- Konu Sahibi lostindreams
-
çok büyük bir derdim var. ne annemle, ne yakın arkadaşlarımla konuşamıyorum. buraya yazarken bile utanıyorum. kaç kere konu açıp vazgeçip sildim. Allahım böyle bir derdi düşmanıma vermesin. Hani derler ya evlenince huyu suyu değişir diye. Evlendiğinde yeni huylarını görürsün diye. ben hep gülüp geçiyordum çünkü 2 senelik bir ilişkimiz vardı ve yaklaşık 4 aydır evliyiz ancak evliliğimizin ilk haftasından sonra eşim bir gün eve biberonla geldi. acaba bebek mi istiyor diye düşündüm çünkü evlenir evlenmez çocuk yapmak istiyorduk. çok mutlu olmuştum, ona sarıldım fakat bana biberonu düşündüğüm konu için almadığını söyledi. nasıl yani dedim. meğer eşim geceleri biberonla süt içerek uyuyormuş ve bunu benden saklamış!!!!! bunu söylediğinde şaka yapıyor sandım, gülüp geçtim ancak gece olup yatmaya hazırlandığımızda odaya elinde süt dolu biberonla geldi. hala şaka yaptığını sandım. sinirlerim bozulmuştu, gülmeye başladım. ancak ışığı kapatıp biberonu emerek uyudu. şoklara girdim. sinirden uyuyamadım. ne yapacağımı da bilemedim. hala bi şaka olduğunu düşünüyo, öyle olması için dua ediyodum. ancak kızlar.. çok utanarak söylemeliyim ki bu o günden beri 4 aylık evliliğimiz boyunca her gece devam etti. kavgalar ettik. odaları ayırmak istedim. ancak o bu huyundan vazgeçemediğini, bunu beni kaybetme korkusuyla birlikteliğimizde söylemediğini, evlendiğimizde bu huyundan vazgeçtiğini umduğunu söyledi. herşey yalanmış kısacası. sizce bu psikolojik bi sorun mu? böyle birşeyi yaşamış olan var mı? bunu kimselere anlatamıoyrum. anneme anlatsam olmaz. nasıl yüzüne bakarım? arkadaşıma anlatsam beni dikkate bile almaz. psikologa gitsem faydası olur mu acaba? ama anlatmaktan da utanıyoprum. yalvardım ama kendisi böyle bir konuda destek almayacağını söyledi. kayınvalidemle paylaşsam eşim kızacak diye korkuyorum. özel ilişkimizden sonra bile biberon alıyor kızlar ben ne yapacağımı bilemiyorum, psikolojim sıofır oldu artık nolur Allah rızası için bana fikir verin(
yazdığım gibi beni kaybetme korkusuyla bunu bana söylememiş. zaten evlenmeden birlikte olmadık ya da yatmadık, o yüzden onun için bu kolay olmuştur. fakat yaşadığım bu yükü kaldıracağımı bilemiyorum.
askerliği ile ilgili normal askerlik anıları haricinde bana bişey anlatmadı.
normalde mülayim biridir, asabiliğini hiç görmedim ancak bu konuda destek alması gerektiğini söylediğim zaman hiddetleniyor ve konuyu kapatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?