Gece gece okudum çok şaşırdım, yorum yazmadan edemedim.Cümleler düşük olursa kusura bakmayın.
Bence eşiniz bu sorununu yenmişti - özellikle askerlik döneminde -
Baskılı ortamlarda bu davranışı sergilemiyor olabilir.Çünkü bilinçsizce yaptıgı bir davranış yok.
Bilerek ve isteyerek biberon satın alıyor...
Evlenmeden önce de belki ailesini evlenmeye bu sorununu yendiğini ispatlayarak ikna etmişti.
Ya da ailesine karısını bu durum hakkında bilgilendirdiğini söyleyip bir oyun oynadı...
Yoksa ailesi böylesine psikoterapik bi durumu gizlemezdi.ailesi bu durumun çözümünü bilior olabilir.
Annesine mutlaka sorun.
Evlendikten sonra bastırdığı gizlediği bu duygusunu 1 hafta sonra sergilemesinin altında da oynadığı iki taraflı bu oyun olabilir.
Yetişkin birey zekasıyla karısının bunu kimseyle paylaşamayacağından emindi.. annesine bile..Ve durumu devam ettirdi.
Belki ilk anda sert bir tepki koyabilseydiniz devam etmezdi..ÖRN: çocukların emziklerini kedi aldı götürdü denmesi gibi;
senden boşanıyorum, bunu kabullenemem gibi daha sert tepki koysaydınız yapmazdı belki.. yinede bilemiyorum
mutlaka psikiatristlik bir vaka gibi görünüyor. Mıutlaka yardım alın.yetişkinler için de mutlaka bir engelleme yöntemi vardır.
Allah korusun;
Yarın öbür gün çocuğu olsa elinden biberonu alır çocugunu öldürmeye kalkar,
çocugu annesini emerken o da saldırır....
Bu işin sonu çok kötü yerlere varabilir.
Bu durumu kabullenmeyin.Kocanız bilinçli bir şekilde biberon satın alıyorsa hasta demektir..
Bu işi sevimli bişeymiş gibi görenlere anlam vermedim.
Allah sabır versin.