- 5 Nisan 2023
- 3.765
- 11.501
- 128
- 27
- Konu Sahibi hayal00013
-
Kocanız arkadaşının sevgilisine yan gözle bakacak kadar düşük bir adam mı? Böyle biriyse neden hala evli kalıyorsunuz. “Kıskançlık” adı altında yaptığınız savunmanın kıskanmakla alakası yok, eşinizi bi fanusa koyamazsınız her yerde kadınlar var hatta eşinize sarkabilecek kadınlarda var önemli olan eşinizin karakteri eğer bir karakter sahibi ise zaten ne gerekiyosa onu yapar yapamıyorsa böyle adamla ne işiniz var.Siz her kadını eşinizden kıskanıyorsanız sorununuz kendinizle demektir biraz kendinize güvenin, güzel bir kadın görünce eşine tasma takıp yanından ayırmayan kadınlara benziyorsunuz.Arkadaşlar lütfen cevap verin içim daraldı abartıyormuyum bilmiyorum eşim burdan üç saatlik bir yola gideceğini söyledi dün bir arkadaşıyla üç dört gün öncede o çocuğun yanına evleneceği kızın gelip kaldığını felan söylemişti neyse bu benim aklımdaydı ona giderken ikiniz mi diye sordum kaç kere söylemedi bana iki kişi dedi akşam gelince aşkım şöyle gezdik felan bende dedim onun sevgilisi neredeydi diye arkadaşımın yanındaydı diyor ne diyorsun sen ya dediğimde benim yanımda değil arkadaşımla onun evleneceği insan sonuçta diyor bunu başından beri bana söylemedi oraya gitmesi lazımdı bende kıskancım diye benden gizledi bana yalan söyledi ben buna çok bozuldum benim için güven herşeydir sizce tepkim nasıl olmalı lütfen akıl verin.
E öyleyse mesele sadece yalan söylemesi değil. Dürüst olsa yine konuşacaksınız, tartışacaksınız. Adam da bu yolu tercih etmiş. Bozuk zihniyetinizle ancak böyle baş edebiliyor demek ki. Kırk yabancı bir kadın olsa neyse de arkadaşının sevgilisi, belki ileride eşi olacak kadını kıskanıyorsanız önce kendinizi, sonra kocanızı bir gözden geçirin.Evet doğru
Habeirm olsaydı en Fazla bir kere görüntülü arar selam verirdim oradakilere uzatmazdım bu konuyu ruh hastası değilim
Ya konu sahibi şaka misin?ben aramızdaki güven bu kadar güzelken aramıza yalan girmesi beni çok üzdü tertemiz bir sayfa gibi hissederken şimdi şüphe duymaya başlamak kötü hissettirdi ama tabi anlaşılmıyor pek
Görüntülü aramak ruh hastalığı değil yani.Habeirm olsaydı en Fazla bir kere görüntülü arar selam verirdim oradakilere uzatmazdım bu konuyu ruh hastası değilim
Milletin kocası kıvanç kadar yakışıklı demek ki ondan biz anlamıyoruz. Bir yemek yiyip gezince nişanlıyı bırakıp peşine düşecek kadar aşka düşmesinden korkuyor ondanGörüntülü aramak ruh hastalığı değil yani.
Bi kere bana da bu muamele yapılmıştı delinin biri tarafından. Ne zaman böyle bir konu görsem şey derim: O kızlar da sizin kokmuş kocalarınıza meraklıydı zaten.Milletin kocası kıvanç kadar yakışıklı demek ki ondan biz anlamıyoruz. Bir yemek yiyip gezince nişanlıyı bırakıp peşine düşecek kadar aşka düşmesinden korkuyor ondan
Ayy ben de yaşamıştım. Çok eskiden yeni mezunken çalıştığım iş yerinde dış göreve gittiğimde ulaştırma şefine gider araç isterdim. Dışardaysam da şefi arar adres verir araç isterdim. Bir gece evdeyken bir numara aradı beni. Şefin karışıymış. Neden hep eşimi arıyorsunuz dedi. Ben de şaşırdım kim eşiniz? Kimi aradım dedim. İnsan kendini de kötü hissediyor o an algılayamıyor. Eşinin adını verdi. Ben araç istemek için kimi arayacaktım deidm kapadım telefonu. Ertesi gün müdürüme iletmiştim bu durumu bir çözüm bulun madem şirket hattı verin diye. Adam çok utanıp karısı adına özür diledi. Müdür de adama epey ters konuştu.Bi kere bana da bu muamele yapılmıştı delinin biri tarafından. Ne zaman böyle bir konu görsem şey derim: O kızlar da sizin kokmuş kocalarınıza meraklıydı zaten.
Bana da vakıftan abi diye hitap ettiğim birinin eşi mesaj yazmıştı Facebook’tan. Samimiyetim de yoktu, ne alakaysa. Adam gündemimde bile yer alamazdı, öyle bir hiçlikte benim için ama tartışma konusu olmuşum haberim yok.Ayy ben de yaşamıştım. Çok eskiden yeni mezunken çalıştığım iş yerinde dış göreve gittiğimde ulaştırma şefine gider araç isterdim. Dışardaysam da şefi arar adres verir araç isterdim. Bir gece evdeyken bir numara aradı beni. Şefin karışıymış. Neden hep eşimi arıyorsunuz dedi. Ben de şaşırdım kim eşiniz? Kimi aradım dedim. İnsan kendini de kötü hissediyor o an algılayamıyor. Eşinin adını verdi. Ben araç istemek için kimi arayacaktım deidm kapadım telefonu. Ertesi gün müdürüme iletmiştim bu durumu bir çözüm bulun madem şirket hattı verin diye. Adam çok utanıp karısı adına özür diledi. Müdür de adama epey ters konuştu.
Adam da nasıl zayıf böyle asla bakılmayacak bir tip ama görmen lazım.
Ne oldu? Adamı rezil etti, özür diletti, milletin diline düşürdü.
Hala utanç verici bir durum olarak hatırlarım bunu
Bu konudaki kadında eminim üf keşke gelmeseydi de yalnız olsaydık sevgilimle demiştir. Kim eşinin sevgilisinin arkadaşına bayılır ki? Kadın duysa gülerBana da vakıftan abi diye hitap ettiğim birinin eşi mesaj yazmıştı Facebook’tan. Samimiyetim de yoktu, ne alakaysa. Adam gündemimde bile yer alamazdı, öyle bir hiçlikte benim için ama tartışma konusu olmuşum haberim yok.
Ben anlamadım ne için nereye gittiler? Eğer arkadaşının eşi/ nişanlısı varsa eşli bir buluşma olduğu için sizinde gitmeniz gerekmez miydi?Arkadaşlar lütfen cevap verin içim daraldı abartıyormuyum bilmiyorum eşim burdan üç saatlik bir yola gideceğini söyledi dün bir arkadaşıyla üç dört gün öncede o çocuğun yanına evleneceği kızın gelip kaldığını felan söylemişti neyse bu benim aklımdaydı ona giderken ikiniz mi diye sordum kaç kere söylemedi bana iki kişi dedi akşam gelince aşkım şöyle gezdik felan bende dedim onun sevgilisi neredeydi diye arkadaşımın yanındaydı diyor ne diyorsun sen ya dediğimde benim yanımda değil arkadaşımla onun evleneceği insan sonuçta diyor bunu başından beri bana söylemedi oraya gitmesi lazımdı bende kıskancım diye benden gizledi bana yalan söyledi ben buna çok bozuldum benim için güven herşeydir sizce tepkim nasıl olmalı lütfen akıl verin.
oruçlu ve bebekliyim diye gitmedim demiş ama. Gelmeyeceğini söyleyince adam saklamış gibi geldi bana daHerkes sizi haksız bulmuş ama madem eşinizin arkadaşının sevgilisi yanlarındaymış o halde eşiniz sizi de davet edebilirdi. Uzatılacak bir konu değil ama bende davet edilmediğim için bozulabilirdim
Görmemişin bir kocası olmuş, tutmuş koparmış hesabı. Sevgiyi ifade edebilen ailelerde büyümeyen kişiler böyle davranışları sevgi göstergesi olarak lanse ediyorlar yazık.Ayy ben de yaşamıştım. Çok eskiden yeni mezunken çalıştığım iş yerinde dış göreve gittiğimde ulaştırma şefine gider araç isterdim. Dışardaysam da şefi arar adres verir araç isterdim. Bir gece evdeyken bir numara aradı beni. Şefin karışıymış. Neden hep eşimi arıyorsunuz dedi. Ben de şaşırdım kim eşiniz? Kimi aradım dedim. İnsan kendini de kötü hissediyor o an algılayamıyor. Eşinin adını verdi. Ben araç istemek için kimi arayacaktım deidm kapadım telefonu. Ertesi gün müdürüme iletmiştim bu durumu bir çözüm bulun madem şirket hattı verin diye. Adam çok utanıp karısı adına özür diledi. Müdür de adama epey ters konuştu.
Adam da nasıl zayıf böyle asla bakılmayacak bir tip ama görmen lazım.
Ne oldu? Adamı rezil etti, özür diletti, milletin diline düşürdü.
Hala utanç verici bir durum olarak hatırlarım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?