- 21 Nisan 2022
- 19
- -6
- 6
- 23
- Konu Sahibi hayal00013
-
Ben yanlış yazmış olabilirim konum bana bunu haber vermemesine bozulmam sadece yoksa eşime güveniyorum biraz çarpık olmuş olabilirSu yazinizi bi kendiniz okuyun, hem Türkçe acisindan, hem esinizi itham ettiginiz konu bakimindan.
Her iki acidan da zerre kadar mantik icermiyor yaziniz, ya da anlatamadiginizdan ben yanlis anliyorum. Ama arkadasinin sevgilisine yan gozle bakabilecek bir adamla evli oldugunuzu dusunuyorsaniz, bence bosamalisiniz.
EvetEe oda beni kıskanıyor uçan kuştan bende dikkat ediyorum benim ki ozaman ahmaklık mı peki
Guveniyorsaniz olay ne? Belliki adam olay cikacak diye sevgili detayini soylememis, bu noktada kendinizi mi sorgulasaniz acaba biraz?Ben yanlış yazmış olabilirim konum bana bunu haber vermemesine bozulmam sadece yoksa eşime güveniyorum biraz çarpık olmuş olabilir
Ee oda beni kıskanıyor uçan kuştan bende dikkat ediyorum benim ki ozaman ahmaklık mı peki
Ya gerçekten bir insan da benim soruma cevap versin kıskançlık elde olan birşey olsa emin olun relax olmayı tercih ederdimherkesin gözü eşinizde, arkadaşının sevgilisi aslında eşinizle iletişim kurmak için arkadaşıyla sevgili olmuş bence siz bu işin peşini bırakmayın!
Amaan sanki eşiniz Brad Pitt, Kıvanç Tatlıtuğ
Hep şuna inanırım kimi neyden alıkoymaya çalışır baskı yaparsanız o kişi ona her zaman daha ilgi duyar.
Habeirm olsaydı en Fazla bir kere görüntülü arar selam verirdim oradakilere uzatmazdım bu konuyu ruh hastası değilim
selam değil de gözdağı diyelim :)bunun amacı ne peki?
ne olacaktı görüntülü arasanız?
kime selam verecektiniz kıza mı? ne alaka?
ya tamam eşinize sorun bana niye söylemedin benim kıskanç olduğumu bilmiyor musun niye yalan söylüyorsun diye.Ya gerçekten bir insan da benim soruma cevap versin kıskançlık elde olan birşey olsa emin olun relax olmayı tercih ederdim
Relax olun çünkü gerçekten yapmak isteyen yapar ne kadar üzerine düşseniz de düşmesenizde gitmek isteyen gider, imkanlar dahilinde karakteri müsaitse yapar veya yapmaz. Biraz kendinize güvenin. ay kaldırmayın şunların totosunu ya valla sonra bulunmaz hint kumaşı gibi dolanıyorlar. ıy yıldım zaten şu erkeğin yüzünün gözlenmesinden. ilgiyi onlarda, sevgiyi onlarda aramaktan kendimizi sevemedik valla biraz bencil olun.Ya gerçekten bir insan da benim soruma cevap versin kıskançlık elde olan birşey olsa emin olun relax olmayı tercih ederdim
Bacım ya oksdsr haklısın ki aslında gerçekten sonuç buraya gidiyorRelax olun çünkü gerçekten yapmak isteyen yapar ne kadar üzerine düşseniz de düşmesenizde gitmek isteyen gider, imkanlar dahilinde karakteri müsaitse yapar veya yapmaz. Biraz kendinize güvenin. ay kaldırmayın şunların totosunu ya valla sonra bulunmaz hint kumaşı gibi dolanıyorlar. ıy yıldım zaten şu erkeğin yüzünün gözlenmesinden. ilgiyi onlarda, sevgiyi onlarda aramaktan kendimizi sevemedik valla biraz bencil olun.
selam değil de gözdağı diyelim :)
Yani siz davet edildiniz mi gercekten bu geziye? Konu da sizi de çağırdığından bahsetmemissiniz de hiç.Benim bebeğim var ve oruçluyum yola çıkmak istemedim onlar gezip yemek felan yiyeceklerdi zaten
Kendimi Allahın bir belası gibi hissettim şuanşu anda bizi geçtim kendine bile dürüst değil.
bal gibi kızı kıskanmış ama sorun o değil yalan söylemesi diyor.
bu gibi insanların kocalarını nasıl gördüğünü merak ediyorum. kızın sevgilisi var aşık ama konu sahibesinin kocasını görünce evli çocuklu demeden bekar ve aşık olduğu çocuğu gözü görmeyip evli çocuklu adama meyledecek hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?