KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Size bir zarari yoksa neden rahatsiz oluyorsunuz anlamadim. Ben olsam sevinirim yuvama karismadiklari surece esimin mutlu olmasi beni mutlu eder cunku.

Ya bu telofon gorusmesi kişiden kişiye değişiyor bence bizde her gün gorusuruz erkek kardeşim annemi her gün arar ama eşim aramaz çünkü telefonda konuşmayı sevmez ziyaret eder haftada 2 yada3 gün arayıp oğlunu doldurmuyusa huzurunuzu kacirmiyosa arasın canım ne var ki bunda bence gayet normal bir durum

Bu konu önceden açılmıştı sanki bir bana mı öyle geliyor hani özellikle uygunsuz zamanlarda yakalanıyoruz kısmı, böyle bir üye daha vardı yeni evliydi arıyordu kv falan...
Öncelikle evlenince nüfus cüzdanından ana ve baba adı silinip eş adı mı yazılıveriyor, kovuktan mı çıkmış oluyoruz bir bunu düşünün.
Sonra, sizin ailenizi arama sıklığınızla eşinizinki uymuyor diye siz en iyisi onlar tü kaka olmuyor bunu bir düşünün.Çünkü bu alışkanlık meselesidir.
Saçma bir kıskançlığa düşmüşsünüz,yanlış düşünüyorsunuz şu kadar yorumdan sonra farketmişsinizdir umarım.

Doğurduğu büyüttüğü evladı aramak için izin mi alsın, şaka mısınız.
Bir anne neden her gün arar demişsiniz, cevabı içinde saklı bulmaca gibi olmuş, annesi çünkü, ötesi mi var.
Benim eşimin annesi de 3 aydır aramıyor, keşke arasa, oğlunu torununu sorsa..
Araya fesatlık koymuyorsa sorun ne..

+1000

Telefon konusuna yorum yapmıyorum zaten herkes yazmış çok güzel ama bu ‘ başımda biri var’ konusu zaten konu sahibinin ne mantıksız düşündüğünün bir kanıtı. Kendisini eşiyle eşit görmüyor daha aşağıda görüyor. Yazık birde çocuğu olursa asıl o çocuğa acıdım inşşallah biraz aklı başına gelmeden çocuk yapmaz

şimdi burada tam olarak sizi rahatsız eden nedir?Bende annemle konuşuyorum.Kayinvalidemlede konuşuyorum.Eşimde tabiki annesi ile konuşur hatta aramadiysa ben derim ara diye evlenince insanlar anne babasından feragat etmiyor ki konuşmaları çok normal takılmayın bence..

Biz ailesiyle aynı sehirdeyiz. Hatta en az ayda 1 görüsürüz. Ama yinede babası 2 güne bir arar. Cözümsüz. 2 senedir ne yapsam değişmedi. Bukadar sık neden arıyor bilmiyorum. Arar nerde napıyor kimle sorar kapatır. Rapor alır anlıycagın. Kabullendim

He tabi sonra görüstügümüzde esim eve erken gelmis ama biz onlara gitmek yerine gezdiysek ya da evde oturduysak laf sokar surat asarlar. O olmasa arasın bence sıkıntı yok

Cok sacma geldi düsünceniz. Bizde esimle 2 senedir evliyiz ve benim esimde Annesine Babasina düskündür arar sorar nerdeyse hergün konusurlar ve ben bundan mutluluk duyuyorum hatta bazen cumalari veyatta önemli günlerde aradinmi ara derim.
Siz biraz kıskanclik yapiyor olabilirmisiniz acaba? Ama Annesinin ve Sizin yeriniz esiniz icin ayridir bence buna hic gerek yok

Her annenin sözü gibi anne olunca anlarsın

yorumların hepsini okumadim, çok merak ettim çocuğunuz var mi?

İlişkinize bi zararı yoksa arasın kadıncağız ne var bunda. Ben annemden bir gün haber almasam kalbim sıkışır. Sizde anne olunca anlayacaksınız. Oğlunu size karşı doldurmuyorsa konuşmalarının ne zararı olacak ki. Büyütmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…