Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

çocukluğu ile ilgili bir problemi olmuş acele bir psiklojik tedavi görmesi gerekir mutlaka ikna edin eşinizi ayrıca bu yüzden ayrılmanız çok yersiz herkesin çeşitli rahatsızlıkları olabilir illa boşanmak mı lazım biraz yapıcı olun canım eşinizi ikna edin zaten bunu atlatması çok uzun sürmez

O kadar şaşırdım kii, gerçek olduğuna inanmakta zorlandım vallahi arkadaşım..Konudan daha çok şaşırdığım bir diğer durumda "ne varki bunda" hatta "ben sevimli buldum" diyen arkadaşlar. Yapmayın Allah aşkına yaa..

Ne diyeceğimi bilemedim ama problemin ciddi olduğu aşikar. Kocan elinde biberonuyla yanında uyuyakalıyor. Görmeye tahammül edilemeyecek bir manzara. Bence sabır taşı olsa çatlar ..
Ne yap et adamı ikna et tedaviye. Anlat durumu. Bu normal bi durum değil, inan yanında artık ben de iyi hissedemiyorum kendimi de. Aşılamayacak bir durum değildir sanırım. Yani imkansız olamaz herhalde bir destekle birlikte. Yni imkansız kabul etmez dersen de kendine başka yollar ara dicem üzülerek..

Şahsen kendimi aynı durumda düşünemiyorum bile. Ben de sevilimi çok seviyorum ama evlendiğimde böyle bir durumla karşılaşsam bırakın birşeyler yaşamayı, aynı yatakta durup o hali görmeye tahammül edemem.Ciddi ciddi al karşına konuş, kabul ederse tedaviyi yanında ol elbet, hastalıktı geçti dersin.. Yoksa da kendine başka yollar ararsın çaresiz...

Ya bu durum aklıma direk bi akrabamızın kızını getirdi.
Onun da yaşı 30'a yakındır şuan. Ama hala annesinin başındaki eşarbını alır onu koklaya koklaya, kendi başparmağını emerek uyur.
Bu görüntüyü en son bi 10-12 yıl önce görmüştüm çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ama buna rağmen bi genç kızın dahi o görüntüsü gerçekten aşırı derecede garibime gitmişti.
Hele ki şuan evlendiğiniz adamdan bahsediyoruz.
O görüntüyü şuan nişanlımı düşünerek gözümün önüne getiriyorum da, gerçekten kesinlikle ciddi boyutta uzaklaşırım ben.
Çünkü - onca yıl böylesi anormal bi durumu bağımlılık haline getirmiş ve vazgeçmemişse ciddi boyutta tehlike var demektir bu konuda.
Üstelik vazgeçmek için profesyonel desteğe de yanaşmıyosa ne diyim, Allah sizin yardımcınız olsun. Gerçekten psikolojik anlamda çoookkk zor bi durum.

Yeminle evde kahkahalara boguldum saka gibi:)))))))yok artim yaa.cok ilginc..hani bende bazen kizimin biboronuni emitorym mama hazirlarken ama..oyle ozel bir hobim degil yani tadina bakiyorum.cok ilginc.anlam veremedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence de gerçek. fake olan kişiler bekaret-taciz-aldatma üçlüsünden dışarı çıkamıyorlar.
inşallah tedavi olmayı kabul eder eşiniz.

Son düzenleme:
Ben bu yazıyı daha yeni okudum ve çok şaşırdım merakımı bağışlayın eşiniz hala biberonla süt içmeye devam ediyor mu? Ne yaptınız?

Çok kötü bi durum gerçekten ya.
adam cuk cuk emiyor siniri bozulur insanın.
Destek almaya ikna edin bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…