Kocamın yalanı

Burnundan kıl aldırmıyor diyebilirim. Burada ki bi çok yoruma sinirlenmiş, coşuyor.

Buradaki yorumları takmasın ya :)) biz bile sinir oluyoruz cogu yoruma. Bazen 2 ay bile girmiyorum yani gıcık olup hayır normalde de hep birlikte gitse nolacak diye yorumlar olurdu, senin konu farklı olmuş

Ben de bırakmam birlikte gitmesin eşim ama giderse de illa şeytan dolduracak diye bir şey yok sadece kıskançlık işte. Beni de bir yıl benden birkaç yaş büyük bi hoca sabah alıp aksam da bırakmıştı eve ve asla da hiç bir sorun olmadı kesinlikle benim acımdan ne de o kişi acısından. İlla ki iki kişinin arasında bir şey olması gerekmez.

Ama işte yalanı sinir bozucu. Hasta diye sacmalamis yorumlarına katılmıyorum. Sanki de ameliyattan cıkmıs da kafası yerinde değil ne alaka. Yalan soylemesinin bir nedeni olmalı. Durup duruken söylenmez ki. Ben aslında ilk basta sen endişelenme diye hastaneye test sonucu falan almaya gitti sandım ama zaten hastanede calışıyormuş

Merhaba konu sahibi. Eşin sana yalan söylemekle aslında normal bir durumdan şüphe duymanızı sağlamış. Sonuçta iş arkadaşı akşama kadar aynı yerde çalışıyorlarmış, 10 dakikalık yolda ne olabilir ki... Ancak msj atıp silmesi... Aynı şeyi benim eşim de yaptı. Akşam 9 gibi bilinmeyen bir numaradan mesaj gelmişti, birde kayıtlı numaradan. Açıp bakmadım. Saat geç olunca gördü eşim, hayırdır kimden dedim, kayıtlı kişinin adını söyledi, başka yok mu dedim, Turkcell den gelmiş dedi. Ver bakım şu teli diyip aldım telefonu o mesaj silinmiş. Cıngar çıkardım. Neymiş saat geç olmuş, mesajı atan görevli kişi bayanmış,o saatte neden cevap yazıyorsun derim diye cevaplayıp silmiş... İş için atılan mesaja birşey demeyeceğimi biliyor. Aldım elime telefonu, mesai saatlerimiz şu saatlerdir geç saatte mesaj atmayın yazdım gönderdim bayana. Al işte böyle rezil olursun dedim. bu telefondan herhangi birşey silersen vallahi billahi boşanırız senden dedim. Tek tahammül edemediğim şey yalan.

Yalan söylenmeyecek bir durumsa zaten normal karşılarız, ancak işin içinde yalan varsa yalan söylemeye ihtiyaç duyulacak anormal bir durum vardır.

Yalan soyledigi icin killandirmis seni dogal olarak. Halbuki hos gorulecek bi durum hasta ve mideden rahatsizdiysa otobusle degilde arabayla gitmeyi tercih etmesi dogal bi durum.

Mesele yalan soylemis olmasi. Senin durumdan rahatsiz olacagini dusundu buyuk ihtimalle. Bidaha ne olursa olsun mesajlarini silmemesini isteyin bence.

Hala anlamış değilim gerçekten, hele o mesajın silinmesini.

Gerçekten anlayamadım. Sadece midem kötü dersem endişelenirsin vs. Diye düşündüm diyor.

Yalan söylemiş ve mesajı da silmiş. Bir süre takipte kal derim..

Uc bes tane yorum okuyayim dedim sastim kaldim. Ne degisik kadinlar ne degisik bakis acilari varmis. Samimi oldugum bir suru erkek arkadasim var, okuldan,universiteden,isyerinden,dernekten falan filandan... umarim onlarin da esleri veya sevgilileri boyle dusunmuyordur. Zira ben hepsiyle de samimiyim ,esimin de ayni durumda pek cok kiz arkadasi vardir ama kalkip da vay sunu arabana nasil alirsin vay nasil samimi olursun vay nasil konusursun diye garip garip hesap sormuyorum,kendime de sordurtmuyorum. Esim bana falancayla nasil samimi olursun dese kapinin onune koyarim kendisini. Hic mi erkek gormediniz arkadaslar? Veya esiniz hic mi kadin gormedi? Her samimi arkadasina dili disarda kostura kostura asik mi oluyor herkes saniyorsunuz?

Eşimin iş yerinde bir kız, aynı bölümden evli bir adamla gidip geliyordu yakın oturdukları için. Şimdi o ikisi evli.

Herkesin farklı yorum yapması kendi veya etraftan duyduğu tecrübelere dayanıyor. Artı kişilikler de farklı farklı. Dandik bir karakter başka dandik bir karaktere denk gelirse işin sonu yaş.

İnsanlara güvenemiyoruz ki anacım kimin eli kimin cebinde belli değil hiç beklemediğimiz insanlardan darbe yiyoruz takibe almakta fayda var bence dikkat et

Eşiniz konuyu bulmuş okumuş ve siz hala fikir alışverişi yapıyorsunuz ilginç

Bende erkeklerle birlikte çalışıyorum, hatta geceleri beraber sabaha kadar çalışıyoruz hastanede. Hiç benim başıma böyle bişey gelmedi. Hiçkimseye o gözle bakmadım çünkü.

Ancak çok sevdiğimiz bir ablamız, çokta hoş güzel bir kadın, eşi kardiyoloji doktoru şimdi abladan ayrılıp kendi yanındaki hemşiresi ile evlendi. Yani genelleme yapamayız ama oluyor böyle şeyler. İnsanız insanın olduğu ortamlarda herşey oluyor. İlla olacak değil tabi ama malesef herkes bizim gibi iyi niyetli de değil

Enişte hayırdır basit şeyler için yalan söylemek doğru mu ? Neden costunuz ?
Bu arada böyle de iyi oluyomuş konu ilerledikçe derdin sorumlusu burayı okuyup ayağını denk almalı :))

Abim bence bu zaman kadar böyle bir şey olmadıysa dikkaaat ett üzülmeni istemem sana karşı hareketlerinde endişe ve korku varmı yüzyüze iken paniğe kapılıuor mu bak

hastayken onunla gidiyorsa neden hergün gitmiyor? dönmeye hergün dönüyor üstelik. ben sevmem öyle hergün elin kızıyla başbaşa trafikte. kız güven veriyorsa bilmem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…