- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
- Konu Sahibi hayal00013
-
Ne utanç vericiHabeirm olsaydı en Fazla bir kere görüntülü arar selam verirdim oradakilere uzatmazdım bu konuyu ruh hastası değilim
Ayyy tüm kadınlar da kocanızın peşindeydi. Karısını boşasın da çocuklu adamla uğraşayım diyordu.selam değil de gözdağı diyelim :)
Onlar iki erkek gidecek bende oruçluyum diye hiç açmadım konusunuYani siz davet edildiniz mi gercekten bu geziye? Konu da sizi de çağırdığından bahsetmemissiniz de onlar
Yani siz davet edildiniz mi gercekten bu geziye? Konu da sizi de çağırdığından bahsetmemissiniz de hiç.
Sevgilimin böyle bir arkadaşı olsa görüşme bunlarla iftira da atar bunlar derim. Gözdağıymış.Ne utanç verici
Arkadaşının sevgilisi olması çok bir sorun değil bana kalırsa abartmayın derim. Siz de gidebilecek durumda olsaydınız ve goturulmeseydiniz orada bir sorun olurdu ancak.Benim bebeğim var ve oruçluyum yola çıkmak istemedim onlar gezip yemek felan yiyeceklerdi zaten
şeey yanlış oldu galiba benim kocam yokAyyy tüm kadınlar da kocanızın peşindeydi. Karısını boşasın da çocuklu adamla uğraşayım diyordu.
Sevgilisi olan adam napsın sizin kocanızı. Mis gibi bekar erkek dolu ortalık. Geçin bu kafaları ya.
Yok konu sahibinin bakışına diyorum onuşeey yanlış oldu galiba benim kocam yok
pardonYok konu sahibinin bakışına diyorum onu
O gözdağı 'yi konu sahibi yazmamış :)Sevgilimin böyle bir arkadaşı olsa görüşme bunlarla iftira da atar bunlar derim. Gözdağıymış.
Bu mesajla belli oluyor ne kadar sağlıklı bir psikolojide olduğunuz.Habeirm olsaydı en Fazla bir kere görüntülü arar selam verirdim oradakilere uzatmazdım bu konuyu ruh hastası değilim
Görüntülü arayıp kontrol etmek zaten ne tür bir eziklik.O gözdağı 'yi konu sahibi yazmamış :)
Ama bence doğru, içten içe amacı kendini göstermek.
Benim de bir kız arkadaşım var. Ne zaman benle çıksa fotomu çekmek ister çocuğa göndermek için. Eskiden laf etmiyordum, sonra bu salak halleri beni rahatsız etti 'neden senin sevgilinde benim fotoğrafım olsun ya sapik mi' dedim, artık çıkmıyorum kızla.
Aslında kendilerini rezil ediyorlar böyle
Ben yorumlara şaşırdım çünkü genelde hemfikir olurdum yorumcularla. Kıskanç da degilimdir ben esime karşı amaOnlar iki erkek gidecek bende oruçluyum diye hiç açmadım konusunu
Söyleseydi adamın beynini yerdiniz muhtemelen.Söylese ve ben abartmaya devam etsem size hak veririm ama benim bundan neden haberim yok üç kere sorduğum halde ben o beni aldatırmı diye korkmadım bana neden yalan söyledi diye üzüldüm
Bence sonuna kadar haklısın ortada herşeyden önce bir yalan var seni de götürmesi lazımdı meğer çiftli dolaşacaklar neden tek gidiyor anlamadım bide dalga gecer gibi sevgilisinin yanındaydı demesi de ayrı hir ironi
Evet doğruSöyleseydi adamın beynini yerdiniz muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?