- Konu Sahibi lostindreams
-
Bende senin gibi dusundum sanırım kocam ne yapsa bana sempatik, asırı tatlı geliyo. Benim basima boyle bise gelse Cok sasirirdim, cok gulerdim ama hic kafaya takmaz uzulmezdim. Zaten bebegim o benim tam bebek gibi olurdu Ohh :))
normal/anormal tartışmalarını bi tarafa bırakmamız gerekiyor bence artık. durumun normal olmadığı aşikar. konu sahibi ne yaptın, eşimle akşam konuşacağım demiştin?
Dün gergin geldi eve, konuşamadım cnm.
Bu akşam inşallah.
Bu akşam inşallah.
Bu akşam inşallah.
Konuyu hemen kapatmaya çalışıyor, hiddetleniyor eğer konuşmaya ısrar edersem. bu benim özelim diyo.
Konuyu hemen kapatmaya çalışıyor, hiddetleniyor eğer konuşmaya ısrar edersem. bu benim özelim diyo.
kızlmayın ama konunuzu gülerek okudum:)
neden
çünkü benimde 20 yaşında üniversiteye giden ve yurtta yaşayan bi kızkardeşim var
bu kardeşim 2 yıl önce biberonla süt içmeyi bıraktı ben dünyada tek oldugunu sanıodum ama başka biri daha varmış:)
mesela o gece diilde tv karşında çay içerken bile biberonla içerdi lise bitene kadar biberonla içti
mesela gece ağzına biberon verildiğinde hiç uyanmadan süt içer :)
bizimki nüiye gitcende bıraktı biberonu
eve misafir falan geliodu evde bebek falan yok tabi bizim bu ney falan dioalrdı bizde mecburen hatırası var saklıoruz dioduk söleyemioduk:)
ve aynı kızrdeşim annemin tülbentlerini koklar ama öle böle diil sürekli elinde gezer otururken kalkarken
hatta dışarı çıkarken bi nefes koklar öle gider geldiğinde gene eline alır tülbentini ve asla yıkanmasına izin vermez
biz zorla yıkıoruz:)
ama huy değişmio tülbentini üniye giderken evde saklar öle gider geldikten sonr aimkanıyok ayrılmaz sürekli burnunda gezer:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?