- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Eşimde sorabilir hiç sorun değil.hemen altında bişey aramamak lazım bence.bu eşim değilde annemde olur babamda olur.mesela babam bana markete gitçem dedi dediği yerden başka bi yere giderken gördüm sorarım baba bişey mi oldu niye fikir değiştirdin diye.ama art niyet değil kastım.Vallahi ben sormam. Neden sorayım ki. Önemli bir şey olsa benim eşim söyler.
Belki yolunu değiştirmek istemitir, belki işe gitmeden başka bir yere uğrayacaktır gibi şeyler düşünürüm ben. Kaldı ki, eşimin de bana neden oradan değilde buradan gittin diye sormasını asla kabullenemem.
Zaten bence sorulmaması gereken bir şey. Ben sorarsam eğer bu eşime güven duymamamdan kaynaklanır.
Aboo korkulur senin eşinden.Konu çok dağılmış. Eşim de buradaki konumu bulmuş hepsini okumuş.
Hayir tanimakla alakasi falan yok. Gonlu kaymasi da insani kotu bi insan yapmaz ki tanimis olalim.
Sadakat ile baskasina asik olmak farkli mevzular. Asik olur ayrilir veya unutur karisiyla devam eder ve bence aldatmis olmaz. Ama bu durum kari ve koca icin de yikici olur. Kocamin baskasina asik oldugunu ve vefa adina benimle devam ettigini bilmek ya da ailemizi ask ugruna yikmak ikisi de.
Bende evli insan sadiksa asik olmaz diye bir romantizm yok. O sebeple boyle ortamlara firsat vermemek en iyisi.
Seninle kocam aynı yerde olsa birazda samimi olsa sen kocama yavşarsın sanki. senin anlayışın aynen bu şekilde
senin diyetten hormonlar bir hoş olmuş gibi
Söylediklerinize 100% katılıyorum. Evet iş arkadaşıyla gidip gelmesi beni etkilemez. Benim için sorun da teşkil etmez.yok tamamen farklı düşünüyoruz..
sadık olmaktan kastettiğim başka bir kadına o gözle bakmamak.. ben herşeyin beyinde bittiğine inannıyorum.. zaten kalbin his duygusu yok. beynimizle aşık oluyoruz . ha aşık olursada yapacak birşey yok ama biz bunu şununla konuşma bununla aynı arabaya inme vs şeklinde engelleyemeyiz. her birey kendi davranışlarından sorumlu ve biz karşı tarafın davranışlarını kontrol etmeye yönlendirmeye insanlarla hangi noktada ne kadar samimi olacağını belirlemeye çalışarak yaşamamalıyız.. sorumluluğunu bilmeyen ayarı tutturamayan adamı da hayatlarımızdan çıkartabilmeliyiz.
Sorun güve kısmı değil. Ben ilk başka yere giderken gördüğümde hastalığıyla ilgili bişey var saklıyor diye düşündüm. O an aldatma olayı aklıma bile gelmedi. Sadece endişe vardı. Sonraki aramalarımda olay değişti.Vallahi ben sormam. Neden sorayım ki. Önemli bir şey olsa benim eşim söyler.
Belki yolunu değiştirmek istemitir, belki işe gitmeden başka bir yere uğrayacaktır gibi şeyler düşünürüm ben. Kaldı ki, eşimin de bana neden oradan değilde buradan gittin diye sormasını asla kabullenemem.
Zaten bence sorulmaması gereken bir şey. Ben sorarsam eğer bu eşime güven duymamamdan kaynaklanır.
Ben istemiyorum diye arabasına bilmeyebilir. Ama öğele arası istediği haltı yer. Ben engel olamam yapacak adama.sende mi brütüs
kayarsa karşındakini tanımış olursun işte.. önemli olan kısıtlamalar sonucu değil özgürken sadık olması
gerçek sadakat budur..
Burnundan kıl aldırmıyor diyebilirim. Burada ki bi çok yoruma sinirlenmiş, coşuyor.
Ne dedi peki, ne oldu durumunuz?
Ben bu konuya yorum yapmamıştım; ama madem okuyor eşiniz, ona bir iki şey söylemek isterim. Zaten hastaymışsınız ve karınız da bu durumu biliyorken, hastalığımı saklıyordum demek çok mantıksız, yalanı yalanla örtmeye çalışıyorsunuz resmen. Otobüsteyim yalanı bile bir sürü kişide farklı izlenim yaratıyor gördüğünüz üzere, yalanı yalanla kapatmak yerine dürüst olun bence, amacınız belki iyiydi; ama dışarıdan iyi durmuyor söylediğiniz yalanlar yüzünden. Eşiniz bu tarz bir yalan dese ve üstüne bu tarz bir yalan eklese ne hisseder, ne düşünürdünüz? Bence burdaki yorumlara kızmak yerine, dışarıya durumunuzun ne şekilde yansıdığına bakın ve hatalı olduğunuzu kabul edip, hatanızı düzeltin.Burnundan kıl aldırmıyor diyebilirim. Burada ki bi çok yoruma sinirlenmiş, coşuyor.
Bütün gün aynı odada çalışıyorlar, 10 dk yolda birlikte gelse ne gelmese ne, ayrıca iş arkadaşı diye düşündüm. Bende birilerinin iş yerinden arkadaşıyım. Bakış açım bu yöndeydi.
Ama artık bilemiyorum
Akşam dönerken çekinmeyen adam niye sabah giderken çekiyor anlayamadım.Canım ben de işe giderken bi arkadaşımı alıyorum. Birlikte gidip birlikte geliyoruz okulda tüm gün birlikteyiz. Bazen okul çıkışları okey oynamaya gidiyoruz. Evli iki çocuk babası. Eşiyle de arkadaş olduk. Ve gerçekten abimden ayırmıyorum. bi bayanla gitmesi tabiki problem değil. Eşin senden çekinmiş olabilir ki çekinmesi anormal. Belki sen baskın bi karaktersindir kızacağını düşünmüştür. Sen çok problem etme büyütme ama takipte kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?