KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Ben de anne babamla hergün görüşürüm evladım da olsa hergün ararim.

Hayal edemedim, sonra senin gelin burada konu açar falan nasıl savunsak ucundan tutsak şaşarız heralde

ben o zamana kadar sisterhood gibi bir harlem çetesi kurar gelini taşlatırım, zaten o dönem forumun yarıdan fazlası kaynana olacak ay resmen federallerin bile giremediği ortam bayram yeri gibin

ben bir arkadaşa laf arasında rus gelinim olsa ne güzel sarı saçlı mavi gözlü torunlar olur.
sulalede yok hep kara kaş kara göz dedim
kadının gözleri portledi
oğlunu katil mi edecen sen dedi

ben bir arkadaşa laf arasında rus gelinim olsa ne güzel sarı saçlı mavi gözlü torunlar olur.
sulalede yok hep kara kaş kara göz dedim
kadının gözleri portledi
oğlunu katil mi edecen sen dedi

kuzey evropaya açıl, isveç- norveç dehşet hem elini kana bulama riski de yok

anladım..oglumu buyutecem...okutacam...emek verecem. ıs sahıbı yapacagım..evlendırecegım...evını kuracagım...sonrada gelının gozune gorunmeyecegım...oglumu ararken ızın alcam..arasan suc aramasan ne soguk annesı var derler..

Sanami sorucakti kadin ararken bide?

Tovbe tovbe. En son boyle bi konuya yazdigimda banlanmistim o yuzden fazla bisey diyemiycem.

Aklindan boyle niye ariyo gibi fesatliklari gecirmeyi birak. Esim evlenmeden oncede annesiyle konusurdu simdide konusuyo. Hatta her gun kv ler ariyo onlar aramayinca esim mutlaka ariyo hallerini hatirlarini soruyo 10 dakikacik ne var bunda yani?

Hatta bende o kadar alistimki kv bi gun aramayinca ben ariyorum hayirdir noldu aramiyosunuz ozlettiniz kendinizi diye sakaya vuruyorum gulusuyoruz hep birlikte yani.

Neden bi insan evlenince esinin ailesini silmesini bekler anlamiyorum.

Başlığı görünce ben de sizin hakkınızda konuştular sandım. Bir anne çocuğunu elbette arayabilir kadın erkek çocuk ya da yetişkin farketmez

Kayınvalide her konuşmanızda sizi karalıyor ve ev durumunuza müdahil oluyorsa haklisiniz, bu insanı rahatsız eder. Ama durum şu işe, aaa evlendik bitti gitti ne gani her gün her gün diyorsanız, haksızlık konu sahibi. İsteyen anasıyla babasıyla günaşırı da konuşur günde iki üç seferde:) sıkmayın tatlı canınızı..

kuzey evropaya açıl, isveç- norveç dehşet hem elini kana bulama riski de yok
vallahi tam nokta atışı yaptın
norveç istiyorum.norveç olsun
dilimizi çat pat ogrense yeter.
ben öğrenir anlasirim gelinimle
zaten aynı dili konuşunca malum çok anlaşılmıyor artık
adım çıkacak şimdi seninle görüştüm diyebatı hayranı diyecekler
yallah diyecekler.norveç kızları sırada senin oglanlari bekliyor diyecekler
seni tanımıyorum office.

Valla hic oyle deme yarin millet gelinim bana atar yapti derken sen efil efil takilacaksin gelininle Heidi gibi, sonra bana tesekkur edersin bak

Bence sen kotu birisin. Allah gonlune gore versin insallah

Yaklaşık 2 yıldır asla konuşmadığım bir kaynanam var.. düzenli olarak eşime sorarım anneni aradın mı? Hayır derse kızarım neden aramıyosun diye! Çünkü o onun annesi ve her evladın annesine karşı sorumluluğu vardır.. benim hiçbişeyim onun çoookşeyi.. onlar tabi ki konuşcaklar bundan kime ne? Siz neden rahatsızsınız ben anlayamadım..?

Herhalde beyin koşarak uzaklasmıs sende?? Benım de yavrum var ben de hergün aramayı düşünüyorum suan 2 yasında ama ararım yani . Kadın doldurmuyorsa mutsuz etmıyorsa bencillik etme

Valla hic oyle deme yarin millet gelinim bana atar yapti derken sen efil efil takilacaksin gelininle Heidi gibi, sonra bana tesekkur edersin bak
ediyorum zaten sen bilmesende valla bak:))
bir çok konuda takdir ediyorum cesaretini ve yazdıklarını.
senin kadar güzel yazıp tasi gediğine koyamadigim için girmiyorum genelde ama gizli takipcinimifşa ettim kendimi suan
bak şimdi heycan yaptım norveçli gelin felanhadi hayırlısı:)

Bende sabah 10a kadar mutlaka annemi ararım aramazsam annem 10:30a kadar eşimi falan aramış olur o da beni işyerinden aramaya başlar sanırım 11:30a kadar ulaşamazsa bizim şehre biletini almış yola çıkmış olur
13 yıldır böyle
Valla yapçak bişey yok ana oğul sonuçta konuşuversin sanki seni mi arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…