ediyorum zaten sen bilmesende valla bak:))
bir çok konuda takdir ediyorum cesaretini ve yazdıklarını.
senin kadar güzel yazıp tasi gediğine koyamadigim için girmiyorum genelde ama gizli takipcinimifşa ettim kendimi suan
bak şimdi heycan yaptım norveçli gelin felanhadi hayırlısı:)
Bazılarına özür şartı koyuyoruz, kimine de uyarı verdikten sonra direkt üyelik iptali yapıp özür dilemezse açılmasın notu düşüyoruz, hakaret mi var bu topikte? Siteye yeni girdim, henüz kötü içeriklere bakamadım ama genel olarak kötü içerik sayısı ana sayfada görünüyor, galiba site yıkılıyor bu gece, yine fazla mesai görünüyor banaEvlendim başımda biri var arrık annemin her dakika aramasına gerek yok mu
Mune bu arada mune bir önerim var kk da hakaret eden üyeler özür dilemeden banı açılmasın bandan daha zor gelir onlara bence süper olur
ben yinede torunlara hirka, yelek felan oreyimayy teşekkür ederim çok mutlu oldumgel gel norveçli gelinlerin kvalideleri çetesine katıl, ne çekeceğiz kınasıydı, bohçasıydı
Bende annemle hergün konuşurum ne varki bunda. Benim annemde başka şehirdearkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
arkadaşlar selamlar,
Evlatlar hiccc kolay buyumuyor Rabbim evlatlarimizi hayirli insanlarla karsilastirsinOğlum 3 yasina geldi iviri zivir sendromu susu busu bitmedi. Su saat olmus hala uyumamis uyutayim diye cebellesiyorum. Sonra bu evlenecek ve karısı ama annen bizi niye her gun ariyor diyecek oyle mi?
Allah uzak etsin
Bende başlığı okuyunca seni köyülediğini duydun falan sandım Allahım ya cok komiksiniz uzakta gurbette olunca başka ne bekliyordunuz . bende ailemle hergün telefonlaşırım yüz yüze görüşeneyeceğimize göre başka nasıl iletisim kurabilirizarkadaşlar selamlar,
Araları iyi demek ki ben öyle düşünrdüm. Bizimkide haftada bir anasıgil ararsa görüşüyo resmen bende bunların arasındaki problem ne diye düşünüyorm meselaarkadaşlar selamlar,