• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

Neresinden bakarsanız bakın, garip. Hatta çok garip.

Konu sahibinin yerine kendimi koymaya çalışıyorum da, evli olsam, kocamın her gece biberonla yatağa gelmesine normal gözüyle bakamazdım. Üzülür ve rahatsız olurdum. Ki şu an bile bir erkeğin biberon kullandığını gözümün önüne getiremiyor, yetişkin bir erkekle biberonu bağdaştıramıyorum. Tabii ki asla kınamıyorum, kınanmamalı da. Ama normal bir durum da değil bu, bunu görmek lazım.

Mutlaka psikologdan yardım almalısınız. Şöyle bir şey önersem; madem eşiniz psikoloğa gitmiyor (bu durumun normal olmadığının farkında olduğunu böyle gösteriyor aslında da), karşılayacak gücünüz varsa, psikoloğu kendi evinizin ortamına çağırıp başta arkadaş gibi konuştursanız, tedaviye öyle ikna etseniz?

Bende senin gibi dusundum sanırım kocam ne yapsa bana sempatik, asırı tatlı geliyo. Benim basima boyle bise gelse Cok sasirirdim, cok gulerdim ama hic kafaya takmaz uzulmezdim. Zaten bebegim o benim tam bebek gibi olurdu Ohh :))

Kusura bakmayın, ben kocamı bir kadının bir erkeğe duyduğu aşk ile seviyorum.
Bir annenin çocuğuna duyduğu hisle değil.
İsterseniz bir de altını bağlamayı teklif edin, o zaman tam bebeğiniz olurdu sizin.
İnsan doğasına aykırı dediğiniz şey.

Son düzenleme:
Böyle bir cıkarımda bulunmak için psikoloji ihtisası yapmaya gerek var mı? Bu durum normal olsaydı suanda masamda kahve yerine biberonda süt olurdu.

Ben de mi bir gariplik var:44:

normal/anormal tartışmalarını bi tarafa bırakmamız gerekiyor bence artık. durumun normal olmadığı aşikar. konu sahibi ne yaptın, eşimle akşam konuşacağım demiştin?

önceki sayfalarda yorum yapacaktım ama tartışmaya neden olmak istemedim, sayfalarca alay edilmiş durumla... otistik bir çocukla ya da, engelli bir bireyle alay ediyor musunuz? öyle ya da böyle bu bir sorun, adamın günlük hayatını sürdürmesine engel değil belki ama evlilik için bir sorun... yeniden söylüyorum konu sahibi bunu zihninde normalleştirip kendine eziyet etmekten vazgeçecek ve doğrudan çözmeye odaklanacak... her yoruma cevap vereceğim diye hırpalıyorsun kendini, yorum yapanların düşüncelerini değiştirme gayretine girmene gerek yok ki...

seni dinleyecekse anlat eşine, internetten araştırdım bu böyle böyle bir sorunmuş,gel beraber çözelim v.b....

öyle gergin anlarda biberonu aldığında sakinleşiyormu merak ettim yani çocuklar genelde öyle olur ya odamı öyle oluyor acaba

Konuyu hemen kapatmaya çalışıyor, hiddetleniyor eğer konuşmaya ısrar edersem. bu benim özelim diyo. :(

Konuyu hemen kapatmaya çalışıyor, hiddetleniyor eğer konuşmaya ısrar edersem. bu benim özelim diyo. :(

''özelin beni de etkiliyorsa özelin değildir, senin yaptıkların sadece seni değil beni de etkiliyor. bu yüzden buna bir çözüm bulalım. böyle gitmesini kabul edemem'' gibi bir konuşma yapın. konuyu ötelemesine izin vermeyin. ne kadar izin verirseniz o da bunu böyle kullanır. kabul edemeyeceğiniz şeylerde muhakkak ısrarcı olun ve her gün gerekirse her gün tekrar bıkıp usanmadan yeniden hatırlatın. bir çözüm bulunması doktora gitmesi için ikna edin, gerekirse tehdit edin.

ya o değilde..sana söylediği güne kadar ne yapmış kocan?sen uyuyunca gizli gizli mi emmiş yani?töbe yarabbim yaa Allah sabır versn...:ssz:

canım hiç dert etme sen git psikologa anlat derdini onlar daha nice sorunlu insanlarla karşılaşıyor senin eşine de bir çözüm bulacaktır emin ol evliliğini bu sebepten dolayı bitirme bende aynı şeklde şiddet görüyosun sandm ama durumu kendn içnden çıkılmaz hale getrme ve bu durumdan dolayı eşine karşı kötü davranma...Bi alkol bağımlısı olmasından iyidir. Ama en güzel çözümü psikolog çözer.

af edersiniz affınıza sığınarak bişi diyeceğim
eşinizin size özelim diyorsa sizde ona şunu deyin bakalım bende bir vibratör alıp emeyim bakalım sen senin özelin ben karışmam diyebileceksin deyin
belki biraz ağır olacak ama benim aklıma bu geldi

Ya o da değil de, böyle bir konuda özeli mi kalır adamın? Karşısındaki kim? Karısı. Ne demek o benim özelim? Bekarken evet, bazı şeylere özelim diye karıştırmayabilirsin (bu o durumlardan değil gerçi ama) evliyken bunu diyemezsin.

Aslında bu da bir tür şiddettir. Fiziksel şiddet değil, psikolojik şiddet.

Son düzenleme:
daha neler duyacağız çok şaşırarak okudum
ben düşünüyorumda eşim böyle yapsa bi süre sonra bana hiç çekici gelmezdi açıkcası
pek normal bşy değil ama beterin beteri vardır ne diyelim Allah yardımcın olsun

kızlmayın ama konunuzu gülerek okudum:)
neden

çünkü benimde 20 yaşında üniversiteye giden ve yurtta yaşayan bi kızkardeşim var
bu kardeşim 2 yıl önce biberonla süt içmeyi bıraktı ben dünyada tek oldugunu sanıodum ama başka biri daha varmış:)

mesela o gece diilde tv karşında çay içerken bile biberonla içerdi lise bitene kadar biberonla içti
mesela gece ağzına biberon verildiğinde hiç uyanmadan süt içer :)

bizimki nüiye gitcende bıraktı biberonu

eve misafir falan geliodu evde bebek falan yok tabi bizim bu ney falan dioalrdı bizde mecburen hatırası var saklıoruz dioduk söleyemioduk:)

ve aynı kızrdeşim annemin tülbentlerini koklar ama öle böle diil sürekli elinde gezer otururken kalkarken
hatta dışarı çıkarken bi nefes koklar öle gider geldiğinde gene eline alır tülbentini ve asla yıkanmasına izin vermez
biz zorla yıkıoruz:)

ama huy değişmio tülbentini üniye giderken evde saklar öle gider geldikten sonr aimkanıyok ayrılmaz sürekli burnunda gezer:))))

kızlmayın ama konunuzu gülerek okudum:)
neden

çünkü benimde 20 yaşında üniversiteye giden ve yurtta yaşayan bi kızkardeşim var
bu kardeşim 2 yıl önce biberonla süt içmeyi bıraktı ben dünyada tek oldugunu sanıodum ama başka biri daha varmış:)

mesela o gece diilde tv karşında çay içerken bile biberonla içerdi lise bitene kadar biberonla içti
mesela gece ağzına biberon verildiğinde hiç uyanmadan süt içer :)

bizimki nüiye gitcende bıraktı biberonu

eve misafir falan geliodu evde bebek falan yok tabi bizim bu ney falan dioalrdı bizde mecburen hatırası var saklıoruz dioduk söleyemioduk:)

ve aynı kızrdeşim annemin tülbentlerini koklar ama öle böle diil sürekli elinde gezer otururken kalkarken
hatta dışarı çıkarken bi nefes koklar öle gider geldiğinde gene eline alır tülbentini ve asla yıkanmasına izin vermez
biz zorla yıkıoruz:)

ama huy değişmio tülbentini üniye giderken evde saklar öle gider geldikten sonr aimkanıyok ayrılmaz sürekli burnunda gezer:))))

Bu tülbent konusunda benim kardeşimde aynı durumları yaşıyor..........gerçekten çok enteresan yıkatmak istememesi......gece tülbentini boynunun altına alıp uyuması......çizgi filmlere bağımlı olması........kendisi amerikada doktora yapıyor şu an

Back