Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

Bende bı arkadasa oturmaya gıtmıstım orda bı kadın vardı 4-5 yaslarında da bı oğlu vardı bı baktım koca oğlan geldı anasının memesını açtı emdı emdı gıttı ben sok oldum ama kadın kendıyle gurur duyarcasına hala emzırdıgını söylendi hıc unutmuyorum çok ıyı bı halt edıyomus gıbı yanı annelere büyük iş düşüyor bukadar anaç olmayada hıc gerek yok

30'un ustunde adam icin biberonla uyumak normalse, emzik emmek, anne tarafindan emzirilmek, altina bez baglayip yatmak, yemek degil mama yemek, emeklemek filan da normal demektir. Ne de olsa kimseye zarari yok degil mi? Anormal olmak icin adam bogazlamalari lazim, boyle seylere de takilir mi canim, dimi yani? Ne kadar da sevimliler hem

Cocuklari olan ve bunu normal bulan bayanlar o zaman cocuklarina bu davranislarini biraktirmasinlar. Kimseye zarari olmadikca normal ne de olsa.
Bu konu bende bayagi bir tesir birakti yalniz. Konu sahibi arkadasi son derece samimi buluyorum ben tabii. Demek ki onun esi de bunu bazi arkadaslarimiz gibi normal bulanlardan demek ki.

ben tekrar sorayım. askerliğini yapmış. peki bu kadar ay elinde biberonla nasıl uyumuş koğuşta. kesinlikle askerde psikiyartriste sevk edilirdi. çünkü koğuşta dalga konusu olurdu.

Son düzenleme:
Yanlis hatirlamiyorsam askerligini kisa donem yapmis esi. Benim tahminimce ya gizliden birsey yapti, ya o kisa donemde iradesine hakim oldu, korkudan tuttu kendini. Ya da kendini baska sekilde tatmin etti, parmagini emmek gibi.

Yanlis hatirlamiyorsam askerligini kisa donem yapmis esi. Benim tahminimce ya gizliden birsey yapti, ya o kisa donemde iradesine hakim oldu, korkudan tuttu kendini. Ya da kendini baska sekilde tatmin etti, parmagini emmek gibi.
kekşe karısının yanındada tutsaymış. kendini. yada parmağını emseymiş.

kekşe karısının yanındada tutsaymış. kendini. yada parmağını emseymiş.

Iste evlendikten sonra nasilsa kopruyu gectik diye salmis kendini. zaten arkadastan da saklamis bunu evlilik oncesinde. adam da biliyor yaptiginin normal olmadigini tabii, ayrilir korkusundan soylememis.

Ama be kardesim o yasta da biberon mu emilir ya? dimi? biraksaymis o kadar saklayana kadar. Insallah esinin henuz saklayip daha sonra ortaya cikacak baska vukuatlari yoktur boyle. Konu sahibine cidden uzuldum, olur muy boyle sey ya. :26:

bende tırnak yiyorum 40 yaşında olucam yakında.kızım parmak emiyor hiç bırakacak gibi durmuyor.

ne yapalım kocam beni de boşasın o zaman.tv seyredeken kitap okurken sürekli tırnak yiyorum.
kardeşim kirpiklerini yoluyor.o yüzden takma kirpik kullanıyor.

Trajikomik bir durum.
Dudak ve diş yapısında sorun varmı?
Normalde emmeyi bırakmayan çocuklarda tavşan dudak ve ön dişlerde bozukluk meydana çıkar.
Kesinlikle yardım almalı bu konuda. Ona nasıl hissettirdiğini açık bir dille söyleyin ama sakin konuşarak, aşağılamadan. Tedavi olmasına ikna edin yoksa çekilecek gibi bir durum değil. İleride çocuk içinde büyük sorun. Psikolojik travma yaşayabilir çocuk gördüğünde.

bazen diyorumda kızarlar bana şimdi:). evlenmeden önce birşeyler yaşanmalı.
al en hafifi bu. bazen daha kötü şeylerle de ,karşılaşıyorlar.
neyse bu mesajım şimdi rahatsız eder bazı kişileri.bu benim fikrim aman ha.
. işi şansa bırakmak oluyor bir yerde.
konu sahibinin yapacağı şey şu olmalı.
acilen psikiyatra gidilecek. ve anne babaya söylemekle tehdit edilecek. gitmezse.
çözüm bu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, konuyu neden kişisel algılıyorsunuz? eşim tırnak yiyor, ayrılmam lazım demiyorum ki!
Hangi kadın cinsel birliktelikten hemen sonra süt dolu biberonu emerek uyuyan bir koca ister, yapmayın allah aşkına!
yani yarın bir gün bir çocuğumuz olacak kısmetse, bebeği de aramızda yatırıp, ikisinin biberonla süt içip uyuya kalmasını mı izleyeyim?
30 küsür yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Bu kadar normal bir davranışsa, hatta 'ciciyse' neden siz çocuklarınıza biberonu bıraktırıyorsunuz?

Üstelik paldur küldür ayrılacağım demedim, bir kadın olarak hissettiklerimi sizinle paylaştım.

Kısa dönem askerliğini yapmtı eşim. Orada kendine hakim olduğunu söyledi ama gizlice yapıp yapmadığını bilemiyorum tabii.

Normal olarak gören arkadaşlar, biberonla süt içip uyuyan bir koca ile altına bez taktırtmak isteyen koca aynıdır. Tırnak yiyen koca ile değil.

konu sahibinin yapacağı şey şu olmalı.
acilen psikiyatra gidilecek. ve anne babaya söylemekle tehdit edilecek. gitmezse.
çözüm bu.

Anne baba büyük ihtimalle biliyor. Direk ayrılmakla tehdit etmeli. Zaten bu alışkanlığı bırakmaz ise sonu pek iç açıcı gözükmüyor.
Kadın korunma iç güdüsü ile erkeğe yaklaşır. Böyle giderse hem kendini yanlız hissedecek hemde saygı kalmayacak. Bir süre sonra kadın tarafından aşağılanma, hakaret , kavga gürültü, dayak ne ararsanız çıkabilir meydana.
Kesinlikle ve kesinlikle tedavi olmalı başka çaresi yok.

Konuyu okuyunca güldüm eşimi gözümün önüne getirdim biberonla hayal etmesi bile zordu :)))

Doktora gitmeli eşiniz belliki bu durumun altında yatan sebebler var..Tabi biz buradan bunun sebebini bilemeyiz..Ama fenanın ötesinde garip bir davranış bu..

Şu kk birgün bana küçük dilimi yutturacak

Konu sahibi arkadasim cok haklisiniz, ve cok da mantiklisiniz. Bazi insanlar konuyu farkli yerlere cekiyorlar, tirnak yemek, sac/kas cekistirmek biberon tabii ki bir degil. Herkes icin degil ama bazilari sadece muhalefet olsun diye yorum yapar, gunun stresini atmaya. Onlari es gecin, kendinizi 40 kere de anlatsaniz bu tur yorumlar gelir.

Peki siz ne yapacaginiza dair bir karar verebildiniz mi bu konuda?

aynen banada bundan daha fazlası olamaz dıyorum

ertesi gun bı bakıyorum oluyormuş

buda o konulardan bırı

yine söyluyorum doktor tek çözüm başka yollar deneyıp ilişkinizi yıpratmayınn

Son düzenleme:
yok. ben kendi anne babasına demek istedimdi..utanır çünkü kayınvalideden ve kayınpederden varsa kardeşlerinden

Son düzenleme:
ben de olsam bu durumu ciddi anlamda kafama takardım

hemen verip veriştirmeyin bi empati yapın bakalım birlikte yatağa yatıyorsunuz

konuşmak istiyorsunuz,sarılıp uyumak istiyorsunuz ama bunun için eşinizin biberon emmesinin bitmesini mi bekleyeceksiniz

ya da sarılıp beni uyutsun sonra mı biberonunu emsin diyeceksiniz

o biberon emerken ona sarılıp uyumayı denemek mi isteyeceksiniz

böyle bir düşünceyle insan uykuya bile dalamaz ki,kadınlar eşinin yanında kendini güvende hissetmek ister

eşinin güçlü duruşunu görmeyi ister ama biberon emen bir eşle bu ne derece - nasıl mümkün olabilir

ister istemez bir rahatsızlık duyar insan

bence eşinizin bu durumunu kayınvalidenizle paylaşabilirsiniz ondan edindiğiniz bilgilere göre de

eşiniz uzman yardımı istemediğine göre(bence utandığı için istemiyor,gururuna yediremiyor)

siz gidip kendinizin bu konuda neler yapabileceğine dair bilgiler edinirsiniz hem böylece belki

eşinizi bile götürmeye ikna etmenin yollarını bulabilirsiniz

eğer isterseniz kayınvalidenizle birlikte de gidebilirsiniz

Psikolojik olarak tırnak yemek=biberonla uyumak ama duygusal olarak olaya bakarsak biberonla uyumak > tırnak yemek

Adam 30 yaşında yahu.

yok. ben kendi anne babasına demek istedimdi..utanır çünkü kayınvalideden ve kayınpederden varsa kardeşlerinden

Anladım canım. Öylede çok kırılmaz mı? Daha çok sorunlar çıkarsa birde aralarında.
Tabi korkudan belki gidebilir. Bilemedim şimdi.
Ama biberonla uyuyan bir adamın içide çocuk değil bebek gibidir herhalde

bence konuyu cok fazla buyutup boşanmalara kadr dusunmussunuz en cok buna sasrdım evet cok zor bır durum ama tamamen psikolojık.
dıscverynın bır kanalında ızlemıstım 25 yaslarında bır kız aynı sekılde bıberonsuz uyuyamıodu ozaman cok sasırmstım ama psikolag yardımı ıle bıberondan vazgectı ılk ısınız esınızı psikolog konusunda ıkna etmek eger edemıyorsanız ailesiyle paylaşın ve çözüm arayın.

oda var.. haklısın..
ama gitmesi lazım. bir gün altımada bez bağlada diyebilir. ilerlerse rahatsızlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…