- 6 Mart 2013
- 255
- 289
- 37
valla son kısmı kayınvalıdenızın ahlakı boyutu olmus kusura bakmayın lutfen..okadarda degil.Oooooo açılın ben geldim burası benim yerim.... benim kayınvalidem Gunde ortalama en az 2 kere arar ne zaman uyandık ne yedik ne içtik suan ne yapıyoruz planımız ne gün içerisinde biryere gidecekmiyiz hepsini her konusmada istisnasız sorar hem oğluna hemde de bana ayrı sorar.... bu zaman a kadar hiç takılmadım dert etmedim etmem de benim valide sultan meraklı merak ediyor neyapayım degiştirebilirmiyim hayır ozaman sallla gitsin.... he şu da var eşimin cinsel yönden ufak bir rahatsızlığı olmustu bir kaç kere doktora gidip geldi kayınvalidem yatak odama oğlunu sıkıştırıp aç bakıcam oğlum neyin var aç aç diye ısrar ettiğini bile duymuşum dur hemde kendisi bana söylemiştir.... hayat kısa önemli olan benim huzurum aranmış aranmamış sormuş sorusturmus hiç takmam itinayla cevap verir hem oğlu hem ben
he şu da var eşimin cinsel yönden ufak bir rahatsızlığı olmustu bir kaç kere doktora gidip geldi kayınvalidem yatak odama oğlunu sıkıştırıp aç bakıcam oğlum neyin var aç aç diye ısrar ettiğini bile duymuşum dur hemde kendisi bana söylemiştir....
Kadın oğluna aşııkkk aralarına girip kendi huzurum bozulacağına he heee diyip geciyorumvalla son kısmı kayınvalıdenızın ahlakı boyutu olmus kusura bakmayın lutfen..okadarda degil.
Kezzap gibi yorumlar atarız suratına, Kazen ve Mune'nin bile giremediği konular olur varsın gerisini sen düşünben o zamana kadar sisterhood gibi bir harlem çetesi kurar gelini taşlatırım, zaten o dönem forumun yarıdan fazlası kaynana olacakay resmen federallerin bile giremediği ortam bayram yeri gibin
Eger sizin huzurunuzu bozacak birsey konusmayip esinizi size karsi olumsuz doldurup yonlendirmiyorlarsa bence karismaya hakkiniz yok. Evladi yani tabi ki de arar hergun. Ben de annemi hergun ararim ve esim rahatsiz oluyorum dese hadi ordan derim.arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Böyle saçmalık gormedim siz de anne olunca anlarsiniz ne desek bospaylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!