Kocamın yalanı

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
merhaba kızlar.
Eşim bi kaç gündür oldukça hasta; ateşi yüksek ve mide bulantısı var.
Bugün sabah evden her zaman ki gibi çıktı. Bende hava nasıl diye perdeyi açıp baktım. Eşim her zaman gittiği yönden değil tam tersi istikametten gitti. 'İşe otobüsle gidiyor, dönüşte de bize yakın bi arkadaşı var onunla dönüyor.'
Ben hemen aradım ve nerdesin dedim otobüse yürüyorum dedi.' Gittiği yönde otobüs yok'
Sonra tekrar aradım 'otobüse biniyorum şimdi dedi ve kapattı'
Daha sonra aradım ama açmadı. Tekrar arayınca açtı geldim işe dedi, ne çabuk geldin dedim.
Trafik yoktu dedi.
Sonra mesaj attım bana yalan söyledin diye. O da midem kötüydü, otobüsle gidecek durumum yoktu telaşlanma diye söylemedim iş yerindeki arkadaşla gittim dedi. Arkadaş bayan bu arada.
Eve gelince, kıza sabah birlikte gitmek için mesaj attığını, mesajı hemen sildiğini öğrendim.
Neden açıkça ben arkadaşla gideceğim demedin diye sorduğumda sen hasta olduğumu söylersem telaş yaparsın diye düşündüm diyor.

Benim kafama takılan madem hastalığını söylemiyceksin o zaman ben aradığımda ben bugün Ayşe'yle gidiyorum neden demedi.
Her aradığımda ısrarla başka yalanları niye sıraladı. Bi salaklık yaptım, saçmaladım diyor ama anlamadım. Ben kızla gidip gelmesine bişey diyecek biri değilim ki. Zaten dönüşte onunla dönüyor.

Çıkamadım ben bu işin içinden.

Bilmedim valla canım normalde hasta olduğunda endisenlenmeni istemiyorum falan der mi ?ilk defa mı yalan olayı? Belki birsey yok ama tedbiri elden bırakma derim.

Bilmedim valla canım normalde hasta olduğunda endisenlenmeni istemiyorum falan der mi ?ilk defa mı yalan olayı? Belki birsey yok ama tedbiri elden bırakma derim.
Gece ateşi 39.5 oldu ve ben çok stres oldum. Ama midesinin kötü olmasını saklamasını anlarım da, kızla gittiğini saklamasını anlayamadım

Bence sizin tepkinizden cekindigi icin yalan soyluyor. Sizin akliniza kotu bir sey gelmesin diye aldatiyor vs gibisinden. Hatayi biraz kendinizdede arayin. Neden yalan soyleme ihtiyacina basvuruyor.

Bir şeyi saklamaya çalıştıklarında ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar bu şekilde. Halbuki dese sabah da gideyim onunla, iyi değilim dur bir mesaj atayım, kimse kıllanmayacak. Gizlemeye çalıştığına göre durum değişik. Şu erkekler beyaz zemindeki siyah leke gibiler. Asla kendilerini saklayamıyorlar

Kadınla işe gitme kısmını görene kadar her şey normal dedim. Ancak, gerekirse işe yürüsün yine de o kadının arabasına bindirme. Saklaması normal değil.

Bence sizin tepkinizden cekindigi icin yalan soyluyor. Sizin akliniza kotu bir sey gelmesin diye aldatiyor vs gibisinden. Hatayi biraz kendinizdede arayin. Neden yalan soyleme ihtiyacina basvuruyor.
Tepki verecek olsam dönüşte onunla gelmesine de veririm.

Bayanla ise gidiyor kismi hosuma gitmedi.. isterse is arkadasi olsun sonucta karsisindaki bayan.. birde yalan soylemis.. bilemedim.. benim hosuma gitmedi bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…