- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Burnundan kıl aldırmıyor diyebilirim. Burada ki bi çok yoruma sinirlenmiş, coşuyor.
Merhaba konu sahibi. Eşin sana yalan söylemekle aslında normal bir durumdan şüphe duymanızı sağlamış. Sonuçta iş arkadaşı akşama kadar aynı yerde çalışıyorlarmış, 10 dakikalık yolda ne olabilir ki... Ancak msj atıp silmesi... Aynı şeyi benim eşim de yaptı. Akşam 9 gibi bilinmeyen bir numaradan mesaj gelmişti, birde kayıtlı numaradan. Açıp bakmadım. Saat geç olunca gördü eşim, hayırdır kimden dedim, kayıtlı kişinin adını söyledi, başka yok mu dedim, Turkcell den gelmiş dedi. Ver bakım şu teli diyip aldım telefonu o mesaj silinmiş. Cıngar çıkardım. Neymiş saat geç olmuş, mesajı atan görevli kişi bayanmış,o saatte neden cevap yazıyorsun derim diye cevaplayıp silmiş... İş için atılan mesaja birşey demeyeceğimi biliyor. Aldım elime telefonu, mesai saatlerimiz şu saatlerdir geç saatte mesaj atmayın yazdım gönderdim bayana. Al işte böyle rezil olursun dedim. bu telefondan herhangi birşey silersen vallahi billahi boşanırız senden dedim. Tek tahammül edemediğim şey yalan.merhaba kızlar.
Eşim bi kaç gündür oldukça hasta; ateşi yüksek ve mide bulantısı var.
Bugün sabah evden her zaman ki gibi çıktı. Bende hava nasıl diye perdeyi açıp baktım. Eşim her zaman gittiği yönden değil tam tersi istikametten gitti. 'İşe otobüsle gidiyor, dönüşte de bize yakın bi arkadaşı var onunla dönüyor.'
Ben hemen aradım ve nerdesin dedim otobüse yürüyorum dedi.' Gittiği yönde otobüs yok'
Sonra tekrar aradım 'otobüse biniyorum şimdi dedi ve kapattı'
Daha sonra aradım ama açmadı. Tekrar arayınca açtı geldim işe dedi, ne çabuk geldin dedim.
Trafik yoktu dedi.
Sonra mesaj attım bana yalan söyledin diye. O da midem kötüydü, otobüsle gidecek durumum yoktu telaşlanma diye söylemedim iş yerindeki arkadaşla gittim dedi. Arkadaş bayan bu arada.
Eve gelince, kıza sabah birlikte gitmek için mesaj attığını, mesajı hemen sildiğini öğrendim.
Neden açıkça ben arkadaşla gideceğim demedin diye sorduğumda sen hasta olduğumu söylersem telaş yaparsın diye düşündüm diyor.
Benim kafama takılan madem hastalığını söylemiyceksin o zaman ben aradığımda ben bugün Ayşe'yle gidiyorum neden demedi.
Her aradığımda ısrarla başka yalanları niye sıraladı. Bi salaklık yaptım, saçmaladım diyor ama anlamadım. Ben kızla gidip gelmesine bişey diyecek biri değilim ki. Zaten dönüşte onunla dönüyor.
Çıkamadım ben bu işin içinden.
Hala anlamış değilim gerçekten, hele o mesajın silinmesini.Merhaba konu sahibi. Eşin sana yalan söylemekle aslında normal bir durumdan şüphe duymanızı sağlamış. Sonuçta iş arkadaşı akşama kadar aynı yerde çalışıyorlarmış, 10 dakikalık yolda ne olabilir ki... Ancak msj atıp silmesi... Aynı şeyi benim eşim de yaptı. Akşam 9 gibi bilinmeyen bir numaradan mesaj gelmişti, birde kayıtlı numaradan. Açıp bakmadım. Saat geç olunca gördü eşim, hayırdır kimden dedim, kayıtlı kişinin adını söyledi, başka yok mu dedim, Turkcell den gelmiş dedi. Ver bakım şu teli diyip aldım telefonu o mesaj silinmiş. Cıngar çıkardım. Neymiş saat geç olmuş, mesajı atan görevli kişi bayanmış,o saatte neden cevap yazıyorsun derim diye cevaplayıp silmiş... İş için atılan mesaja birşey demeyeceğimi biliyor. Aldım elime telefonu, mesai saatlerimiz şu saatlerdir geç saatte mesaj atmayın yazdım gönderdim bayana. Al işte böyle rezil olursun dedim. bu telefondan herhangi birşey silersen vallahi billahi boşanırız senden dedim. Tek tahammül edemediğim şey yalan.
Yalan söylenmeyecek bir durumsa zaten normal karşılarız, ancak işin içinde yalan varsa yalan söylemeye ihtiyaç duyulacak anormal bir durum vardır.
Gerçekten anlayamadım. Sadece midem kötü dersem endişelenirsin vs. Diye düşündüm diyor.Buradaki yorumları takmasın ya :)) biz bile sinir oluyoruz cogu yoruma. Bazen 2 ay bile girmiyorum yani gıcık oluphayır normalde de hep birlikte gitse nolacak diye yorumlar olurdu, senin konu farklı olmuş
Ben de bırakmam birlikte gitmesin eşim ama giderse de illa şeytan dolduracak diye bir şey yok sadece kıskançlık işte. Beni de bir yıl benden birkaç yaş büyük bi hoca sabah alıp aksam da bırakmıştı eve ve asla da hiç bir sorun olmadı kesinlikle benim acımdan ne de o kişi acısından. İlla ki iki kişinin arasında bir şey olması gerekmez.
Ama işte yalanı sinir bozucu. Hasta diye sacmalamis yorumlarına katılmıyorum. Sanki de ameliyattan cıkmıs da kafası yerinde değil ne alaka. Yalan soylemesinin bir nedeni olmalı. Durup duruken söylenmez ki. Ben aslında ilk basta sen endişelenme diye hastaneye test sonucu falan almaya gitti sandım ama zaten hastanede calışıyormuş
Bende erkeklerle birlikte çalışıyorum, hatta geceleri beraber sabaha kadar çalışıyoruz hastanede. Hiç benim başıma böyle bişey gelmedi. Hiçkimseye o gözle bakmadım çünkü.Uc bes tane yorum okuyayim dedim sastim kaldim. Ne degisik kadinlar ne degisik bakis acilari varmis. Samimi oldugum bir suru erkek arkadasim var, okuldan,universiteden,isyerinden,dernekten falan filandan... umarim onlarin da esleri veya sevgilileri boyle dusunmuyordur. Zira ben hepsiyle de samimiyim ,esimin de ayni durumda pek cok kiz arkadasi vardir ama kalkip da vay sunu arabana nasil alirsin vay nasil samimi olursun vay nasil konusursun diye garip garip hesap sormuyorum,kendime de sordurtmuyorum. Esim bana falancayla nasil samimi olursun dese kapinin onune koyarim kendisini. Hic mi erkek gormediniz arkadaslar? Veya esiniz hic mi kadin gormedi? Her samimi arkadasina dili disarda kostura kostura asik mi oluyor herkes saniyorsunuz?
Evet bende meraktayım o konudaEşiniz konuyu bulmuş okumuş ve siz hala fikir alışverişi yapıyorsunuz ilginç
Dediğim gibi çekinmesi anormal bir durum. Sen takipte kal canım.Akşam dönerken çekinmeyen adam niye sabah giderken çekiyor anlayamadım.
Evet tüm yorumları okudu. Zaten burda yazdıklarımdan daha fazlasını ona söylediğim için gizli saklı değil. Aksine yorumları görüp demek ki gidip dememle ilgili etraftan yanlış düşünceler doğanilirmiş dedi.Evet bende meraktayım o konuda
Abim bence bu zaman kadar böyle bir şey olmadıysa dikkaaat ett üzülmeni istemem sana karşı hareketlerinde endişe ve korku varmı yüzyüze iken paniğe kapılıuor mu bakmerhaba kızlar.
Bugün sabah evden her zaman ki gibi çıktı. Bende hava nasıl diye perdeyi açıp baktım. Eşim her zaman gittiği yönden değil tam tersi istikametten gitti. 'İşe otobüsle gidiyor, dönüşte de bize yakın bi arkadaşı var onunla dönüyor.'
Ben hemen aradım ve nerdesin dedim otobüse yürüyorum dedi.' Gittiği yönde otobüs yok'
Daha sonra aradım ama açmadı. Tekrar arayınca açtı geldim işe dedi, ne çabuk geldin dedim.
Trafik yoktu dedi.
Sonra mesaj attım bana yalan söyledin diye. O da midem kötüydü, otobüsle gidecek durumum yoktu telaşlanma diye söylemedim iş yerindeki arkadaşla gittim dedi. Arkadaş bayan bu arada.
Eve gelince, kıza sabah birlikte gitmek için mesaj attığını, mesajı hemen sildiğini öğrendim.
Neden açıkça ben arkadaşla gideceğim demedin diye sorduğumda sen hasta olduğumu söylersem telaş yaparsın diye düşündüm diyor.
Benim kafama takılan madem hastalığını söylemiyceksin o zaman ben aradığımda ben bugün Ayşe'yle gidiyorum neden demedi.
Her aradığımda ısrarla başka yalanları niye sıraladı. Bi salaklık yaptım, saçmaladım diyor ama anlamadım. Ben kızla gidip gelmesine bişey diyecek biri değilim ki. Zaten dönüşte onunla dönüyor.
hastayken onunla gidiyorsa neden hergün gitmiyor? dönmeye hergün dönüyor üstelik. ben sevmem öyle hergün elin kızıyla başbaşa trafikte. kız güven veriyorsa bilmem tabi.merhaba kızlar.
Trafik yoktu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?