatsiz olurum sonucta bende 5 yıllık evliyim ve 22 yaşında bir gelinim."
Ama hergunde aşşşıırrrrııı fazla kimse alınmasın hergün ney ya

• Beğen
Reactions: H E
paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!

başımda bir insan mı. kskskks. vah vah. çok üzüldüm. başınızda bir insana ihtiyacınız var demek.

neyse ban yemek istemiyorum.

ya arkadaşlar hayırdır ya ? ben sizin hiçbirinize katılmıyorum. siz konuyu iyi okududunuzmu ? eminmisiniz okuduğunuza? konu sahibi diyorki 5 günde bir 6 günde bir arıyor demiyor. HERGÜN ARIYOR... diyor. sizce bu hergün arama normal ise ben gerçekten sizden şüpe ederim. insanın kv hergün ararmı ya one öle mıç mıç ana kuzusu gibi evlenmiş barklanmış baksın işine. tamam annedir konuşulur ama öle hergün hergün aranmaz. ayıptır ya nezaket gereğide zaten öle hergün aranmaz. burda hepiniz ahkam kesmişsiniz yok benimki hergün arıyor ben bişey demiyorum. yok aramasında bir sakınca yok. vs. asıl siz şakamısınız ya burda uydurmak kolay tabi yazıyorsunuz yalandan bol bol tabi kimse kimseyi tanımıyor sallayın burda istediğiniz gibi. hadi ordan yürüyün gidin be işinize bakın.:sinirli:

Siz annenizle konuşmuyormusunuz ?

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
kuzum bence hiç takma kendini üzme biz kayınvalidemlerle aynı semtte oturuyoruz hergün oraya gitmemizi bekliyorlar pazar günleri bir plan yapıp kendimize vakit ayıramıyoruz her pazar orda olmamızı bekliyolar gezmeye tozmaya gittiğimiz zamnada saat kaç olursa olsun buraya uğrayın diyolar ve uğruyoruz 5 dk oturup kalkmada yok saat 1 lere 2 lere kadar tutuyolar ve bunun dışında hergün defalarca konuşurlar benide severler sayarlar haklarını yiyemem bende severim onları bu durumda olsan deli olursun herhalde ve sadece 6 aylık evliyiz :)

Anne neden çocuğunu aramasin ki.benimkisi de her gün konuşur hatta bazen günde birkaç defa.farklı şehirde de değiliz.ne olabilir bu durumda

Ileride evladiniz oldugunda siz ayda bir kez arar,senede bir kez görüşürsünüz böylece tepkiselliginizi gostermis olursunuz.
Hey Allahim ya !

halamla (annem gibidir) sabah ve akşam olmak üzere 2 kere konuşuruz
bunun kocama ne zararı var?
nezaketen ne demek yahu? insan evladını ararken nezaketi mi düşünecek? gece yarısı arasa hadi nezaketten bahsedin
üslubunuza da hayran kaldım maşallah
evlenince aileler silinip atılmıyo, siz öyle yaptınız diye herkesi öyle sanmayın

Basindan bi insan mi wardir ay kiyamaaam sen evlenene kadar nasil yasadin ki basinda kimse olmadan yazik ne kadar uzuldum

Siz annenizle konuşmuyormusunuz ?
annemle konuşuyorum tabiyki ama öle hergün nie konuşayım. hergün ben annemi arasam konuşucak bişey bile bulamam haftada 1 ararım annemi halini hatrını sorarım. hergün neden arıyım ya siz iyimisiniz?

Her gün konuşmaları normal..

Ama sizinle eviliğinizle ilgili her şeyi anlatırsa ben de istemem..

X