KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Ben henüz anne değilim ancak ona rağmen bunu bi hak görüyorum bir insan evladını istediği zaman arayabilir size mi soracak ? Size kötülüğü yoksa sizi ne ilgilendirir sonra kaynana şöyle böyle veryansınları gelir ..

Başımda biri var diyince evcil hayvan mı olmuş oluyor? Çok ayıp gerçekten..
Başımda biri var ne demek afedersin? Sen kendi başına bir birey değil misin, kendi başına bir hayatın karakterin yok mu? Neden eşim, hayat arkadaşım diyoruz, çünkü bu hayatı eşit paylaşıyoruz. Evlilik yolunda beraberiz. Başında birinin olması gereken varlıklar başında birine muhtaç olan varlıklardır. Kendi başına yaşayamayacak evcil hayvanın başında biri olur, yemeğini suyunu verir, korur kollar. Eski zamanlarda kölelerin başında sahipleri olur, yaşamalarını sağlarlardı. Kadın dediğin başında biri olan değil koruyup kollayan, aileyi bir arada tutan temel direktif. Yanımda kocam var, hayatta yalnız değilim, ben tek değilim, sorumluluklarım var dese tamam ama başımda erkek var demek çok acizce bence.

Benim esim de annesi veya babasiyla neredeyse her gun konusurlar. Ben hic rahatsiz olmadim konustuklari 5 dakika zaten ne olacak ki.

Balayina yurtdisina gitmistik ve her gun aradi annesini whatsapptan. Neler yaptigimizi anlatti arada ben de konustum. Ben mesela hic aramadim annemleri. Ablama msj attim biz geldik iyiyiz arada foto yolladim o kadar. Donunce ucaktan inince aradim :) ama rahatsiz etmiyor beni ne vbileyim ben aramam hergun ama o istiyorsan arasin yani. Kendi ailesi. Bosver takma kafana.

Sanki hepiniz kaynananiza bayiliyorsunuz ne bicim yorumlar bunlar
Wallahi ben bayilmiyorum. Aslina bakarsan esim de annesiyle cok iyi anlasamaz. Ama sever onu. Annedir nihayetinde. Tek cocuk bir de esim. Merak ediyor kadin onu azcik da evhamli. Butun gun evde yalniz ne var konussalar 5 dakika. Bence sorun yok. Annedir yaa cocugunu ozler. Benim esim de konusur annesiyle sık sık. Bilmiyorim hamilelik oncesi de simdi de asssla karismadim. Aklima bile gelmedi bi konuda bisey soylemek gercekten cunku rahatsiz etmedi beni ne bileyim.

Allah allah çok ilginç bir durum hiç bir anne çocuğunu hergün aramaz halbuki yahu
Bi psikoloğa mı görünse anne?

aralarında birşey olmasın sakın...niye arıyo ki ..ala ala....bence eşine çaktırmadan annesinin telini blokla

Çok çok doğru bi mesaj 100 kere begenme butonu olsa yine begenirdim

Allah ım neler okudum böyle
Şimdiden içime ateş düştü bi oğlum var ileride oğlumu ararsam bide böyle gelinim olursa vahki ne vah halimize yandık mı yandık herifle

Sanki hepiniz kaynananiza bayiliyorsunuz ne bicim yorumlar bunlar
Kaynanaya bayılıp bayılmamak değil burada konu. Gelin kaynana ilişkisinden bahsedilmiyor çünkü, anne evlat ilişkisinden rahatsız olmuş konu sahibi. Anne evlat arasına girilmemeli, yazıktır gunahtir.

Belki evladıyla konuşmak, sesini duymak için arıyordur. Kimsenin kaç gün daha yaşayacağı belli değil. Bırakın arasın. Siz de arayın sevdiklerinizi, hal hatır sorun.

Iyi de sana ne ki bu durumdan. Anne oğul konuşuyorlar. Ben de her sabah annemi ararım. Kimsenin de arama demek ya da rahatsız olmak haddine değil. Evleniyoruz diye ailelerimizden vazgeçmiyoruz.

Abartıyorsunuz . Benim cidden kötü bir kayınvalidem var arar eşinden ayrıl bile demiştir arkamdan neler neler ama ben eşime konuşma gitme demem asla buna hakkım yok o annesi ve ben de bir gün anne olacağım kadın sana bir kötülük yapmıyorsa bırak arasın hakkı . Ayrıca sen de ara hal hatır sor yarın bir gün kocamı arıyor beni sormuyor diyip dert yanma

Ayyy başımda bir insan vardır ne yaaa... ne ilkel tabirler. Yani evlendin diye annen artık seni merak etmiyorsa gariplik eşinde ya da kayinvalidende değil sende ve annende. Sanki evlenince anne evlat bağı kopuyormuş gibi. Ne tuhaf bir aile anlayışı.

Kaynanamdan hiç hazzetmem, benimki de her gün arar ama rahatsız olmak hiç aklıma gelmedi.

Arayacak tabi annesi o çok yanlış dusunuyorsunuz ilerde çocuğunuz olduğunda düşüncelerinizin ne kadar yanlış oldugunu anlarsınız

kuscam valla kuscam.

sizinki kıskançlık değil tedavilik bir durum en yakın hastaneden bi randevu alın bence

İyi yapıyor hergün oğlunu aramakla. Sohbetleri bol olsun.
Siz de kendinize başka dert bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…