Başımda biri var ne demek afedersin? Sen kendi başına bir birey değil misin, kendi başına bir hayatın karakterin yok mu? Neden eşim, hayat arkadaşım diyoruz, çünkü bu hayatı eşit paylaşıyoruz. Evlilik yolunda beraberiz. Başında birinin olması gereken varlıklar başında birine muhtaç olan varlıklardır. Kendi başına yaşayamayacak evcil hayvanın başında biri olur, yemeğini suyunu verir, korur kollar. Eski zamanlarda kölelerin başında sahipleri olur, yaşamalarını sağlarlardı. Kadın dediğin başında biri olan değil koruyup kollayan, aileyi bir arada tutan temel direktif. Yanımda kocam var, hayatta yalnız değilim, ben tek değilim, sorumluluklarım var dese tamam ama başımda erkek var demek çok acizce bence.
Aşk olsun hepimizi yaktınız geçtiniz yaniBir gün herkes ofisin izinden gidecek.. yabancı gelin en iyisi der çekilirim..
Aşk olsun hepimizi yaktınız geçtiniz yani
umarım değildir
Eksik olmayasın, içi dışı güzel gelinin olsuuuunay aşkolsun öyle şey olur mu üzüldüm şimdizaten konu sahibi gibi tipler o kadar çok ki öyle olmayanlar parlıyor arada o yüzden sen ve senin gibiler güvence altındasınız
Eksik olmayasın, içi dışı güzel gelinin olsuuuunAkıllı kadınsın sen kabul etmezsin öylesini
Biz ailesiyle aynı sehirdeyiz. Hatta en az ayda 1 görüsürüz. Ama yinede babası 2 güne bir arar. Cözümsüz. 2 senedir ne yapsam değişmedi. Bukadar sık neden arıyor bilmiyorum. Arar nerde napıyor kimle sorar kapatır. Rapor alır anlıycagın. Kabullendimarkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
He tabi sonra görüstügümüzde esim eve erken gelmis ama biz onlara gitmek yerine gezdiysek ya da evde oturduysak laf sokar surat asarlar. O olmasa arasın bence sıkıntı yokBiz ailesiyle aynı sehirdeyiz. Hatta en az ayda 1 görüsürüz. Ama yinede babası 2 güne bir arar. Cözümsüz. 2 senedir ne yapsam değişmedi. Bukadar sık neden arıyor bilmiyorum. Arar nerde napıyor kimle sorar kapatır. Rapor alır anlıycagın. Kabullendim
Evet ben de onu demek istemiştimNeden aramasın annesi sonuçta bende abimde hergün annemle konuşuruz ben aramazsam annem arar abim aramazsa onuda arar
arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
İlişkinize bi zararı yoksa arasın kadıncağız ne var bunda. Ben annemden bir gün haber almasam kalbim sıkışır. Sizde anne olunca anlayacaksınız. Oğlunu size karşı doldurmuyorsa konuşmalarının ne zararı olacak ki. Büyütmeyin bence.arkadaşlar selamlar,